، تهران , (اخبار رسمی): کشور آلمان از کشورهای پیشرو در زمینه جذب کارآفرین است که لزوما به دنبال جذب سرمایهداران کلان برای افزایش پویایی اقتصاد خود نیست و به کارآفرینی، ایدههای خلاق و پتانسیل کسبوکار در آینده بیش از تزریق پول به چرخه صنعتی خود اهمیت میدهد.
طبق قوانین اقامتی کشور آلمان، هر شخصی با هر ملیت و نژادی میتواند دارای شرکت و کسبوکار در آلمان باشد. به این نوع اقامت، اقامت از نوع کارآفرینی گفته میشود.
اقامت به صورت قانونی زمانی به شخص کارآفرین اهدا میشود که شروط زیر برآورده شود:
1- منافع اقتصادی یا نیاز بومی برای کسب و کار موردنظر در منطقه جهت جذب سرمایه گذار وجود داشته باشد.
2- پیامدهای مثبت اقتصادی یا ظرفیت بالقوه برای کسب و کار و سرمایه گذاری مورد نظر وجود داشته باشد.
3- تامین مالی کسب و کار و زندگی کارآفرین تضمین شده باشد، یعنی شخص کارآفرین توان مالی اجرای ایده کاری و تامین هزینههای شخصی خود و خانوادهاش را دارا باشد.
ثبت شرکت درآلمان
در آلمان آزادی تجاری همگانی وجود دارد و هر سرمایه گذاری، فارغ از محل زندگی و ملیت میتواند در آلمان شرکت تاسیس کند.
به طور کلی روشهای سرمایه گذاری متعددی در آلمان وجود دارد سرمایهگذاران خارجی ترجیح میدهند در شرکتهای سهامی خاص و شرکتهای مسئولیت محدود سرمایهگذاری کنند تا میزان مسئولیتشان محدود به میزان آوردهشان باشد.
سرمایهگذاران خارجی باید با توجه به میزان مسئولیت شرکت و سهامداران، همچنین شرایط مالیاتی، فرم حقوقی مناسب را انتخاب کنند.
شرکت مسئولیت محدود با حداقل یک سهامدار و مبلغ 25000 یورو قابل تاسیس است.
شرکت سهامی خاص است که حداقل سرمایه آن 50000 یورو و با حداقل یک سهامدار قابل تاسیس است.
مدیران و سهامداران شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص می توانند از هر ملیتی و شخص حقیقی یا حقوقی باشند.
مراحل ثبت شرکت مستقل و اقامت در آلمان:
1- ارائه بیزینس پلان یا طرح توجیهی به اداره اتباع امور خارجه یا سفارت آلمان در ایران به منظور اخذ اقامت یا اجازه کار درآلمان. این طرح باید 2 تا شرط داشته باشد: به کارگیری نیروی انسانی (کارآفرینی) و توجیه اقتصادی برای آن ایالت داشته باشد.
2- به رسمیت شناختن شرکت نزد سردفتردار اسناد رسمی
3- ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها
4- ثبت در ادره کسب و کار
5- افتتاح حساب بانکی برای شرکت.
مراحل دریافت اقامت:
پس از تایید بیزینس پلان یا طرح توجیهی یک ویزای 3 ماه کاری برای انجام مقدمات ثبت شرکت ارائه می شود و پس از این 3 ماه می توان برای اقامت کوتاه مدت درخواست ویزا کرد و بعد از 3 سال امکان درخواست اقامت به مدت نامحدود وجود دارد.
پس از ثبت شرکت و انجام تعهدات مندرج در طرح توجیهی اقتصادی، امکان ارسال دعوت نامه و همراه بردن سایر افراد خانواده وجود دارد.
### پایان خبر رسمی