اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951006207635596

تعرفه‌های ترجیحی جدید ایران و ترکیه به تعویق افتاد

کد: 13951006207635596

https://goo.gl/p6LaJe

، تهران , (اخبار رسمی): دبیرکل شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه اعلام کرد که به دلیل برخی مسائل سیاسی پیش آمده در ترکیه و افت ارزش لیر، تعرفه‌های ترجیحی جدیدی که قرار بود بین ایران و ترکیه برقرار شود به تعویق خواهد افتاد.

تعرفه‌های ترجیحی جدید ایران و ترکیه به تعویق افتاد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، سید جلال ابراهیمی دبیر کل شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه اعلام کرد که به دلیل برخی مسائل سیاسی پیش‌آمده در ترکیه و افت ارزش لیر، تعرفه‌های ترجیحی جدیدی که قرار بود بین ایران و ترکیه برقرار شود به تعویق خواهد افتاد.

وی ادامه داد: اخیرا قرار بود در نشستی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و بعضی مسئولان اقتصادی ترکیه کمیسیون تجارت ترجیحی تشکیل شود و بخشی از اقلام و اجناس جدید در لیست تعرفه‌های ترجیحی گنجانده شود که این اقدام به تعویق افتاده است.

وی همچنین درباره ظرفیت‌های صادراتی ایران به ترکیه که در حال حاضر به شکل مطلوبی استفاده نمی‌شود، ادامه داد: ایران در زمینه صادرات تنها یک اقتصاد کشاورزی نیست، ‌ ما باید بتوانیم صادرات اجناس فلزی را به ترکیه آغاز کنیم. این امکان وجود دارد که ترکیه اجناس تولیدی آلومینیومی، لوله‌های مسی و گندله‌های فلزی را از ایران وارد کند ، چراکه در حال حاضر به‌جای ایران چنین کالاهایی را از کشورهای دورتر خریداری می‌کند.  

با صادرات خیار و خربزه نمی‌توانیم به تجارت 30 میلیارد دلاری با ترکیه برسیم

دبیر کل شورای مشترک بازرگانی ایران و ترکیه افزود: ترکیه برای واردات این محصولات به کشورهایی مثل چین و روسیه امتیازاتی در تعرفه‌ها می‌دهد، درحالی‌که این تعرفه‌ها را برای ایران در نظر نمی‌گیرد. امروز به دلیل همین مسئله تولیدکنندگان ایرانی که بازار ترکیه را در اختیار داشتند با مشکلاتی روبرو شدند. اگر ترکیه تعرفه‌هایش را برای ایران پایین بیاورد مطمئنا با توجه ظرفیت‌های موجودی که ما در سنگ‌آهن، زغال‌سنگ و گندله‌های فلزی داریم و از طرفی هم نیاز ترکیه به این کالاها، امکان افزایش ارزش صادرات به ترکیه وجود دارد.

ابراهیمی تصریح کرد: نمی‌توان صرفا با صادرات خیار، خرما و خربزه به ترکیه به سقف و هدف تعیین‌شده تجاری 30 میلیارد دلاری با ترکیه رسید، بلکه باید زمینه‌های صادراتی دیگر را هم گسترش دهیم. باید بتوانیم نیازها و کمبودهایمان را از بازارهای همسایه تعریف کنیم و اگر قیمت‌هایمان مناسب و قابل‌رقابت با دیگر کشورها باشد این شرایط فراهم‌تر خواهد بود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کانون انجمن های صنایع غذایی ایران

کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در سال 1382 با مشارکت انجمن‌های فعال در صنایع غذایی کشور تشکیل شده است. هدف از تشکیل کانون، ایجاد هماهنگی بین تشکل‌های موجود جهت برقراری و حفظ ارتباط منظم با مراجع ذیصلاح و پیگیری مسائل و مشکلات اعضاء به صورت گروهی، برنامه‌ریزی برای ارائه الگوها و طرح‌های کارشناسی و موثر جهت توسعه بهره‌وری و بهبود صنایع غذایی کشور می‌باشد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]