، (اخبار رسمی): در این مقاله با وظایف مشاوره حقوقی و روش ها مختلف مشاوره شامل حضوری، تلفنی آنلاین و رایگان و همچنین تفاوت وکیل با مشاوره حقوقی آشنا می شوید
بهره گیری از مشاوره حقوقی روشی است که خیال شما را بابت پرونده حقوقیتان آسوده کرده و شما مانند یک وکیل به امور حقوقیتان رسیدگی میکنید.
مشاوره حقوقی چه وظیفه ای دارد؟
هر شخصی در برخورد و مواجه با مشکلات به یک مشاور دلسوز و خبره نیاز دارد. در مورد مسائل و پرونده های حقوقی نیاز به مشاوری که به جنبه های مختلف پرونده اشراف داشته باشد نیز الزامی می باشد. چه بسیار پرونده هایی که به دلیل اشتباهات حقوقی شاکی و صاحب حق در انتها به ضرر شاکی به اتمام می رسد. مشاوران حقوقی می توانند دیدگاه شما را نسبت به مشکل حقوقی تان، تغییر دهد و راهکارهای بهتری برای حل ان به شما ارائه دهد.
انواع مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی حضوری : امروزه مشاوره حقوقی حضوری تنها در پرونده هایی که نیاز به انتقال مکاتبات، مشاوره های پیوسته و طولانی و پرونده های بزرگ مالی و اداری صورت می پذیرد.
مشاوره حقوقی تلفنی : با توجه به شرایط کنونی جوامع و دور کاری خیلی از همکاران و همچنین درخواست مراجعه کننده گان ارائه مشاوره به صورت تلفنی نیز ارائه می دهد . اشخاص سوالات حقوقی خود را به صورت تلفنی مطرح میکنن و وکیل یا مشاوره حقوقی پاسخ آنها را به صورت تلفنی می دهد .
مشاوره حقوقی آنلاین : به دلیل استفاده متداول مردم از اینترنت و افزایش پلتفرم های کاربردی و همچنین سهولت استفاده این فضا امروزه مشاوره به صورت آنلاین یکی از گزینه های موسسات و وکلا برای ارائه خدمات به مردم قرار گرفته است.
وکیل چه تفاوتی با مشاوره حقوقی دارد؟
وکیل شخصی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی شما را در محاکم قضایی و اداری پیگیری میکند و مدافع حقوق شما در مراجع قضایی است اما مشاور حقوقی شخص یا سازمانی است که با بررسی وضعیت و شرایط پرونده و موقعیت شما و با در نظر گرفتن قوانین و آیین دادرسی کشور، به شما توصیههای حقوقی و مشاوره میدهد و راهکارهای حقوقی ارائه میکند.
مشاوران حقوقی در چه زمینه هایی مشاوره می دهند؟
مشاوره حقوقی در زمینه دعاوی خانواده شامل طلاق از سمت زوج و یا زوجه، طلاق توافقی ، مطالبه نفقه معوقه، اجرت المثل، الزام به تمکین، حضات، اذن ازدواج ، فسخ نکاح می باشد.
مشاوره حقوقی مالی و اداری:
مشاوره حقوقی در پرونده های مالی شامل : مطالبه چک صیادی، مطالبه چک عادی، مطالبه وجه سفته، نحوه توقیف اموال، دعوی جلب ثالث، فسخ قرارداد و ... می باشد.
مشاوره حقوقی ملکی :
مشاوره حقوقی ملکی در زمینه های اثبات مالکیت، تخلیه ملک مسکونی، تنظیم سند رسمی، رفع تصرف، فروش ملک مشاع، فک رهن، سرقفلی و حق کسب و پیشه و .... قرار دارد.
مشاوره حقوقی تنظیم قرارداد:
با توجه به تخصصی بودن تنظیم قراردادها مشاوران حقوقی در موادی مانند قراردادکار، قرارداد مشارکت، قرارداد جعاله، مبایعه نامه، قرارداد مشارکت یا پیش فروش خانه و ... .
مشاوره حقوقی ثبت احوال :
مشاوره حقوقی در زمینه ثبت احوال شامل تعویض شناسنامه، تغیییر نام و نام خانوادگی، صدور شناسنامه، حذف نام همسر از شناسنامه، اثبات نسب، تغییر سن، ابطال شناسنامه و ....
مشاوره حقوقی رایگان بیشتر در موادی صورت می پذیرد که اشخاص با یک راهنمایی ساده به پاسخ خود می رسند و شامل مراحل حل مشکل و چگونگی شکایت و پیگیری نمی باشد.
تنظیم اظهارنامه قضایی ، تنظیم دادخواست، تنظیم لایحه و قرارداد از جمله کارهایی می باشد که مشاوران حقوقی برای متقاضیان انجام میدهند.
در صورت نیاز داشتن به مشاوره حقوقی و معرفی وکیل مجرب و متخصص با ما تماس بگیرید: 09190757297
مشاوره حقوقی نیروانا
### پایان خبر رسمی