اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950827185345700

دردوازدهمین سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی صورت گرفت

عنوان برتر برای سازمان محیط زیست

کد: 13950827185345700

https://goo.gl/7nLY2u

، تهران , (اخبار رسمی): اداره کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ، عنوان برتر را در دوازدهمین سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی کسب کرد.

عنوان برتر برای سازمان محیط زیست

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در دوازدهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی و سیزدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و صاحبنظران حوزه روابط عمومی و ارتباطات در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی برگزار شد، از روابط عمومی های برتر کشور با اهدا تندیس و نشان ویژه تقدیر به عمل آمد.

دراین مراسم که شامگاه چهارشنبه  برگزار شد، اداره کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست در بخش «ارتباطات رسانه ای» براساس رأی داوران که متشکّل از متخصصان داخلی و خارجی است، توانست عنوان برتر را در میان 162 سازمان، نهاد، وزارتخانه و شرکت دولتی و غیر دولتی شرکت کننده کسب کند. بیش از 3300 اثر در بخش‌های مختلف روابط عمومی به دبیرخانه این سمپوزیوم ارسال شده بود.

دوازهمین دوره سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی و سیزدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران، با شعار "روابط عمومی و تغییر برای پیشرفت" با هدف کمک به جنبش نرم‌افزاری و تولید علم در روابط عمومی، نمایش دستاوردها و توانمندی‌های روابط عمومی ، توانمندسازی دست‌اندرکاران روابط عمومی و ارتقای سطح بینش، دانش و مهارت‌های آنان،  اعتباربخشی به فعالیت‌های ارزنده روابط عمومی‌ها ، کمک به اعتلای روابط عمومی در کشور، بسط همکاری‌های بین‌المللی در حوزه روابط عمومی و نقش‌آفرینی روابط عمومی ایران در سطح بین‌المللی روز چهارشنبه 26 آبان ماه در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی  برگزار شد .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]