، تهران , (اخبار رسمی): بعضی افراد با اینکه تجربه زیادی در کار با فوندانت دارند ولی هنوز مثل کیکساز های حرفه ای نیستن در این مطلب ما اطلاعاتی در رابطه با کار با خمیر فوندانت به شما میدهیم تا این مشکلات حل شود.
- چند نکته درباره خمیر فوندانت
برای خیلی از شیرینی پزها هنوز سواله که چرا رنگ فوندانتشون یهو تغییر کرد؟ چرا فوندانت وا رفت و خراب شد؟ چرا خمیر فوندانت با این که خوب فرم گرفته اما کلی پرز و ذره به خودش گرفته؟
یکی از مواد اصلی برای دکور کیک، «خمیر فوندانته». حساسیت کار با فوندانت خیلی زیاده و خیلی از افراد با این که تجربهی زیادی توی کار کردن با فوندانت دارن اما هیچ وقت کارشون شبیه حرفهایها نمیشه.
- با انگشت خیس با فوندانت کار نکنید
حتی یک قطره آب میتواند مشکلات قابل توجه ای روی فوندانت ایجاد کند. اگرخمیر فوندانت به دستتون چسبید از آب برای جدا کردن آن استفاده نکنید به جای آن می توانید از شورتنینگ گیاهی استفاده کنید.
- در محیط سرد با فوندانت کار کنید
خمیر فوندانت با دما و رطوبت محیط حساس است. گرما و رطوبت باعث آسیب زدن به فرم آن می شود. با این حال کیک فوندانت شده ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر کیک ها با پوشش های دیگر دارد.
- نور مستقیم رنگ فوندانت را تغییر می دهد
علت این موضوع تاثیر مستقیم نور خورشید روی رنگ های خوراکی است. فوندات اگر در معرض نور قرار بگیرد حالتی محو یا کم رنگ به خود می گیرد، برای حفظ رنگ فوندانت آن را دور از نور خورشید نگهداری کنید.
- دستان خود را تمیز نگه دارید
علت لکه های خمیر روی فوندانت تماس دستان مرطوب شما با فوندانت است. دستان خود را تمیز و خشک نگه دارید تا کیفیت کارتان حفظ شود.
- فوندانت سفت شده را دوباره استفاده کنید
برای نرم کردن فوندانت سفت شده قبل از اینکه آن را رول کنید و غلت دهید، کافیست برای ده ثانیه آن را در مایکروویو قرار دهید. همچنین اگر چسبانکی در خمیر احساس کردید، می توانید دستان خود را با شورتنینگ گیاهی آغشته کنید و خمیر را دوباره ورز دهید. یا از نشاسته ذرت روی سطح کار استفاده کنید.
- فوندانت باقی مانده را دور نریزید
فوندانت باقی مانده را در بسته بندی پلاستیکی یا کیسه ای مهر و موم شده قرار دهید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود و اگر برای طولانی مدت قصد نگهداری آن را دارید بهتر است در یخچال نگهداری شود.
### پایان خبر رسمی