اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950910192815700

آغاز ماراتن 250کیلومتری در حمایت از یوزپلنگ آسیایی

کد: 13950910192815700

https://goo.gl/ZJVR7o

، تهران , (اخبار رسمی): یک دونده ماراتن حرکت خود را برای انتقال پیام خطر انقراض یوزپلنگ آسیایی از محل اداره حفاظت محیط زیست سبزوار به مقصد شاهرود را آغاز کرد.

آغاز ماراتن 250کیلومتری در حمایت از یوزپلنگ آسیایی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، اکبر نقدی ،دونده این  ماراتن از آغاز حرکت در جمع خبرنگاران در سبزوار گفت: با هدف نهادینه کردن فرهنگ حفاظت محیط زیست فاصله 250 کیلومتری سبزوار تا شاهرود را در مدت 6 روز می پیمایم.
نقدی افزود: حمایت از سرمایه‌های زیست ‌محیطی وظیفه‌ همگانی است و امیدواریم با این حرکت مشارکت بیشتر مردم در حمایت از یوزپلنگ آسیایی فراهم شود.
وی ادامه داد: حفاظت از یوزپلنگ آسیایی که یکی از زیستگاههای آن در شهرستانهای شاهرود و سبزوار می باشد وظیفه ای همگانی است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سبزوار نیز در مراسم بدرقه این دونده گفت: دوستداران طبیعت ایران همواره به صورت خودجوش برای رساندن پیام حمایت از یوزپلنگ ایرانی تلاش می کنند.
محمدعلی عمارلو افزود: نجات یوزپلنگ آسیایی وظیفه‌ همگانی است و مردم و سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی نقش بسزایی در مراقبت از این گونه جانوری دارند.
وی ادامه داد: محدوده زیست محیطی شهرستانهای سبزوار و شاهرود یکی از اصلی‌ترین پناهگاههای یوزپلنگ آسیایی است و برخورد با خودروهای در حال حرکت در جاده پر ترافیک بین این دو شهر نخستین عامل نابودی این حیوان است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سبزوار تصریح کرد: نصب تابلوهای هشدار دهنده، دوربین های کنترل سرعت و ایجاد روگذر می تواند نقش موثری در نجات یوزپلنگ آسیایی داشته باشد.
حسن اخلاقی نیکو نیز این دونده را با دوچرخه همراهی و رکاب می زند.
نقدی، ورزشکار دو و میدانی کار اهل مرند است که چند ماه پیش نیز مسیر 105 کیلومتری پناهگاه دره انجیر را تا شهر اردکان برای انتقال پیام خشکسالی و خطر انقراض گونه‌های نادر حیات وحش پیمود.
سبزوار در فاصله 230 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | تازه‌های ورزش