اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950728162905700

محیط بانان زیستگاه های یوزپلنگ دوره می بینند

کد: 13950728162905700

https://goo.gl/OVp9Yn

، تهران , (اخبار رسمی): هفتمین دوره آموزشی تفرجی محیط بانان منتخب زیستگاه های یوزپلنگ آسیایی با حضور معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

محیط بانان زیستگاه های یوزپلنگ دوره می بینند

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیر ملی پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی  با اعلام این خبر گزارشی از روند برگزاری دوره های آموزشی و تفرجی محیط بانان منتخب زیستگاه های یوزپلنگ ارائه کرد .
به گفته جوکار، هفتمین دوره تور آموزشی تفرجی محیط بانان برجسته زیستگاه های یوزپلنگ با هدف بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات منطقه ای، تبادل تجربیات حفاظتی بین پرسنل مناطق و افزایش انگیزه های کاری در آنان ازدیروز آغاز شده تا 4  آبان و در پارک پردیسان و استانهای سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان و مازندران ادامه  خواهد داشت.
وی افزود: این محیط بانان در طول این دوره یک هفته ای با اکوسیستم ها و حیات وحش دیگر زیستگاه ها، پرندگان مهاجر و گونه های منتوع کشور از نزدیک آشنا شده، از اماکن تاریخی و فرهنگی مسیر دیدار می کنندو در بخش ویژه این برنامه، محیط بانان به زیارت ضامن آهو، حضرت امام رضا (ع) نایل می شوند و مهمان حرم مطهر خواهند بود.
در این ملاقات که با بازدید از سایت نگهداری یوزپلنگ های در اسارت (کوشکی و دلبر) به همراه بود، محیط بانان با ابتکار و دیگر مسئولان به گفتگو نشستند، سپس ابتکار با هدای جوایزی از محیط بانان منتخب زیستگاه های یوزپلنگ آسیایی تقدیر کرد.
ابتکار در جریان این بازدید که علاوه بر جوکار ، سرهنگ خیلدار فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور نیز حضور داشت، در سخنانی، حفاظت از یوزپلنگ را پیشانی حفاظت از حیات وحش به عنوان مهمترین کار در محیط زیست طبیعی برشمرد و گفت: حفاظت از یوز یک مساله جهانی است و باید از سطح جوامع محلی تا عالی ترین سطح ملی و بین المللی برای آن برنامه داشته باشیم که این نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و کارآمد است.
وی با تشکر از زحمات محیط بانانی که از جان و دل برای حفاظت از یوزپلنگ و زیستگاه ها متحمل می شوند،  گفت: استفاده از تجهیزات مدرن ، توانمند سازی و آموزش محیط بانان و رفع مشکلات معیشتی آنان در دست اقدام است.
ابتکار با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین برنامه های این سازمان، حفاظت از گونه های جانوری در نقاط مختلف کشور است، گفت: یوزپلنگ اسیایی یک گونه جانوری ارزشمند به شمار می آید که فقط در ایران یافت می شود آن یک نماد ملی، منطقه ای و بین المللی است .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]