اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951013212605700

اطلاعیه محیط زیست استان تهران

کشتار سگ ها ممنوع است

کد: 13951013212605700

https://goo.gl/LVcvKZ

، تهران , (اخبار رسمی): اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران در اطلاعیه ای ضمن محکومیت کشتار و اذیت حیوانات بخصوص سگ های بلاصاحب، این عمل را ممنوع دانسته و بر لزوم برخورد قانونی با متخلفین تاکید کرد.

کشتار سگ ها ممنوع است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در این اطلاعیه شایعه هرگونه کشتار حیوانات بلاصاحب مانند سگ های ولگرد با هماهنگی محیط زیست به شدت تکذیب شده و تصریح می کند با عاملین برخورد قانونی خواهد شد.
این اطلاعیه می افزاید:  حیوانات نیز مانند همه آفریدگان الهی حق حیات و زندگی داشته و در احکام دینی آزار و اذیت حیوانات و کشتن بی دلیل آنها نهی شده است و این عمل، از زشت ترین گناهان شمرده می شود.  جمعیت حیواناتی که مزاحم  و ولگرد تلقی می گردند باید از روش های مناسب مانند عقیم سازی کنترل شود وهیچ فرد یا دستگاهی حق ندارد بدون دلیل این حیوانات را کشته و یا آنها را مورد آزار قرار دهد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست