اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۶۶۳*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140011245704417961

همه چیز در مورد کانال اسپیرال

کد: 140011245704417961

https://bit.ly/3GMUdX3

، (اخبار رسمی): امروزه با پیشرفت هایی که در صنعت صورت میگیرد و بسته به نیاز بشر و رفاه بیشتر و همچنین اهمیت پیدا کردن عدم اتلاف انرژی در زمان حال ماشین آلات و متریال و روش های اجرا دائما در حال تغییر و به روز شدن و بهینه شدن است، یکی از روش های نوین انتقال هوا استفاده از کانال اسپیرال است که...

همه چیز در مورد کانال اسپیرال
همه چیز در مورد کانال اسپیرال

امروزه با پیشرفت هایی که در صنعت صورت میگیرد و بسته به نیاز بشر و رفاه بیشتر و همچنین اهمیت پیدا کردن عدم اتلاف انرژی در زمان حال ماشین آلات و متریال و روش های اجرا دائما در حال تغییر و به روز شدن و بهینه شدن است، یکی از روش های نوین انتقال هوا استفاده از کانال اسپیرال است که با ورق گالوانیزه یا ورق آلومینیوم و یا ورق استنلس استیل می توان تولید کرد که متداول ترین آن استفاده از ورق گالوانیزه می باشد.

کانال اسپیرال به صورت گرد تولید می شود به این صورت که ورق نواری شده را با سطح مقطع مورد نظر چرخیده و به هم اتصال پیدا کرده و روی نمای بیرون به صورت رخ نمایان می شود در صورتی که از داخل به صورت سطح است که باعث اتلاف فشار انتقال هوا نشود.

کانال اسپیرال بسته به نوع دستگاه تولید کننده به طور معمول از طول 50 سانتی تا 6 متر تولید شده که استاندارد آن طول شاخه 3 متری می باشد.

همچنین کانال اسپیرال از سطح مقطع 10 سانتی تا قطر 2.5 متری در واقع 250 سانتی تولید می شود که قطر های بالا برای مصارف خاص می باشد.

ضخامت ورق گالوانیزه برای تولید کانال اسپیرال معمولا 0.6 و 0.8 و نهایتا 1 میلیمتر است که بسته به نیاز تولید می شود .
مقاومت حرارتی کانال اسپیرال معمولا بین 30- درجه تا 250 درجه می باشد.
برجستگی کانال های اسپیرال باعث استحکام بیشتر کانال و اتسقامت بیشتر آن شده و این برجستگی تنها در نمای بیرون کانال مشاهده می شود و از داخل سطح کانال به دلیل عدم افت فشار هوا کامل صیقلی و صاف می باشد.

مزایای کانال اسپیرال:

نصب ساده:

کانال اسپیرال به راحتی می توان نصب کرد و اتصالات آن آماده و به راحتی روی کانال سوار شده و به همین دلیل سرعت اجرا بالا می رود همچنین معمولا اتصالات از قبل تولید شده آماده و محیا می باشد و حتی خود راسته کانال های اسپیرال نیز در قطر های معمول در شاخه 3 متری آماده در انبار موجود هست.

تولید سریع:

با توجه به اینکه کانال اسپیرال با دستگاه و به صورت مکانیزه و تنعا با یک اپراتور البته فقط کانال های راسته تولید می شود سرعت تولید بسیار بالاتر از کانال گالوانیزه معمولی و چهار گوش می باشد.

نمای زیبا:

با توجه به مقطه گرد کانال اسپیرال و شکل و نمای بیرونی کانال در بسیار مکان ها کانال اسپیرال به صورت اکسپوز و بدون پوشش و یا سقف کاذب اجرا می شود و یا حتی برای زیبایی بیشتر کانال های اسپرال و اتصالات از قبیل زانو و سه راه و غیره را رنگ کوره الکترواستاتیک زده و با رنگهای متنوع به زیبایی آن افزوده میشود.

عدم افت فشار:

کانال اسپیرال به دلیل گرد بودن مقطع و همچنین صاف و صیقل بودن داخل کانال از سرعت انتقال هوا نمی کاهد و از کل سطح مقطع به صورت مفید استفاده می شود که در کانال های چهارگوش به هیچ عنوان اینگونه نیست و افت فشار هوا وجود دارد و همچنین دیگر دلیل افت فشار کمتر سطح جانبی کمتر کانال اسپیرال می باشد که باعث عدم افت فشار انتقال هوا می شود.

از دیگر مزایای کانال اسپیرال در سرعت عایق کاری است که به دلیل گرد بودن نیاز به برش و درگیر کمتری می باشد و به راحتی می توان عایق کاری انجام داد و همچنین در کانال اسپیرال نیاز کمتری به ساپورت و فلنج می باشد که باعث می شود در هزینه و زمان صرفه جویی شود.

کانال های اسپیرال را معمولا در رستوران ها و کافه ها و مجموعه های ورزشی و پارکینگهای عمومی و حتی منازل مسکونی اجرا و نصب می کنند.

روش های اتصال کانال اسپیرال به چهار صورت است روش اورلب که در قطر های پایین بیشتر کاربرد دارد و به صورت اورلب کاناها روی هم قرار میگیرند، روش دیگر رابط و یا طوقه معمولی می باشد که با یک رابط کوتاه به همراه واشر کانال ها متصل می شوند، روش دیگر نصب فلنج می باشد که سر هر کانال فلنج نصب شده به هم متصل و با پیچ و مهره اتصال برقرار می شود و بسیار مرسوم است و روش آخر رابط گسگت یا فیتینگ است به صورت نرو مادگی با درزگیر جنس گسگت به هم اتصال پیدا می کنند که بسیار بهینه و استاندارد می باشد این روش نسبت به دیگر روش ها که نام برده شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۶۶۳*****
[نمایش اطلاعات]