اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951102224475793

فیگارو و معرفی ایران مقصد جذاب گردشگری 2017

کد: 13951102224475793

https://goo.gl/2QQGve

، تهران , (اخبار رسمی): تارنمای روزنامه پرشمارگان فیگارو با تشریح مزیت های گردشگری کشورمان، ایران را مقصدی جذاب برای گردشگران خارجی در سال 2017 معرفی کرد.

فیگارو و معرفی ایران مقصد جذاب گردشگری 2017

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، در تارنمای این روزنامه فرانسوی آمده است: ایران یک سال پس از لغو تحریم ها بیش از پیش میزبان گردشگران فرانسوی بوده است؛ گردشگرانی کنجکاو و روشنفکر که قدم بر کشور تضادها می گذارند و آژانس های گردشگری بر غنای فرهنگی این کشور تاکید دارند.

دراین گزارش با اشاره به آمار اتحادیه «ستو Seto» (اتحادیه شرکت های گردشگری فرانسه) آمده است: در یک سال گذشته و پس از لغو تحریم ها علیه ایران، شاهد افزایش 144 درصدی سفرها یعنی افزایش چهار هزار نفری مشتریان سفر به این کشور بودیم.

این گزارش آمار یاد شده را هرچند کم، اما در حال تبدیل شدن به یک گرایش ارزیابی و ایران را مقصد گردشگری برای کسانی معرفی می کند که دوستدار فرهنگ، هنر و ادب هستند و قصد اسکی کردن و آفتاب گرفتن در سواحل خلیج فارس و دریای خزر دارند.

بازگشایی خط هوایی پاریس-تهران در ماه آوریل سال گذشته میلادی(بهار 1395)از دیگر مزیت هایی است که در این گزارش به آن اشاره و آن را عاملی برای اضافه شدن نام ایران به فهرست مقاصد گردشگری آژانس های مسافرتی ارزیابی شده است.

در صدر آژانس های گردشگری فرانسه که در سال 2016 بیشترین مسافر را به مقصد ایران داشته اند می توان نام هایی همچون «ایا دزیر دو موند Aya Désirs du Monde»، «آسیا Asia» و «تایم تور Time Tour» با ارایه خدمات به 600 مسافر را مشاهده کرد.

درهمین ارتباط «پاتریشیا دوریا Patricia Doria» مدیر بازاریابی یک آژانس گردشگری می گوید: ایران مقصدی جدید برای مسافران به شمار می رود و پروازهای خروجی به مقصد ایران برای بهار سال آتی تقریبا تکمیل شده است.

ازمنظر بازدیدکنندگان ازایران، جاده ابریشم، هزار و یکشب و سه منطقه شیراز شهر شاعران و باغ ها، خرابه های باستانی، منحصر به فرد و به یاد ماندنی تخت جمشید و جاذبه های زیبای اصفهان، اسطوره های ابدی ایران هستند و در این بین نباید شهر مدرن تهران را فراموش کرد.

در بخشی از این گزارش به رعایت قوانین حاکم در ایران تاکید شده و آمده است: باید فراتر از حس کنجکاوی، با یک ذهن باز از ایران دیدن کرد.

«پاتریشیا دوریا»همچنین در بخش دیگر صحبت های خود با بیان اینکه مسافران ما اغلب از میراث غنی، زیبایی ها و مردم خون گرم و تحصیل کرده ایران متحیر می شوند، اظهار می کند: همگی اینها برخلاف تصور ما از ایران به عنوان کشوری بسته است و مسافران مان با تصویری متفاوت از ایران بازمی گردند.

یگارو همچنین می نویسد: آمار گردشگران فرانسوی از هشت هزار تن در سال 2013 به 18 هزار گردشگر در سال 2015 و پیش از لغو تحریم ها افزایش یافته است که حاکی شتاب گیری این روند دارد.

براساس این گزارش، دو کشور فرانسه و ایران سال گذشته میلادی توافقنامه همکاری مشترک امضاء کرده اند که بر اساس آن ایران از تجربه فرانسه در توسعه خدمات و زیرساخت های گردشگری به منظور بهود وضعیت پذیرش گردشگران، بهره می گیرد.

محور دیگر این توافق دو جانبه، بر فراهم کردن فرصت های سرمایه گذاری برای شرکت های فرانسوی در ایران اشاره دارد.

فیگارو در این گزارش با اشاره به اینکه احداث کنندگان هتل در ایران از معافیت مالیاتی پنج ساله بهره مند می شوند و سلطانی فر از آژانس های مسافرتی فرانسوی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی گردشگری که ششم تا نهم فوریه 2017 (18 تا 21 بهمن 1395) در تهران برگزار می شود، دعوت کرده است،می نویسد: ایران برای جذب 30 میلیارد دلار درآمد گردشگری در سال 2025 برنامه ریزی کرده است و این در حالی است که این رقم در سال 2015 میلادی 9 میلیارد دلار بود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی