اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140002135115216369

دلایل استفاده کسب و کارها از قفل برقی هوشمند چیست؟

کد: 140002135115216369

https://bit.ly/3yxUnP8

، (اخبار رسمی): با استفاده از قفل‌ برقی هوشمند شما می‌توانید، درب ورودی، درب اتومبیل، یا هر درب دیگری را از راه دور باز یا بسته کنید. قفل‌های برقی طیف وسیعی از نیازهای امنیتی را تأمین می کنند، از مناطق مسکونی گرفته تا بالاترین سطح امنیت دولت با قفل الکترونیکی تامین شده است.

دلایل استفاده کسب و کارها از قفل برقی هوشمند چیست؟
قفل برقی

با استفاده از قفل‌ برقی هوشمند شما می‌توانید، درب ورودی، درب اتومبیل، یا هر درب دیگری را از راه دور باز یا بسته کنید. این قفل‌ها مانند تمام وسایل الکترونیکی هستند و طیف وسیعی از نیازهای امنیتی را تأمین می کنند، از مناطق مسکونی گرفته تا بالاترین سطح امنیت دولت با قفل الکترونیکی تامین شده است در ادامه توضیح کاملی از قفل‌های برقی داده‌ایم، لطفا با ما همراه باشید.

قفل ‌برقی چیست؟ قفل‌ برقی درب، راهی برای جایگزینی کلید‌ها یا افزودن راهکار‌های به‌کارگیری هوشمند‌سازی (اتوماسیون) می‌باشند، برای مثال می‌توان فرآیند قفل کردن یا باز کردن قفل درب را از راه دور به‌وسیله لیت قفل‌ها انجام داد. این تکنولوژی قبل‌تر در خودروسازی مورد استفاده بوده است؛ اما اکنون در سازمان‌ها، منازل و مشاغل محتلف کاربرد وسیعی دارد.

قفل ‌برقی چگونه کار می‌‌کند؟ برای درک کامل این‌که قفل‌‌‌برقی چیست و چگونه کار می‌کند، باید عملیات فنی آن، مقایسه آن با قفل‌های سنتی، مزایا و معایب آن‌ها، ایمن ‌بودن و انواع تمایز قفل‌برقی را بررسی کنیم.

انواع قفل ‌برقی یا قفل الکتریکی قفل‌های برقی انواع مختلفی دارند که هر یک از آن‌‌ها کاربرد و استفاده متفاوتی دارند و در مکان‌های مختلفی استفاده می‌شوند. انواع قفل الکتریکی عبارت‌انداز:

  • قفل‌برقی استریک (مقابل‌برقی) قفل‌برقی مگنتی (الکترومغناطیسی) قفل‌برقی شفتی (پیستونی) قفل‌برقی مکانیکی

در ادامه به بررسی هر یک از این قفل‌ها می‌پردازیم.

قفل ‌برقی استریک (مقابل‌برقی) قفل ‌برقی استریک (مقابل‌برقی) از جریان الکتریکی برای جابه‌جایی قفل و رها سازی درب استفاده می‌کند. این نوع قفل؛ برای استفاده در مکان‌های امن تجاری یا مسکونی ایده‌آل است که می تواند همراه با سیستم‌های کنترل دسترسی (تردد)، از جمله ریدر کارت یا هر نوع اسکنر کنترل ‌دسترسی، مورد استفاده قرار گیرد. در این قفل با وصل جریان برق زبانه مقابلی آزاد می‌شود و تا زمانی که جریان وصل است فرآیند باز بودن درب انجام می‌پذیرد. سیستم برقی این قفل به‌صورت مدار همیشه باز است (Normally Open) و برای اغلب اماکن ایده‌آل می‌باشد.

قفل ‌برقی مگنتی (الکترومغناطیسی) قفل الکترومغناطیسی (maglock) از یک آهن‌ربای قدرتمند و یک صفحه فولادی (مقابلی) تشکیل می‌شود. یک جریان الکتریکی از آهن‌ربا عبور می‌کند و به صفحه مقابلی می‌چسبد. وقتی جریان الکتریکی از هسته مغناطیس الکتریکی (سیم پیچ یا کویل) عبور می‌کند، چیزی به نام شار مغناطیسی ایجاد می‌شود. هنگامی که آهنربای الکتریکی پوشیده شده از فلز (متصل به درب) با صفحه متصل به قاب درب تماس گرفته و روشن شود، صفحه را با نیروی زیادی جذب می‌کند و درب را قفل می‌کند. قفل برقی مغناطیسی از پرکاربردترین قفل‌ها در سیستم کنترل تردد و دسترسی می‌باشد. این قفل از سیستم برقی مدار بسته (Normally Close) بهره می‌برد و تا زمانی که جریان برق وصل است درب را بسته نگه می‌دارد و به محض قطع جریان برق درب باز می‌شود.

قفل ‌برقی شفتی (پیستونی) قفل برقی شفتی از دو قسمت اصلی شامل شفت (بدنه و زبانه قفل) و مقابلی (صفحه سوراخ‌دار) تشکیل شده است. فرآیند بسته شدن درب در این قفل به این صورت می باشد که، زبانه قفل (شفت) برای بسته شدن درب داخل سوراخ مقابلی ‌قفل قرار می گیرد؛ همچنین در فرآیند باز‌شدن درب، زبانه قفل از سوراخ قفل جدا می شود تا درب باز شود. به واسطه همین بیرون و داخل رفتن شفت مرکزی در این قفل، به آن قفل شفتی می‌گویند مدار الکتریکی این قفل به صورت مداربسته می‌باشد (Normally Close)؛ یعنی زمانی که جریان برق وصل است درب را بسته نگه می‌دارد و به محض قطع جریان برق درب باز می‌شود.

از این قفل می‌توان در نقاط مختلف درب استفاده کرد، برای مثال می‌توان در یک درب از چندین قفل شفتی استفاده کرد و در نقاط مختلف درب قفل را جای‌گذاری نمود. این قفل در مدل‌های پیشرفته‌تر دارای مدار الکتریکی سنجش موقعیت درب است یعنی متوجه می‌شود که درب درحالت بسته یا باز است و در صورت لزوم فرامین هشدار را به سیستم اکسس کنترل ارسال می‌کند.

قفل ‌برقی مکانیکی قفل درب برقی مکانیکی، ترکیبی از یک قفل محرک موتور‌دار پرقدرت، سیستم سنجش موقعیت و یک قفل مکانیکی است که همه این‌ها در یک مجموعه گنجانده شده است. این قفل دارای مدار الکتریکی سنجش موقعیت درب است یعنی متوجه می‌شود که درب درحالت بسته، باز یا نیمه باز می‌باشد و در مواقع لازم فرامین هشدار را به سیستم اکسس کنترل ارسال می‌کند.

درحالت پیشرفته‌تر این قفل‌ها دارای ریموت کنترل و مدار مجزای کنترل دسترسی می‌باشند. مدار الکتریکی این قفل، به این‌صورت است که تغذیه قفل به‌صورت مداوم وصل است و سیم‌های متحرک مثبت یا منفی (Trigger) از سیستم کنترل دسترسی به قفل وصل می‌شود، همچنین سیم‌های سنسور موقعیت درب به پنل کنترل دسترسی متصل می‌گردد.

انواع قفل‌های برقی شرکت تایگر تایگر به‌واسطه سال‌ها تجربه در امر فروش و پشتیبانی سیستم‌های کنترل تردد و دسترسی متوجه نیاز بازار گردیده است، لذا انواع قفل های برقی پرکاربرد را از بهترین تولید‌کنندگان برتر خارجی و بعضا داخلی روانه بازار مصرف کرده است. از جمله تولید‌کنندگان برتر در صنعت قفل الکتریکی در نمونه های خارجی می‌توان به کمپانی‌های سیزا، کاله (کالی)، یال، BMI ،dorcas و در نمونه‌های داخلی به الکتروپیک، یوتاب و کاویان اشاره کرد.

قفل برقی ارزان با کمی جست‌و‌جو می‌توان ارزان‌ترین قفل موجود در بازار را تهیه کرد. معمولا قفل‌های استریک (مقابل برقی) از مقرون به‌صرفه‌ترین قفل‌های عرضه شده در بازار هستند، اما نکته قابل تامل در انتخاب قفل‌های برقی، دوام و عملکرد صحیح آن است؛ چرا که، امنیت و صحت عملکرد کل سیستم کنترل دسترسی به انتخاب قفل وابسته است، پس قفلی را برای سازمان خود انتخاب کنید که از دوام و امنیت بالایی برخوردار است. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت قفل برقی و قیمت قفل برقی ریموت دار با شماره 02141526000 تماس حاصل نمایید، و از متخصصان فروش تایگر کاتالوگ قفل برقی و مشاوره رایگان دریافت کنید.

اهمیت انتخاب صحیح قفل ‌مگنتی نکته‌ای که در انتخاب قفل‌های برقی مگنتی حائز اهمیت است توجه به نسبت توان قفل و وزن درب می‌باشد، برای مثال شرکت تایگر دارای 2 نوع قفل مگنت است که با توجه به توان نام گذاری شده است. قفل برقی مگنت 280 کیلو‌گرمی و قفل برقی مگنت 500 کیلو‌گرمی قفل‌های موجود هستند که به‌ترتیب 280 و 500 کیلوگرم فشار را می‌توانند تحمل کنند.

نحوه نصب قفل ‌‌برقی در ادارات و سازمان‌ها با توجه به نیاز روز افزون به امنیت بیشتر در ادارت و سازمان‌ها استتفاده از تجهیزات کنترل تردد امری اجتناب نا‌پذیر است. یکی از پر‌کاربرد‌ترین ادوات در سیستم‌های کنترل تردد، قفل‌های برقی هستند.

بر حسب نوع درب مورد نظر می‌توان از انواع مختلف قفل‌ برقی استفاده نمود، برای مثال در درب‌های ضد حریق که اغلب از فولاد ساخنه شده‌اند از قفل‌برقی شفتی استفاده می‌شود؛ به‌دلیل نداشتن زبانه قابل اطمینان در این درب‌ها، قفل شقتی بهترین انتخاب است و با توجه به امکان داشتن سیستم موقعیت درب (سنسور باز یا بسته بودن) این قفل دارای قابلیت اطمینان بیشتری است.

برای درب های شیشه ای از قفل‌برقی مگنتی استفاده می‌شود. چرا که نصب این قفل بر روی این درب ساده‌تر است و قابلیت اطمینان بیشتری دارد.

قفل مناسب درب‌های چوبی و چارچوبی ساده، قفل استریک است که نصب آن فرآیند ساده‌ و بی‌دردسری دارد. برای درب‌های فلزی و نسبتا سنگین از قفل‌های الکترومکانیکی (برقی‌مکانیکی) استفاده می‌شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید