، تهران , (اخبار رسمی): مشخصات و ویژگی های نشادر ایرانی گرید دارویی. نشادر ایرانی از خلوص 99.5 تا 99.9 در سه گرید زیر تولید می شود: 1. نشادر گرید صنعتی. 2. نشادر باتری گرید. 3. نشادر گرید دارویی. این محصول در کیسه های 25 کیلویی در بازار عرضه می شود.
الوند شیمی نصر تولید کننده آمونیوم کلراید ایرانی گرید دارویی با خلوص 99.9 در ظرفیت بالا با خط تولید پیوسته
موارد مصرف نشادر ایرانی گرید دارویی با خلوص 99.9
نشادر گرید دارویی با خلوص 99.9 درصد:
نشادر در اصل یک ماده معدنی محسوب می شود که نام علمی آن آمونیوم کلرید می باشد.
این محصول موارد استفاده بسیار زیادی دارد اما با اهمیت ترین استفاده آن ترکیب این محصول با عسل و ضماد جهت درمان پیسی (ویتیلیگو) می باشد.
طعم آن خنک، شور و گاهی اوقات تند نیز می باشد، بوی خاصی ندارد و به دو شکل کریستال بدون رنگ جاذب رطوبت و یا پودر سفید موجود می باشد.
بیشترین اثر این ماده بر روی انسان خاصیت اسیدی کردن ادرار و افزایش مقدار آن است.
از این خاصیت جهت درمان سنگ های کلیه استفاده می شود.
کلرید آمونیوم قابلیت حل کردن برخی از سنگ ها را دارا می باشد و این توانایی را دارد که به دفع کردن سموم کمک شایانی کند.
از نشادر دارویی به عنوان ماده خلط آور در شربت های سرفه استفاده می شود. این ماده با تحریک کردن غشای مخاطی سبب ترشح مقدار اضافی مایعات مجاری تنفسی شده که سرفه کردن را آسان تر می کند.
طریقه استفاده از نشادر گرید دارویی جهت درمان بیماری برص یا پیسی:
به اینگونه که ابتدا باید مقداری نشادر پودر شده را با مقداری عسل طبیعی ترکیب نمایید و سپس روی محل برص ضماد نمایید.
(بسته به نوع پوست از 5 تا 20 دقیقه بر روی پوست بماند – 1 مرتبه در روز یا روز در میان) این روش به سرعت بخشیدن در روند درمان بیماری برص بسیار کمک می کند.
نشادر به عنوان یک داروی ادرار آور جهت استفاده افراد مبتلا به بیماری ورم بدن یا بیماری لننس مورد استفاده قرار می گیرد.
دوز 9 گرم در هر روز پیشنهاد می شود. در عین حال، به عنوان یک اسیدی کننده نیز استفاده می شود، به این خاطر که این نمک سبب افزایش غلظت اسیدیته یون های هیدروژن آزاد می گردد.
این محصول به مدت پنج تا شش ساعت بعد از مصرف به جذب دارو در دستگاه گوارش کمک می کند.
اما توجه داشته باشید مصرف خوراکی این ماده بایستی تحت نظارت پزشک متخصص باشد به این خاطر که ممکن است برای افراد سیگاری و یا افرادی که در آنها بیماری کبد تشخیص داده اند، ضرر داشته باشد و به بدن آنها آسیب وارد کند.
طریقه استفاده از نشادر:
100 گرم نشادر را کاملاً پودر نمایید و در 900 گرم عسل ترکیب نمایید.
ترکیب حاصل را روز در میان بر روی نقاط پیسی ضماد نمایید (به مدت 5 تا 20 دقیقه؛ افرادی که پوست نازک و حساسی دارند کمتر نگه دارند و افرادی که پوستی با ضخامت بیشتر دارند می توانند نهایتاً 20 دقیقه این ترکیب را بر روی پوست خود حفظ نمایند).
شوینده:
نشادر به صورت دی اتیل استر دی متیل آمونیوم کلرید (DEEDMAC) و به عنوان یک سورفکتانت کاتیونی در شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرد.
همچنین در فرمولاسیون شامپو ها بهترین راه برای کنترل ویسکوزیته، افزودن نمک هایی مانند NaCl و نشادر می باشد.
لازم به ذکر است که سدیم کلرید ویسکوزیته ی بالاتری نسبت به NH4Cl تولید می نماید و NH4Cl نیز ضخیم کننده ی بهتری از سدیم کلرید می باشد.
استفاده از نمک ها بهتر است با سورفکتانت هایی نظیر آمونیوم و سدیم آلکیل سولفات انجام پذیرد و از استفاده ی همزمان آن ها با سورفکتانت هایی نظیر آلفا اولفین سولفونات خود داری نمود. استفاده ی صحیح از نمک ها می تواند منجر به نتیجه ی بسیار مطلوب شود و یا بالعکس.
کاربرد نشادر صنایع غذایی:
نشادر به صورت پودری و در گرید خوراکی بسیار جاذب رطوبت می باشد. AC در آب ،آمونیاک و به مقدار کمی در اتانول محلول می باشد و در اتر و استون نامحلول است.
نشادر گرید خوراکی در مقایسه با نشادر گرید صنعتی آن دارای خلوص بالاتری و در حدود (99.5٪ -99.8٪) می باشد، مقدار ناخالصی در آن کمتر و محتویان فلزات سنگین نیز در آن نسبت به نشادر گرید صنعتی بسیار ناچیز تر می باشد.
از نظر کاربرد و عملکرد این محصول در صنایع غذایی همانند بی کربنات آمونیوم عمل می نماید.
میزان برتری این ترکیب نسبت به آمونیوم بی کربنات ، وجود کلر در ساختار آن است که موجب می شود طعم و عطر ماده غذایی بهبود یابد.
نشادر به عنوان یک ماده ی مغذی و یک تقویت کننده به خمیر ها برای بهبود عملکرد مخمر ها اضافه می گردد.
در بسیاری از کشور ها به دلیل کاهش سن مبتلا شدن افراد به بیماری های قلبی و عروقی، سیاست های دولت بر این شده است تا از این ماده به جای سدیم کلرید به عنوان ماده ی طعم دهنده در ساخت بسکوییت ها، نان ها و … استفاده شود.
همانطور که پیش از این نیز گفته شد این ماده در گرید خوراکی یک ماده ی مغذی برای مخمر ها می باشد و در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
در مخمر نان و بسکوییت
در مخمر های ساخت آبجو و سس سویا
به دلیل شناخته شده بودن و کاربردهای متنوعی که نشادر دارد ، می توان آن را در مقادیر کم حتی در عطاری ها نیز پیدا کرد .
### پایان خبر رسمی