اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950803167005700

استان البرز امسال بهترین کیفیت هوا را تجربه کرد

کد: 13950803167005700

https://goo.gl/6usJSt

، تهران , (اخبار رسمی): استان البرز و شهرستان کرج در شش ماهه اول سال جاری بهترین کیفیت هوا را نسبت به سال های اخیر تجربه کرد.

استان البرز امسال بهترین کیفیت هوا را تجربه کرد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی  سازمان حفاظت محیط زیست استان البرز،حسین محمدی ،مدیر کل حفاظت محیط زیست البرز با اعلام این خبر گفت:در این مدت در مجموع 170 روز در استان هوا سالم و پاک بوده و مابقی روزها تنها برای گروه های حساس ناسالم بوده است.
او افزودد:ورود فاضلاب های شهری و صنعتی، پسماند و ریزگردها از مهم ترین تهدیدات زیست محیطی است که استان را تهدید می کند. 
محمدی ادامه داد:طبق ماده 4 آیین نامه مدیریت پسماند تا سال 90 زباله ها بایستی تفکیک ، جمع آوری و طبق قانون برنامه پنجم توسعه صد در صد بایستی بازیافت می شدند که متاسفانه تا کنون به این دو تکلیف قانونی عمل نشده است. 
مدیر کل حفاظت محیط زیست البرز در ادامه به شناسایی کانون های ریزگرد در استان و استان های همجوار اشاره کرد و گفت:بخشی از این کانون ها در خود استان البرز و بخشی دیگر در استان های تهران، قزوین و استان مرکزی است. 
محمدی افزود:به منظور مقابله با پدیده ریزگردها باید پوشش گیاهی محدوده کانون ها احیا که این امر مهم نیازمند کمک همه دستگاهها، ادارات و سازمان ها است. 
وی همچنین ، منابع آلاینده سیار مانند خودروها را از دیگر عوامل عمده آلودگی هوا در استان البرز عنوان کرد و گفت : ترافیک های عبوری برون شهری نقش بسیاری در ایجاد گسترده تر آلودگی هوا در استان دارند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست