، (اخبار رسمی): شرکت آرامد یکی از شرکتهای حاضر در بیست و سومین دوره نمایشگاه بزرگ ایران هلث است که در حوزه طراحی و ساخت سیستمهای پزشکی با تمرکز در شاخه تخصصی صنعت طب فیزیکی و توانبخشی فعالیت میکند و خوشبختانه چه به لحاظ امکانات دستگاهها و چه به لحاظ کیفیت تولید کاملا قابلیت رقابت با محصولات روز دنیا را دارند.
گستره محصولات این شرکت دانشبنیان
علی مهنما،دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه تهران و مدیرعامل شرکت آرامد (آرمان تجهیز مدیسا) گفت:
«این شرکت در ابتدای راه با تولید سیستمهای تشخیصی پدو آنالایزر ضمن کسب عنوان برترین طراحی در جشنواره نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سال 1392، قدم در عرصه محصولات تشخیصی پزشکی نهاد. هم اکنون و با توسعه فعالیتهای تحقیق و توسعه، این شرکت دانشبنیان تولید کننده انواع سیستمهای اسکن ساختاری و عملکردی پا، سیستمهای اسکن ستون فقرات، سیستمهای اسپاینال ماوس، سامانههای نرم افزاری و سخت افزاری CAD/CAM پزشکی در حوزه تولید ارتزهای درمانی، همچنین یکی از پیشرفته ترین سیستمهای تشخیص اختلالات اسکلتی عضلانی با نام Ortho-Station (ارتو استیشن) است.»
این فعال حوزه طراحی، ساخت و تجاری سازی سیستمهای تشخیصی و درمانی پزشکی تصریح کرد:»فعالیت آرامد هم اکنون در قالب استودیوی طراحی محصولات سلامت محور و در شاخههای مختلف پزشکی در حال توسعه است.«
صادرات محصولات فناوری بالا و قیمت پایین؛ مزیتهای رقابتی
تمرکز اصلی این شرکت دانش بنیان، در آرامد توسعه محصولات صادراتی فناوری بالا در حوزه پزشکی بوده و هم اکنون نیز موفق شدهاند با تکیه بر ابزارهای اصلی خود، یعنی کیفیت مشابه اروپایی و قیمتهای پایین به بازارهای منطقه دست پیدا کنند.
مهمترین چالشها در صنعت طب فیزیکی و توانبخشی
مهنما در ادامه گفت: «علی رغم تلاش فراوان در تولید تجهیزات پزشکی با فناوری بالا اما با مشکلات فراوانی روبرو هستیم. مهم ترین چالش در صنعت ما ناپایداری شرایط و وجود قوانین به شدت بوروکراتیک است. باور ما این است که اگر شرایط از ثبات برخوردار باشد میتوانیم برای غلبه بر آنها برنامه ریزی کنیم.»
وی افزود: «اما عدم ثبات پارامترهای کلان اقتصادی، اعم از نرخ ارز، تغییرات مداوم قوانین و مقررات و بوروکراسی اداری کشور باعث میشود اصولا برنامه ریزیها به سمت برنامههای کوتاه مدت سوق پیدا کرده و ضریب شکست برنامههای بلند مدت و حتی میان مدت را افزایش میدهد.»
مهنما درباره مشکلات سر راه این تولیدکننده در حوزه منابع انسانی تاکید کرد: «در حوزه منابع انسانی در کمال تاسف باید اذعان کرد کشور ما از مهاجرت متخصصین به شدت در حال زیان کردن است و بنگاههای اقتصادی دانش بنیان در این خصوص با چالشهای مهمی روبهرو هستند.»
ضرورت ثبات در شرایط کلان اقتصادی کشور /دلیل حضور در نمایشگاه
وی با بیان اینکه در حوزه مهندسی پزشکی اصطلاحا نیمه عمر فناوریها از سایر صنایع پایین تر است، افزود: «به همین علت محصولات به سرعت در حال تحول و به روز رسانی است. از این رو حضور در این دست نمایشگاهها برای آشنایی مصرف کنندگان با تحولات جدید حاصل شده در این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.»
این تولیدکننده فعال حوزه تجهیزات پزشکی در پایان گفت: «این روزها تمامی ادارات دولتی شعار حمایت از صنایع دانشبنیان می دهند. لازم است به یاد داشته باشیم حمایتهای گلخانه ای نه تنها کمکی به وضع اشتغال نخواهد کرد، بلکه باعث رشد مصنوعی صنایع بی ریشه خواهد شد. آنچه که نیاز امروز صنایع ما است وجود ثبات در شرایط کلان کشور است. در حقیقت اگر ثبات در شرایط کلان اقتصادی کشور حاکم نباشد هیچ گونه حمایتی کارساز نخواهد بود و در بهترین حالت به هزینه کرد بی فایده کشور منجر خواهد شد.»
برای مشاهده این تصویر در سایز اصلی اینجا را کلیک کنید.
### پایان خبر رسمی