، تهران , (اخبار رسمی): در این متن سعی شده به معرفی انواع سمعک و دسته بندیهای انتخاب بهترین نوع سمعک از جهت تکنولوژی ، گارانتی و نوع برند سمعک پرداخته شود و به مهتمرین عوامل تعیین کننده ی قیمت سمعک ها اشراف داشته باشید تا با خرید سمعک مناسب با نیازنتان، هر چه سریعتر مشکل کم شنوایی خود را رفع نمائید.
از زمان اختراع اولین سمعک در سال 1898 تا الان سمعک های مختلفی به روی کار آمده و سپس از رده خارج شده اند. اگر بخواهیم به تاریخچه سمعک در چند ده سال اخیر نگاهی بیاندازیم می توان گفت که سمعک های آنالوگ، دیجیتال، هوشمند و امروزه نسل جدید سمعک های فراهوشمند از انتخاب های در دسترس شنوایی شناسان و افراد کم شنوا برای خرید سمعک بوده اند.
یکی از مهمترین مشکلاتی که در سال های اخیر و با فراگیر شدن انواع مختلف سمعک، افراد در هنگام خرید سمعک مواجه می شوند دامنه ی گسترده قیمت سمعک و وجود انواع سمعک های مختلف می باشد که مقایسه و تصمیم گیری برای خرید سمعک خوب را دشوار می کند. در ادامه سعی خواهیم کرد با معرفی انواع سمعک ها و دسته بندی آن ها بر اساس قیمت اطلاعات مفیدی در اختیار شما بگذاریم.
تکنولوژی
- فناوری و دانش
- به کار رفته در تولید سمعک
- آنالوگ
- دیجیتال
- هوشمند
- فراهوشمند
- نامرئی
گارانتی
- گارانتی و خدمات پس از فروش
نوع سمعک
- پشت گوشی
- داخل گوشی
- نامرئی
برند سمعک
- برترین برندهای
- تولید کننده سمعک
- زیمنس
- اتیکن
- برنافن
- ویدکس
- یونیترون
مواردی که در هنگام خرید سمعک، باید درباره قیمت سمعک دقت کرد
- چرا باید از سمعک استفاده کنم؟
افراد مبتلا به کم شنوایی معمولا مدت ها با کم شنوایی خود سر می کنند تا اینکه به فکر خرید سمعک می افتند. استفاده از سمعک زندگی فرد را در ابعاد مختلفی بهبود می بخشد. شنیدن دوباره ی صدا باعث مشارکت بیشتر در جمع های دوستانه، ارتباط گیری موثر در بعد اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس در حیطه ی فردی و بهبود امنیت فرد به واسطه ی شنیدن صدا های هشدار دهنده می شود.
در کودکان کم شنوا نیز استفاده از سمعک بسیار پر اهمیت است. کودک تا 3 سال اول زندگی در دوره ی طلایی رشد و زبان آموزی قرار دارد، لذا تشخیص زودهنگام کم شنوایی و خرید سمعک و استفاده از آن در کنار کلاس های توانبخشی شنوایی به کودک کمک می کند بتواند از باقی مانده ی شنوایی خود نهایت استفاده را کرده و در آینده نیز با کمک سمعک در مدرسه ی عادی به جای مدرسه ی استثنایی درس بخواند.
همچنین در کودکانی که کاندید کاشت حلزون هستند کودک باید یک دوره ی حداقل 6 ماهه از سمعک استفاده کند.
2. کدام سمعک برای من بهتر است؟
بهترین سمعک برای شما سمعکی است که با مشورت شما و شنوایی شناس خود و با توجه به سبک زندگی، شغل، میزان کم شنوایی، نیاز های ارتباطی و بودجه ی شما تعیین می شود. لطفا دقت کنید که چیزی به عنوان بهترین سمعک برای همه وجود ندارد. بهترین خرید سمعک برای شما، خریدی است که در آن سمعک با توجه به نیازهای اختصاصی شما انتخاب و تجویز شود. این همان چیزی است که به دقت مورد توجه متخصصان موسسه نیوشا می باشد.
3. از کجا باید سمعک تهیه کنم؟
کلینیک ها و دفاتر شنوایی تنها مرجع تجویز و خرید سمعک هستند. در میان این کلینیک ها نیز می توانید با توجه به سابقه فعالیت، کادر متخصص و رضایت مراجعین، کلینیک خود را انتخاب و سمعک خود را از آن ها تهیه کنید.
کلینیک آوای شریعتی با بهره گیری از اخرین تکنولوژی دنیا در مورد سمعک و روشهای تشخیص و درمان سرگیجه و وزوز گوش شما را در جهت کسب سلامتی و نشاط یاری می کند.
### پایان خبر رسمی