اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950810173265700

برنامه ای برای مدیریت جامع تالاب بختگان

کد: 13950810173265700

https://goo.gl/CGzj2V

، تهران , (اخبار رسمی): فرایند تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بختگان آغاز شد.

برنامه ای برای مدیریت جامع تالاب بختگان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت از محیط زیست، حسن سلیمانی روزبهانی ،مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران با اشاره به برگزاری کارگاه یک روزه تحلیل دست اندرکاران تالاب بختگان، گفت: تالاب بختگان بعنوان دومین تالاب وسیع ایران، در شرایط بحرانی به سر می برد.
وی تاکید کرد: پرداختن به موضوع مدیریت یکپارچه منابع آب در حوضه این تالاب و تقویت همکاریهای بین بخشی برای احیاء و حفاظت از این زیست بوم ارزشمند، ضروری به نظر میرسد و احیا این تالاب نیازمند یک عزم ملی است تا اثرات خشکی این تالاب بر زندگی و سلامت مردم منطقه به حداقل رسانده شود.
سلیمانی با تأکید بر لزوم بازنگری شیوه ناپایدار مدیریت منابع آب در استان فارس و توجه به کلیه تالاب های این استان به عنوان نشانه سلامت و پایداری زیست بومهای طبیعی، گفت: برنامه مدیریت تالاب پریشان نیز با مشارکت کلیه دست اندرکاران بویژه اعضاء کمیته محلی و استانی مدیریت تالاب مورد بازنگری قرار گرفته است و اکنون نیازمند توجه جدیتری از سوی مسولان استان برای طی فرایند تصویب در بالاترین سطوح استانی و اجرای آن توسط کلیه ذینفعان است.
کارگاه تحلیل دست اندرکاران تالاب بختگان با حضور بالغ بر 50 نفر از نمایندگان بخش دولتی و غیردولتی و جوامع محلی 9 شهرستان حوضه و نمایندگان استانی دستگاهها تشکیل شد.
هدف از برگزاری این کارگاه تعیین دست اندرکاران تالاب بختگان و بحث و گفتگو در خصوص نقش هر یک از آنها و میزان اثرپذیری و اثرگذاری بر فعالیت های مرتبط با مدیریت و حفاظت تالاب و همچنین تعیین نقشه راه تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بختگان بود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست