اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950916195875700

فراخوان ابتکار برای پیوستن به چالش 18 درجه

کد: 13950916195875700

https://goo.gl/vamXmI

، تهران , (اخبار رسمی): معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پیامی در صفحه خود در تلگرام نوشت: شما را به چالش 18 درجه دعوت می کنم.

چالش 18 درجه

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،در فراخوان تلگرامی معصومه ابتکار،رییس سازمان حفاظت محیط زیست آمده است: 'چالش 18 درجه یک حرکت عملی، ساده و موثر برای ایفای مسوولیت فردی و اجتماعی در کاهش آلاینده های هوا و مقابله با تغییر اقلیم است، موتورخانه ها و سیستم های گرمایشی شهرهای بزرگ در زمستان از منابع آلاینده هوا به شمار می روند،
در حال حاضر ممیزی، معاینه فنی و استاندارد سازی موتورخانه های ساختمان های دولتی و نهادهای عمومی مانند شهرداری ها اجباری است و به زودی معاینه فنی موتورخانه های ساختمان ها و مراکز تجاری و مسکونی نیز اجباری خواهد شد.
در شهری مانند تهران حدود دو میلیون واحد وجود دارد که دارای سیستم های گرمایشی هستند و با تهویه آنها حجم عظیمی از آلاینده ها در فضای شهر تخلیه می شود.
در این شرایط، کنترل درجه دما به نحوی که تفاوت زمستان و تابستان در داخل خانه ها احساس شود و هر از گاه ناچار نشویم پنجره ها را باز کنیم، یک مسئولیت اجتماعی مهم و یک اقدام ارزشمند برای سلامت خودمان است.
شکی نیست که در کنار اقدامات اجرایی، فرهنگسازی برای تغییر وضعیت محیط زیست و بر عهده گرفتن مسوولیت های فردی هر یک از آحاد جامعه، حیاتی و انکار ناپذیر است.'

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | مسابقه و فراخوان