، تهران , (اخبار رسمی): محمد سعیدنژاد در مراسم امضای قراردادهای سرمایهگذاری با بخش خصوصی در بنادر ایران گفت: با انعقاد 3هزار و 600میلیارد تومان قرارداد سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در کلیه بنادر ایران، جمع قراردادهای سرمایهگذاری در بنادر ایران توسط بخش خصوصی به ارزش دفتری ده هزارمیلیارد تومان رسید.
به گزارش اخباررسمی به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی ، شب گذشته در هتل همای تهران و با حضور مدیران کل بنادر شمالی و جنوبی کشور، استانداران شهرهای بندری، نمایندگان مجلس و مدیران و فعالان عرصه دریانوردی و در حضور وزیر راه و شهرسازی قراردادهای سرمایهگذاری با بخش خصوصی برای توسعه بنادر کشور به ارزش 36 هزار میلیارد ریال بسته شد.
از مجموع 36 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بنادر کشور که شب گذشته به امضای مدیران سازمان بنادر با بخش خصوصی مربوطه رسید، دو فقره قرارداد سرمایه گذاری در سال 95 به میزان 368 میلیارد ریال در بنادر استان مازندران، یک فقره قرارداد سرمایه گذاری 861 میلیارد ریالی در بندر خرمشهر، 7 فقره قرارداد سرمایه گذاری به ارزش 3 هزار و 398 میلیارد ریال در بنادر استان گیلان، 5 فقره قرارداد سرمایهگذاری به رقم 2هزار و 869 میلیارد ریال در بندرامیرآباد و 5 فقره قرارداد سرمایه گذاری به ارزش 5 هزار و 128 میلیارد ریال در بنادر استان بوشهر به امضا رسید.
هم چنین 4 فقره قرارداد سرمایه گذاری به میزان هزار و 785 میلیارد ریال در بنادر استان سیستان و بلوچستان، 18 فقره قرارداد سرمایه گذاری به ارزش مالی 8 هزار و 31 میلیارد ریال در بنادر استان خوزستان و 18 فقره قرارداد سرمایه گذاری به ارزش مالی 13 هزار و 750 میلیارد ریال در بنادر استان مازندران طی سال 95 به امضا رسیده است.
محمد سعیدنژاد بعد از امضای این قرارداد در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه امشب نیز مشابه سالهای گذشته مراسم امضای قرارداد در بنادر ایران برگزار شد، گفت: در مجموع 3هزار و 600میلیارد تومان قرارداد سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در کلیه بنادر ایران امضا شد که شامل احداث انبارها، مخازن، تاسیسات و تجهیزات بندری، توسعه بنادر و هم چنین شامل افزایش ظرفیت بنادر به شکل های مختلف میشود.
وی با اعلام اینکه هم در بنادر شمالی و هم در بنادر جنوبی قرارداد سرمایهگذاری داریم، گفت: پیشبینی میکنیم با مجموع قراردادهایی که بسته شد جمع قراردادهای سرمایهگذاری در بنادر ایران توسط بخش خصوصی به ارزش دفتری ده هزارمیلیارد تومان برسد که هفت هزار میلیارد آن مربوط به سال گذشته و سه هزار میلیارد آن مربوط به قراردادهایی است که امشب بسته شد.
وی توضیح داد: قراردادهایی که امشب بسته شد مربوط به بخش خصوصی داخلی است و سهم حضوربخش خصوصی خارجی قابل توجه نیست.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر آخرین وضعیت مناقصههای ترمینالهای بندر شهید رجایی، گفت: فراخوان مناقصه ترمینال 1 و 2بندر شهید رجایی اعلام شده است و ارزیابی کیفی شرکتهای حاضر در مناقصه ترمینال 1 هم صورت پذیرفته و از میان 28 شرکت حاضر، 4شرکت ارزیابی کیفی شدهاند که در آینده نزدیک بر اساس قیمتهای اعلام شده از سوی آنها انتخاب میشوند. در ترمینال 2 بندر شهید رجایی هم در مرحله تایید صلاحیت شرکت ها هستیم و قرار است برنده مناقصه های هر دو ترمینال به صورت همزمان اعلام شود
وی همچنین خبرداد: با توجه به قرارداد سرمایهگذاری منعقد شده در بندر چابهار در سال گذشته، بخشی از تجهیزات خریداری شده این بندر در حال بارگیری است. این تجهیزات از کشور آلمان وارد میشود.
رییس سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام اینکه جمع قرارداد برای تامین تجهیزات بندر چابهار 403 میلیون دلار است، گفت: ارزش اولین محموله حمل شده کنونی 40میلیون دلار است و این محموله شامل سه جرثقیل زرافهای است.
### پایان خبر رسمی