اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13970204292636618

کدام راه برای برقراری ارتباط با نرم‌افزار تلگرام بهتر است؟

‫انواع ارتباط CRM با تلگرام؛ Telegram API یا Bot API؟

کد: 13970204292636618

https://goo.gl/rrhpgT

، تهران , (اخبار رسمی): تلگرام دو روش را برای اتصال فراهم کرده است که هر کدام تفاوت‌ها و مزایایی دارند. این تفاوت‌ها باعث می‌شود که هر روش برای نوع خاصی از استفاده مناسب باشد. بنابراین شناخت تفاوت‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

‫انواع ارتباط CRM با تلگرام؛ Telegram API یا Bot API؟
راهکار ارتباط با نرم افزار تلگرام (telegramSys)

به رابط‌هایی که یک برنامه برای استفاده از امکاناتش در سایر زبان‌ها فراهم می‌کند (API) می‌گویند. به زبان ساده، API رابط‌هایی نرم افزاری هستند که ارتباط بین نرم افزارهای مختلف را امکان‌پذیر می‌کنند

یکی از دلایل محبوبیت تلگرام امکان اتصال آن از طریق سایر برنامه‌ها است. این امکان باعث می‌شود که بتوان از آن برای استفاده‌های تجاری و فرآیندهای خودکار و قابل برنامه‌ریزی استفاده کرد.

تلگرام دو روش را برای اتصال فراهم کرده است که هر کدام تفاوت‌ها و مزایایی دارند. این تفاوت‌ها باعث می‌شود که هر روش برای نوع خاصی از استفاده مناسب باشد. بنابراین شناخت تفاوت‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

به رابط‌هایی که یک برنامه برای استفاده از امکاناتش در سایر زبان‌ها فراهم می‌کند API) Application Programming Interface) می‌گویند. به زبان ساده، API رابط‌هایی نرم‌افزاری هستند که ارتباط بین نرم‌افزارهای مختلف را امکان‌پذیر می‌کنند.

تلگرام دو روش اتصال یا دو نوع API را فراهم کرده است:

1-  Telegram API

این API به شما امکان ساخت یک برنامه کاملا سفارشی تلگرامی را می‌دهد. شما در این حالت نیاز به یک شماره تلفن برای ورود خواهید داشت و بعد از آن می‌توانید دقیقا شبیه یک کاربر تلگرام رفتار کنید. پیام بفرستید، پیام دریافت کنید، عضو گروه و کانال شوید، گروه و کانال بسازید، وضعیت کاربران را بررسی کنید، عکس پروفایلشان را ببینید، آخرین وضعیت آنلاین بودن را دریافت کنید و .... 

2-  Bot API

این API به شما امکان ساخت ربات‌های تلگرامی را می‌دهد. ربات‌ها نوع خاصی از کاربران تلگرام هستند که نیاز به شماره تلفن برای ورود ندارند. ربات‌ها تا زمانی که از طرف یک کاربر دیگر start نشوند، امکان پیام دادن به آن کاربر را ندارند.

همان‌طور که گفته شد در Telegram API مانند یک فرد عادی که وارد نرم افزار تلگرام شده است امکانات در اختیار شما خواهد بود. اما با این مزیت که شما با این API می‌توانید یک نرم افزار دیگر به عنوان مثال CRM را مسئول پاسخ به پیام‌ها و واکنش به حالت‌ها کنید. مثلا هر زمان که مشتری پیامی ارسال کرد، ابتدا پیام او در CRM ثبت شود. سپس بسته به محتوای پیام، واکنش مناسبی به مشتری داده شود.

نرم افزار متصل به telegram API می‌تواند به طور خودکار گروه‌های شرکت را مدیریت کند، افرادی را به گروه و کانال اضافه یا حذف نماید. تاریخ ورود و خروج افراد را ثبت کند. میزان پیام‌هایشان را شمارش کند و در ادامه با این اطلاعات دقیق، به تکمیل انواع سیستم‌های امتیازبندی و رتبه‌بندی مشتریان شرکت کمک کند.

با ساخت telegram Bot می‌توان از مزایای منحصربه‌فرد ربات تلگرام استفاده کرد. ساخت دکمه و نمایش منویی دکمه‌ها بزرگ‌ترین مزیت ربات تلگرام محسوب می‌شود. فرض کنید می‌خواهید خدمات مشخصی را برای مشتریان از طریق بستر تلگرام فراهم کنید. مثلا امکان نمایش صورت حساب مالی، نمایش فاکتور، لیست محصولات شرکت و انواع منوهای خدماتی که پاسخ‌های آن بسته به مشتری و شرایط متفاوت است را در اختیار او قرار دهید. مطمئنا در این شرایط فراهم آوردن تعدادی دکمه به صورت یک منو که مشتری بتواند با کلیک روی آن به هدف خود برسد، به مراتب از تایپ متن خدمت مورد نیاز راحت‌تر خواهد بود. این مورد را می‌توان مهم‌ترین مزیت ربات محسوب کرد. "دکمه‌های تعاملی" از ویژگی‌های جذاب و غیرقابل چشم‌پوشی تلگرام برای اهداف تجاری محسوب می‌شوند.

با این همه اما زیرساخت Bot API طوری فراهم شده است که با محدویت همراه است. امکاناتی که برای Telegram API گفته شد اکثرا برای Bot API فراهم نیست. بارزترین محدودیت آن عدم امکان ارسال پیام به یک کاربر تا زمانی که آن کاربر Bot را start نکرده است، می‌باشد.

از نظر فنی اتصال به Telegram API پیچیدگی‌های زیادی دارد و ساخت یک نرم افزار پایدار با عملکرد مناسب برای اکثر شرکت‌های نرم افزاری، پروژه‌ای مشکل محسوب می‌شود. از این رو اکثر شرکت‌ها با نادیده گرفتن امکانات Telegram API و محدودیت‌های Bot API، فقط از امکانات Bot API استفاده می‌کنند.

 نتیجه گیری

با توجه به توضیحات داده شده به نظر می‌رسد که برای استفاده کارآمد و کامل از بستر تلگرام، ترکیب هر دو روش ضروری به نظر می‌رسد. مطمئنا ترکیب هر دو روش باعث ترکیب مزایا و پوشش ضعف‌های همدیگر می‌شود.

شرکت سامانه‌های مدیریت با استناد به دیدگاه فوق، اقدام به تولید محصول telegramSys کرده است. در محصول telegramSys از ترکیب هر دو API به منظور حصول به بهترین و کارآمدترین ابزار ارتباط با مشتریان استفاده شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سامانه های مدیریت

شرکت سامانه‌های مدیریت در سال 91 فعالیت خود را آغاز کرد. شرکت سامانه‌های مدیریت ارائه دهنده‌ی پیشرو سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری (نرم افزار CRM) با تکیه بر بیش از دو دهه تجربه در صنعت فناوری اطلاعات کشور، مفتخر به پیاده‌سازی موفق انواع سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) در صدها پروژه‌ی شرکت‌های خصوصی و دولتی فعال در صنایع مختلف کشور است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]