اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950903188415700

نفوذ شیرابه‌ زباله‌های بابلسر به دریای خزر

کد: 13950903188415700

https://goo.gl/hGsG1k

، تهران , (اخبار رسمی): شیرابه‌های زباله‌های دپو شده شهر بابلسر در کنار شهرک گل‌ها و ساحل این شهر در دریا نفوذ می کند.

نفوذ شیرابه‌ زباله‌های بابلسر به دریای خزر

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط  عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،ولی‌الله نانواکناری ،نماینده بابلسر و فریدون‌کنار با اعلام این خبر گفت: حدود 10 سال است که زباله‌ها به شکل نادرست و ناهنجاری در کنار این شهرک مسکونی و در نزدیکی ساحل خزر دپو می‌شود. 

وی راهکار حل مشکل دپوی زباله در ساحل بابلسر را طی دوره کوتاه‌مدت به‌کارگیری زباله‌سوز با تکنولوژی جدید در مکان تعیین شده مورد توافق مسئولان ذی‌ربط دانست و توضیح داد: باید ابتدا فضای مورد نظر برای نصب زباله‌سوز و جمع‌آوری زباله‌های شهر مشخص شود و برای این موضوع کارشناسی لازم صورت گیرد. ساماندهی پسماند یک طرح ملی است که اختصاص بودجه ملی را می‌طلبد و استان با بودجه محدودش قادر به حل این مشکل نیست. 

نانواکناری، وعده‌ای برای تعیین یک زمان مشخص برای حل مشکل زباله بابلسر نداد و تنها به ذکر این نکته بسنده کرد که موضوع را پیگیری می‌کند. 

وی تصریح کرد: بارها برای این موضوع در مجلس به مسئولان ذی‌ربط تذکر کتبی داده‌ و در نطق مجلس نیز به این موضوع خواهد پرداخت. این مشکل به خانم ابتکار اعلام شده و وزارت کشور و وزارتخانه‌های ذی‌ربط در جریان این موضوع هستند. 

زباله‌های شهر بابلسر سال‌هاست که به علت سوء‌مدیریت، کمبود زمین مناسب دپوی زباله، کمبود بودجه و اقتصادی نبودن سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای نصب زباله‌سوز یا ایجاد نیروگاه تولید برق از زباله در ناحیه ساحلی بابلسر و در کنار پارکینگ‌های 8 و 9 بابلسر و در کنار شهرک‌های مسکونی و در حال ساخت دپو می‌شود و بوی تعفن آن، ساکنان مجتمع شهرک گل‌ها در نزدیکی ساحل را آزار می‌دهد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست