، (اخبار رسمی): در کنار توجه ویژه به کیفیت و سلامت فرآورده های طبیعی و سنتی، فرهنگ سازی و آموزش عمومی باید صورت پذیرد تا فرآورده های با کیفیت و ایمن در دسترس مردم قرار گیرد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو،رسول دیناروند، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام این موضوع در اولین دوره آموزشی و هم اندیشی مدیران و رؤسای ادارات متناظر نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سراسر کشور گفت: بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و سیاستها و اهداف وزارت بهداشت مبنی بر توسعه و مصرف منطقی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، ادارات متناظر در معاونت های غذا و دارو سراسر کشور و مناطق آزاد تشکیل شد.
وی بیان کرد: امروزه رویکرد مردم به طب سنتی و اسلامی افزایش یافته و نظارت بر کیفیت و سلامت این فرآورده ها نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد.
دیناروند ادامه داد: در کنار توجه ویژه به کیفیت و سلامت فرآورده های طبیعی و سنتی، فرهنگ سازی و آموزش عمومی باید صورت پذیرد تا فرآورده های با کیفیت و ایمن در دسترس مردم قرار گیرد.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: متأسفانه در برخی عطاری ها که هیچ مجوزی نیز ندارند اطلاعات فرآورده های طبیعی توسط افرادی که علم و تخصصی در این زمینه ندارند ارائه می شود که گاها عوارض جبران ناپذیری نیز برای مصرف کننده به همراه دارد.
دیناروند گفت: توسعه طب سنتی در راستای قانون برنامه پنجم توسعه و به منظور ایجاد و حفظ یکپارچگی در تأمین، توسعه و تخصیص عادلانه منابع عمومی سلامت می باشد که این برنامه در اولویت فعالیت های سازمان غذا و دارو قرارگرفته است.
### پایان خبر رسمی