اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950902187555700

هوای بندرعباس در شرایط خطرناک قرار گرفت

کد: 13950902187555700

https://goo.gl/acqhoy

، تهران , (اخبار رسمی): شاخص های وضعیت آلودگی هوا در بندرعباس در شرایط خطرناک و بحران قرار گرفته و میزان گرد و غبار موجود در هوا حدود 8برابر استانداردهای زیست محیطی است.

هوای بندرعباس در شرایط خطرناک قرار گرفت

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان  حفاظت محیط زیست ،مجید وفادار،در حاشیه نشست مدیریت بحران هرمزگان این خبر را  اعلام کرد وگفت: میزان ریزگرد در بندرعباس از 300 میکروگرم بر متر مکعب در ساعت 6 صبح به یک هزار و 200 میکروگرم بر متر مکعب در ساعت 10 صبح رسید.
 وی با بیان اینکه دید افقی در بندرعباس به کمتر از 100 متر کاهش یافته ادامه داد: این وضعیت برای همه گروه های سنی خطرناک محسوب می شود.

قابل  ذکر است که شرایط جوی نامساعد دیروز در بندر عباس باعث تعطیلی مدارس و توقف فعالیت در بنادر مسافری و فرودگاه بین المللی بندرعباس شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

شهر و جامعه | محیط زیست