، تهران , (اخبار رسمی): مشکل شاتل در زمینه تولید محتوا بیشباهت با مشکل آپارات نیست و این در حالی است که شاتل هیچ کار غیر قانونی انجام نداده و تمام فعالیتهای محتوایی اش بر اساس پروانه محتوای دیجیتال است که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شاتل ،احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل این شرکت گفت: شاتل هماکنون در 400 شهر کشور حضور دارد و تعداد نمایندگان رسمی شرکت نیز از مرز300 نماینده گذشته است که انحصارا" خدمات شاتل را به مشتریان عرضه می کنند. از سوی دیگر شاتل در بیش از 1500 مرکز مخابراتی نیز تجهیزات خود را نصب و مشغول ارایه سرویس به کاربران است. براساس اظهارات وی درحال حاضر شاتل با داشتن بیش از یک میلیون سرویس واگذار شده، به چند میلیون کاربر خدمات اینترنت پرسرعت ارایه می کند و از سوی دیگر شاتل بیشترین استفادهکننده پهنای باند در کشور است.
شکایت صدا و سیما از ارایه خدمات محتوایی شاتل
نخجوانی با اشاره به توجه و نیاز کاربران به تولیدات محتوایی باکیفیت گفت : یکی از بهترین کارهایی که توانستیم براساس پروانه FCP انجام دهیم تمرکز بر ارایه محتوای دیجیتال با کیفیت بود. بر همین اساس پروژه شاتللند را راهاندازی کردیم که این پروژه شامل زیر مجموعههای دیگری در زمینه پخش فیلم و سریال، تولید محتوا در زمینه فناوری اطلاعات، ورزش و ... هم میشود. البته ارایه این خدمات از سوی شرکت به خاطر شکایت صدا وسیما با مشکلاتی همراه شده است. وی در توضیح شکایت صدا و سیما از شاتل در این خصوص اعلام کرد: مشکل شاتل در زمینه تولید محتوا بیشباهت با مشکل آپارات نیست و این در حالی است که شاتل هیچ کار غیر قانونی انجام نداده و تمام فعالیتهای محتوایی اش بر اساس پروانه ای محتوای دیجیتال است که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است. مقامات وزارت ارتباطات قولهایی در خصوص به تفاهم رسیدن با صدا و سیما دادهاند و در این زمینه مذاکراتی نیز انجام شده است اما تاکنون که این گفت وگوها نتیجهای نداشته است. ما منطبق با پروانه و قانون پیش رفته ایم و اگر قرار است سوء تفاهم ها برطرف شود، باید این ماجرا بین وزارت فرهنگ و ارشاد و صدا و سیما حل شود.
انجام تعهدات براساس پروانه FCP
نخجوانی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه وزیر ارتباطات و همچنین مدیرعامل زیرساخت انتقادهایی در زمینه کند پیشرفتن فعالیت شرکتهای دارنده پروانه FCP براساس تعهداتشان اعلام کردهاند توضیح داد: میتوانم ادعا کنم که ما در بین دارندگان پروانه FCP تنها شرکتی هستیم که خدمات VOICE (تلفنثابت) با کد 9100 را در 17 استان کشور راهاندازی کنیم. شاید کمی سرعت این راهاندازیها به خاطر دریافت تاییدات حاکمیتی و همچنین جریان برقراری اینترکانکشن با مخابرات استان ها و اپراتورهای همراه کند پیش میرود اما همین الان در شهر پردیس استان تهران، بم در استان کرمان، شهر صدرا در استان فارس و... مشغول ارایه سرویس هستیم . وی در ادامه به ارایه سرویس ShatelTalk براساس پروانه fcp اشاره و افزود: با کمک اپلیکیشن ShatelTalk که در حال حاضر به صورت محدود در دست برخی کاربران شاتلی قرار دارد، امکان داشتن تلفن شاتل روی موبایل وجود خواهد داشت.
نخجوانی در ادامه به وضعیت شاتل در حوزه اپراتور مجازی (MVNO) اشاره و اعلام کرد در حال حاضر قرارداد این شرکت با اپراتور سوم همراه کشور نهایی شده و تا چند ماه دیگر خدمات اپراتور مجازی شاتل رونمایی خواهد شد. مدیرعامل شاتل همچنین با اعلام این که به زودی ارایه سرویس کنسرسیوم دارندگان فرکانس TDD-LTE شروع خواهد شد افزود: در مزایدهای که رگولاتوری برگزار کرد، یک کنسرسیوم متشکل از شرکت شاتل، هایوب، پیشگامان و آسیاتک موفق به خرید فرکانس2600 مگاهرتزز شد تا بتواند بر بستر TDD-LTE به مشتریان خود سرویس اینترنت پرسرعت ارایه کند. در همین زمینه هم این کنسرسیوم با امضای تفاهمنامه با شرکت فنلاندی نوکیا به امکان نصب تجهیزات در شبکه خود سرعت بخشیده و ارایه سرویس برمبنای این تکنولوژی در ماههای آینده و شهرهای اصلی کشور آغاز خواهد شد.
پیشنهاد برای تغییر شاخصهای نظرسنجی رگولاتوری
مدیرعامل شاتل در واکنش به سوالی در خصوص افت جایگاه شاتل در نظرسنجی اخیر سازمان تنظیم مقررات از کاربران در خصوص انتخاب بهترین سرویسدهنده اینترنت گفت: ما اعتقاد داریم که اگر سرویس بد یا خوب بدهیم نتیجهاش را باید در بازار ببینیم. اگر ما در 5 سال گذشته به عنوان اپراتور برتر انتخاب شدیم یا بالاترین سهم بازار را داریم نتیجه ارایه ی سرویس کیفی و مشتری مداری ماست. چه آن که ارزیابی اپراتور برتر، بر اساس 300 شاخص متفاوت صورت می گیرد. شاخصهایی که کاملا استاندارد و بر اساس مدل EFQM اروپاست. اما از سال گذشته رگولاتوری به صورت جانبی، شروع به انجام نظرسنجی با مطرح کردن 5 سوال از مشترکان هر اپراتور کرد که ما ایراد بر ناقص بودن و شکل کار داریم.
وی پیشنهاد داد بهتر است رگولاتوری از سه شاخص عینی مانند نرخ شکایت، نرخ ریزش و نرخ جذب در هر اپراتور اینترتی برای نظر سنجی خود استفاده کند تا به این صورت میزان رضایت مشتریان از سرویسدهندگان اینترنتی را بسنجد.
او همچنین تاکید کرد که گزارشهای مختلفی که از سوی ارگانهای گوناگون تقدیم وزارتخانه شده هم خلاف این نظر سنجیها را نشان میدهد و گواه این موضوع است که شاتل بهترین کیفیت را در بین شرکتهای اینترنتی و اپراتورهای موبایل دارد . برای نمونه اخیرا کافه بازار گزارشی در خصوص تعداد کاربران خود تقدیم وزارت ارتباطات کرده که براساس آن این سرویس 37 میلیون کاربر دارد که از این میزان بیشترین تعداد دانلود کنندگان از کافه بازار و در بین شرکت¬های دارنده پروانه FCP، کاربران شاتلی هستنند و در واقع شاتل ده ها درصد از همکاران خود در این زمینه جلوتر است.
نخجوانی در ادامه و در پاسخ به سوال خبرنگاران، جنگ تبلیغاتی که یکی از رقبا در بازار با استفاده از کلیپ های کمدی به راه انداخته است را جدی ندانست و تاکید کرد: شیوه تبلیغاتی که آن شرکت به کار بسته، چندین دهه است که در دنیا منسوخ شده است و بیش تر خود آن شرکت را زیر سوال می برد. شرکت یادشده به لحاظ سهم بازار به اندازه 50 درصد شاتل هم سهم بازار ندارد و متاسفانه شاهد افول این شرکت در بازار هستیم و هیچ گاه رقیب یا خطر برای ما تلقی نمی شود. بنابراین نمیتوان واکنشی به چنین تبلیغاتی داشت و اصلا هم خوشایند نیست شرکتی که به عنوان دوست خود به آن نگاه میکنیم را در وضعیتی ببینم که به دلیل استیصال به چنین تحرکاتی روی آورد.
### پایان خبر رسمی