اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951012212115596

بزودی کلید می‌خورد

مبادلات ارزی ایران و روسیه با پول ملی

کد: 13951012212115596

https://goo.gl/InfNf6

، تهران , (اخبار رسمی): بانک مرکزی روسیه اعلام کرد این کشور و ایران در حال آغاز تبادلات مالی بر اساس ارز رایج دو کشور هستند.

مبادلات ارزی ایران و روسیه با پول ملی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، به گزارش بانک مرکزی روسیه، این کشور و ایران در حال آغاز تبادلات مالی بر اساس ارز رایج دو کشورند.

بر اساس اعلام این بانک، دولت ایران تصمیم گرفته با 10 برابر کردن ارزش پول رایج، از تومان به جای ریال استفاده کند. ارزش پول رایج کنونی ایران در برابر هر یک دلار، برابر با ۳۲ هزار و ۳۷۶ هزار ریال ­است. ­ ولی در هر حال دولت ایران تصمیم دارد ارز جدید را معرفی کند. واحد پول ملی روسیه نیز روبل است.

هوشیار رستمی تحلیل‌گر اقتصادی از ایران می گوید روند تبدیل واحد پول رایج ایران، با دیگر کشورها متفاوت است.

وی در گفتگو با اسپوتنیک گفت: وقتی نرخ تورم بالاست دولت می خواهد آن را کاهش دهد؛ چنین وضعیتی در ترکیه، آرژانتین و شرق اروپا نیز وجود داشت؛ ‌ ساده ترین گزینه، تثبیت پول رایج است ولی سناریوی دیگر تبدیل پول ملی و معرفی پول جدید است.

اکنون برای مثال 10دلار در برابر صدها هزار ریال تبادل می شود. چنین تبادلی برای شرکت های بزرگ و بانک ها عذاب آور است.

بر اساس اعلام نشریه اکونومیست نیز اگر دولت می خواهد با نرخ بالای تورم مقابله کند و پول جدید معرفی کند به تثبیت پول سنتی نیازی ندارد.

اکونومیست می نویسد: چیزی که تهران در پی آن است نوعی اعلام پول جدید است؛ ‌ نرخ ریال در برابر دلار تغییر نمی‌کند؛ ‌­ روند تغییر پول رایج بسیار هزینه بر است و اکنون در ایران بر سر نحوه کنترل این وضعیت، بحث هایی در جریان است.

رستمی می افزاید:‌ تغییر واحد پول رایج برای اقتصاد ایران از آن جهت اهمیت دارد که این کشور به تحریک رشد اقتصادی، کم کردن نرخ تورم و نرخی تبادلی قابل پیش بینی نیاز دارد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کانون انجمن های صنایع غذایی ایران

کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در سال 1382 با مشارکت انجمن‌های فعال در صنایع غذایی کشور تشکیل شده است. هدف از تشکیل کانون، ایجاد هماهنگی بین تشکل‌های موجود جهت برقراری و حفظ ارتباط منظم با مراجع ذیصلاح و پیگیری مسائل و مشکلات اعضاء به صورت گروهی، برنامه‌ریزی برای ارائه الگوها و طرح‌های کارشناسی و موثر جهت توسعه بهره‌وری و بهبود صنایع غذایی کشور می‌باشد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

تجارت و بازار | بانک، بیمه و سرمایه