اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950811173915700

رونمایی از اطلس گونه های جانوری حیات وحش کشور

کد: 13950811173915700

https://goo.gl/qQPYST

، تهران , (اخبار رسمی): اطلس مهره داران کشور شامل پنج رده جانوری شامل پستانداران، پرندگان، خزندگان ، دوزیستان و ماهیان آبهای داخلی با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست،معاونین، مدیران کل ستادی، مجریان و مولفین اطلسها 15 آبان رونمایی می شود.

رونمایی از اطلس گونه های جانوری حیات وحش کشور

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مجید خرازیان، مقدم مدیرکل دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر گفت:تهیه، تدوین و چاپ پنج جلد اطلس مهره داران کشور از جمله اقدامات ضروری و بعنوان یکی از اولویت های برنامه های دفتر تنوع زیستی و حیات وحش و معاونت محیط طبیعی بود.
مقدم ادامه داد : خوشبختانه چاپ این اطلسها با مساعد معاونت توسعه مدیریت،حقوقی و امور مجلس، مرکز برنامه ریزی ،تحول اداری و بودجه و همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز و توسط انتشارات جهاد دانشگاهی استان البرز بعمل آمد.
وی افزود: تهیه و تدوین اطلسها بعنوان مجموعه های تصویر محور در جهت افزایش آگاهی عمومی که می تواند گامی موثر در همکاری آحاد مردم جهت حفاظت از محیط زیست و گونه های جانوری حیات وحش کشور باشد نقش بسزایی خواهد داشت.
 مقدم با اشاره به اینکه در این مراسم همچنین از 4 جلد برنامه مدیریت گونه های جانوری شامل خرس سیاه، خرس قهوه ای ، گوزن زرد و میش مرغ رونمایی می شود،ادامه داد: تهیه، تدوین و اجرای برنامه عمل گونه های جانوری در معرض خطر تهدید کشور از مهمترین برنامه های مدنظر دفتر حیات وحش و معاونت محیط زیست طبیعی طی سه سال گذشته و تا پایان برنامه پنج ساله ششم توسعه است.
مدیرکل دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست خاطر نشان کرد: امید است با همکاری سایر دستگاههای ذیربط و تامین اعتبارات لازم بتوان جهت اجرای برنامه های مدیریت مدنظر و افزایش ارتقاء وضعیت حفاظتی گونه های جانوری در معرض تهدید گام های موثری برداشت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]