، تهران , (اخبار رسمی): در میان آثار برگزیده مسابقه ذهنهای خلاق (Innovative minds) که همه ساله از طرف شرکت معتبر آمریکایی gURROO برگزار میشود، نام دو گروه دانشجویی از کشور ایران و از دانشجویان دانشگاه هنر و معماری پارس به چشم میخورد که موفق به کسب این افتخار بینالمللی شدهاند.
تا کنون شش دوره از این مسابقه برگزار شده است که در تمامی ادوار آن، از سوی جامعهی معماران، هنرمندان و متخصصان علوم متفاوت بین رشتهای چه در سطح دانشجویی و چه حرفهای شرکت گستردهای به عمل آمده است.
به گزارش آژانس مارکتینگ لاوان، مسابقه ذهنهای خلاق (Innovative minds) از سال 2011، همه ساله از طرف شرکت معتبر آمریکایی gURROO برگزار میشود. این شرکت متولی برگزاری مسابقاتی به جهت پیوند دادن علوم متفاوت با رشته معماری است که در این راستا بیشتر توجه آن به ایده های نوین و طرح های پیشرو میباشد. ماموریت این نهاد برگزاری سلسله مسابقات مفهومیست و رویکرد آن حل مسائل و مشکلات انسان در جامعهی فرداست.
تا کنون شش دوره از این مسابقه برگزار شده است که در تمامی ادوار آن، از سوی جامعهی معماران، هنرمندان، مهندسان و متخصصان علوم متفاوت بین رشتهای چه در سطح دانشجویی و چه حرفهای شرکت گستردهای به عمل آمده است. همچنین هیئت داوران این مسابقه از افراد مجرب و صاحبنام در جامعهی دانشگاهی معماری میباشند.
زمینهی موضوعی مسابقات معماری این شرکت بیشتر مربوط به حوزهی طراحی مفهومی و آیندهگرا میباشد و هدف آن شناخت ایدههای نوین برای زندگی انسان فردا و شناسایی طراحان برتر برای آیندهی نزدیکی است که در آن مرز بین علومی مثل معماری، مکانیک، کامپیوتر و هنرهای گوناگون به کلی از میان میرود. در طی شش دوره تا سال 2016 شرکت کنندگان این سلسله مسابقات از سراسر دنیا و کشورهایی مثل اتریش، ایالات متحدهی آمریکا، بلژیک، برزیل، کانادا، چین، فنلاند، فرانسه، ایتالیا، روسیه، اسپانیا، سوئد، انگلستان و کرهی جنوبی و همچنین از نهادها و دانشگاههای برتر علمی این کشورهاست. امسال و در آخرین دورهی این مسابقات برای اولین بار شاهد شرکت دانشجویان ایرانی در این رقابت بودهایم.
موضوع این دوره از سلسله مسابقات gURROO که در ابتدای سال 2017 اعلام و فراخوان ارسال آثار آن منتشر شد، پیرامون علم سایبرنتیک بود؛ (Innovative Minds 2017 : Cybernetics FrameWork) یافتن پلی میان دنیای مجازی در ترکیب با جنبهی کالبدی معماری. در حالی که علم سایبرنتیک به طور روزافزونی در حال گسترش و ایجاد ارتباط درونی میان دنیای مجازی و واقعی است، موضوع این مسابقه نیز جست و جو و تلاش برای بازشناسایی راهکارهای ارتباطی و تاثیرات متقابل فضای معماری و دنیای فیزیکی آن به مثابهی واقعیت در انعکاس فضای نوظهوری به نام فضای مجازی است، فضایی که وجود عینی نداشته اما امروزه سلطهی بیمثالی بر زندگی افراد و ادراک فضایی آنها دارد.
تقابل واقعیت فضا و عرصههای نوین دیجیتال متخصصان را بر آن میدارد تا برای ادراک جدیدی از فضای غیر فیزیکی، طراحان را برای آفرینش راهکارهای نو و ترکیب این دو کیفیت ادراک فضایی در تجربهی روزمرهی انسان آینده فرابخوانند.
نتیجهی این مسابقه در یازدهم تیرماه 1396 (روز اول ماه جولای) به طور رسمی اعلام شد. از میان تعداد زیادی آثار ارسالی، یازده اثر به عنوان آثار منتخب برگزیده شدهاند که از کشورهایی چون ایالات متحدهی آمریکا، کانادا، انگلستان و آلمان بودند. برخلاف دورههای پیشین؛ امسال شاهد شرکت گستردهی دانشجویان ایرانی به ویژه از دانشگاههای برتر در این مسابقه بودیم.
در میان آثار برگزیده نام دو گروه دانشجویی از کشور ایران به چشم میخورد که هر دو گروه از دانشجویان دانشگاه هنر و معماری پارس هستند که موفق به کسب این افتخار بینالمللی شدهاند.
دانشجویان دانشگاه معماری و هنر پارس شامل، مهربد پاکباز، نیلوفر شعبانی راوری، نگار شقایی فلاح و مرجان محمدی در پروژهی "سقفهای متحرک" و دانشجویان هدایت دزیانیان، سعید سخدری و محمد وحید میرپناهی با پروژهی "باززنده سازی کارخانهی کوکا کولای مشهد" زیر نظر استادان خویش، پروفسور محمود گلابچی و خانم دکتر کتایون تقیزاده به این موفقیت نائل آمدند.
### پایان خبر رسمی