، تهران , (اخبار رسمی): حدود 1800دانش آموز اوتیستیک امسال در بیش از 25مدرسه کشور تحصیل می کنند و حدود 30 هزار دانش آموز دیرآموز نیز شناسایی شده اند.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ،مجید قدمی،رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به وجود مدارس خاص اوتیسم در شهرهای بزرگ کشور، اظهارکرد: برخی از دانش آموزان اوتیستیک در این مدارس تحصیل می کنند اما در اکثر شهرها، این دانش آموزان در کنار دانش آموزان عادی تحصیل می کنند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به استفاده از ابزارهای جدید تشخیصی، برای شناسایی دقیق تر دانش آموزان اوتیستیک اشاره و تصریح کرد: تلاش کردیم که امکانات لازم برای انتقال دانش روز به معلمان همه گروه های دانش آموزی با نیازهای ویژه را فراهم کنیم ودر این برنامه ریزی ها، آموزش مربیان و معلمان 2 گروه از دانش آموزان؛ طیف اوتیستیک و چند معلولیتی را در اولویت قراردادیم.
وی با اشاره به تولید محتوای آموزشی ویژه دانش آموزان اوتیستیک افزود: براین اساس کارگاه های آموزشی با هدف ارائه آخرین اطلاعات و آموزش مربیان و راهنمایی والدین دانش آموزان اوتیستیک برگزار می شود.
قدمی گفت: باتوجه به طیف دانش آموزان اوتیستیک، سهمیه ای برای آموزش مربیان هر استان پیش بینی کردیم که این دوره های آموزشی با همکاری متخصصان و استادان دانشگاه برگزار می شود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به تولید راهنمای آموزشی برای معلمان دانش آموزان عادی با هدف شناخت چگونگی آموزش و برخورد با دانش آموزان دیرآموز افزود: در این راهنما، تفاوت فرایند یادگیری دانش آموزان دیرآموز با دانش آموزان عادی و نقش معلم در یادگیری دانش آموزان دیرآموز مطرح شده است.
وی اظهارکرد: به دلیل توزیع پراکنده دانش آموزان دیرآموز در سطح مدارس و محدودیت ارائه آموزش های لازم به حدود 400هزار معلم، لوح های فشرده آموزشی درباره نحوه آموزش به دانش آموزان دیرآموز تولید و توزیع شده و در اختیار معلمان قرار گرفته که این مربیان در صورت نیاز می توانند با مراجعه به این لوح فشرده پاسخ سوالاتشان را دریافت کنند.
### پایان خبر رسمی