اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950825183715700

2016 گرمترین سال در جهان می‌شود

کد: 13950825183715700

https://goo.gl/Tp3pBb

، تهران , (اخبار رسمی): انتخاب ماه‌های پی در پی در سال 2016 به عنوان گرمترین ماه در طول تاریخ در نهایت منجر به آن خواهد شد که احتمالا سال 2016 به عنوان گرمترین سال در رکورد جهانی ثبت شود.

2016 گرمترین سال در جهان می‌شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،براساس گزارش شبکه های خبر جهانی، داده‌های 9 ماه اول سال 2016 حاکی از آن هستند سال 2016 به احتمال 90 درصد رکورد سال 2015 را پشت سر گذاشته و به گرمترین سال ثبت شده در تاریخ تبدیل خواهد‌شد.

به گفته سازمان جهانی هواشناسی دمای هوا در این سال از ماه ژانویه تا سپتامبر 1.2 درجه بالاتر از دمای پیش صنعتی بوده‌است. به گفته این سازمان دمای هوا در جهان برای ادامه سال 2016 به اندازه‌ای بالا باقی خواهد ماند که رکورد جهانی پیشین شکسته شود.

ال‌نینو یکی از عوامل افزایش دمای جهانی بوده‌است، اما اصلی‌ترین عامل افزایش دمای جهانی آلودگی‌های دی‌اکسید کربنی بوده‌است. اعلام وضعیت موقتی درباره آب و هوای جهانی در سال 2016 با هدف راهنمایی مذاکره‌کنندگان در نشست مغرب صورت گرفته‌است،‌ نشستی که هدف آن پیشبرد توافقنامه اقلیمی پاریس است.

در این اسناد آمده‌است که دمای سال 2016 تا ماه سپتامبر 0.88 درجه بالاتر از میانگین دما در سال‌های 1961-1990 بوده‌است. این درحالی است که سال 2015 که رکورد گرمترین سال را شکست تنها 0.77 درجه بالاتر از این میانگین بوده‌است.

اگرچه تاپایان سال 2016 چندین ماه باقی مانده‌است، تحلیل‌های اولیه از داده‌های دمایی در ماه اکتبر نشان می‌دهند سال 2016 در مسیر شکستن رکورد دمایی سال پیش قرار گرفته‌است. به گفته پتری تالاس دبیر کل سازمان جهانی هواشناسی، یک سال دیگر رکورد دمای هوا شکسته شد؛ دربخش‌هایی از روسیه دمای هوا 6 تا هفت درجه بالاتر از میانگینی طولانی مدت بوده‌است و در بسیاری از مناطق قطبی و اطراف قطب در روسیه، آلاسکا و شمال غرب کانادا نیز دما دست‌کم سه درجه بالاتر از میانگین بوده‌است.

در این مدارک به شکسته شدن رکورد دیگر شاخص‌های اقلیمی، مانند میزان گازهای گلخانه‌ای در اتمسفر زمین اشاره شده‌است. در سال 2016 میزان گازهای گلخانه‌ای موجود در اتمسفر رو به افزایش گذاشته‌اند. ذوب شدن یخ‌های قطبی ادامه یافته‌اند و صفحه‌های یخی گرینلند زودتر از همیشه آغاز به ذوب شدن کرده‌اند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست