، اصفهان , (اخبار رسمی): وقتی صحبت از استراتژی فروش و توسعه فروش به میان می آید، افراد باید توانایی های مثبتی داشته باشند تا در این زمینه در میان رقبا به موفقیت دست پیدا کنند.
مهارت اول: مدیریت زمان
برای اینکه در برنامه ریزی های توسعه فروش در بهترین وضعیت عملکردی قرار بگیرید باید دقیق و منظم باشید. مدیریت زمان به شما کمک می کند تا در این مسیر، بیشتر از قبل موفق شوید. درک مفهوم مدیریت زمان به منزله این است که شما دقیقاً می دانید که چه زمانی باید کدام کاربرد ها و راهبردها را دنبال کنید. اگر برنامه ریزی های فروش شما محدودیت زمانی داشته باشد، قطعاً برای انجام فعالیت های فروش به زمان خاصی نیاز دارید و در طول روز باید این کار را مدیریت کنید.
در مواقع بحرانی، برخی از برنامه ریزی های فروش، برنامه های تخفیف یا فروش ویژه قرار داده می شود که از ساعت خاصی در روز، آغاز شده و در ساعت دیگری به پایان می رسد. عملکرد بهتر و موثرتر برای این بازه زمانی، فقط و فقط در سایه مدیریت زمان امکان پذیر است.
به عنوان مدیر فروش و کارمندان بخش فروش شرکت، سعی کنید با افرادی کار کنید که روی مدیریت زمان متمرکز هستند. مدیریت زمان در توسعه فروش، یک مهارت اکتسابی است که با تمرین و برنامه ریزی حاصل می شود.
مهارت دوم: شنونده فعال باشید
این که شما یک شنونده فعال باشید مهمترین بخش توسعه فروش است اما این کار از هر فردی ساخته نیست! افرادی که توانایی گوش دادن دقیق به صحبت های طرف مقابل را دارند، در حقیقت به منزله این است که در جستجوی اطلاعات و جمع آوری آنها بسیار ماهر هستند. اگر به مشتریان و مخاطبان خود به دقت گوش دهید، به احتمال زیاد متوجه می شوید که از کدام یک از محصولات و خدمات شما بهتر استقبال می کنند و دقیقاً به دنبال چه چیزهایی در آینده هستند. به این ترتیب، چالش های آنها را شناسایی کرده و استراتژی های توسعه فروش خود را بر همان اساس تنظیم می کنید.
مهارت گوش دادن، فرصت های بهتری را فراهم می کند تا مشتریان و نیازهای آنها را بشناسید. این مهارت را می توان یک فاکتور موثر برای موفقیت در تحقیق بازار و تجزیه تحلیل اطلاعات دانست. یک شنونده فعال، ارتباط بهتری با مشتری و مخاطب برقرار می کند که این عامل موجب جلب رضایت و اعتماد به آن کسب و کار می شود.
مهارت سوم: ارتباط موثر با مشتریان داشته باشید
در حالتی که مهارت گوش دادن برای توسعه فروش، حیاتی است اما مهارت های ارتباطی کلامی و ارتباط کتبی، در کنار این فاکتور مهم و حائز اهمیت است و هر دو در راستای یکدیگر موفقیت در فروش را باعث می شوند.
اگر ارتباط موثر با مخاطبان و حتی ارتباط با همکاران خود به نحو مطلوب برقرار شود، امکان به اشتراک گذاری ایده های جدید برای فروش بهتر، فراهم خواهد بود. افراد باید بتوانند نظریات و ایده های خود را به خوبی و با جملات صحیح و محترمانه روی کاغذ بنویسند.
افرادی که در بخش فروش و توسعه فروش کار می کنند، افراد ماهری هستند که به دقت، پاسخ سوالات مخاطب را میدهند و از بهترین کلمات و جملات در کلام خود استفاده می کنند. برقراری ارتباط بهتر یعنی جذب اعتماد که این خود، در آینده، موجب فروش بهتر و بیشتر خواهد شد.
### پایان خبر رسمی