، تهران , (اخبار رسمی): آموزش قلب فعالیت های توسعه است و به همین دلیل هم می شود توسعه جامعه را در گرو توسعه آموزش دانست.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی باقرزاده ،رئیس سازمان سواد آموزی کشور در دیدار با مدیرکل صدا وسیمای استان فارس باتاکید بر این موضوع و با بیان این که همه مولفه های توسعه از جمله محیط زیست، اقتصاد، کشاورزی و سلامت به مساله آموزش گره خورده است،گفت: اگر کشوری در تحقق آموزش فراگیر، دچار مشکل شود درهمه ابعاد توسعه مشکل پیدا می کند.
رئیس سازمان سواد آموزی کشور تصریح کرد: بر اساس سرشماری سال 90 ، حدود 9 میلیون بیسواد مطلق و بیش از 11 میلیون کم سواد وجود داشت.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه سالانه تعدادی برآمار بیسوادان اضافه می شود، خاطرنشان کرد: برخی از این بیسوادان شامل کودکان بازمانده از تحصیل و ترک تحصیل کرده ها می باشد.
باقرزاده با بیان این که مشکل بیسوادی در کشور را برخی به روش های آموزش نسبت می دهند، گفت: این باور غلط است و فقدان تقاضای اجتماعی برای یادگیری سواد در کشور از جمله مهمترین دلایل رغبت کم برخی در کشور برای سوادآموزی است .
رئیس سازمان سواد آموزی کشور به طرح هایی برای کاهش و پایان بیسوادی در کشور اشاره کرد و افزود: سیاست فعلی دولت مبتنی بر ایجاد مشوق برای افراد بیسواد و آموزش دهنده ها است.
وی با تاکید بر این که مشوق ها تنها برای رسیدن به اهداف سواد آموزی کافی نیست، گفت: حمایت نهادهایی چون صدا وسیما بسیار پررنگ و حساس هست چراکه مردم اعتماد خاصی به این رسانه دارد و ظرفیت های خوبی در این نهاد وجود دارد.
باقرزاده بیان کرد: در دو سال اخیر همکاری مشترک خوبی بین سازمان سواد آموزی و صدا وسیما بوجود آمده است که این امر موجب شد، سواد آموزی استان رتبه اول را در کشور کسب کند.
### پایان خبر رسمی