اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951023219025797

معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح کشور

جرایم فرار از خدمت سربازی 21 درصد کم شد

کد: 13951023219025797

https://goo.gl/ExbKWa

، تهران , (اخبار رسمی): فرماندهان باید از توانمندی سربازان در راستای اهداف سازمانی استفاده کنند.

جرایم فرار از خدمت سربازی 21 درصد کم شد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی، سردار محمدجواد زاده کمند، معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح کشور در مجمع استانی پیشگیری از جرم سازمان قضائی نیروهای مسلح خراسان شمالی با علام این خبر گفت: سازمان نیروهای مسلح در راستای پیشگیری از جرایم در بین کارکنان اهتمام جدی دارد.

این مقام ارشد نیروهای مسلح به فرمایش مقام معظم رهبری در جمع فرماندهان نیروهای مسلح که فرمودند: «کاری بکنید سربازان در دوران خدمت احساس تضعیف نکنند و دو سال خدمت سربازی بهترین دوران توانمندسازی این افراد برای آینده جامعه است» اشاره و تصریح کرد: با این نگرش کرامت و منزلت سربازان و احساس مسئولیت فرماندهان به آنان بیشتر می شود.

وی با بیان اینکه توجه و نگاه مثبت فرماندهان به سربازان در نوع رفتار و میزان تکلیف مداری آنان در طول خدمت تأثیر بسزایی دارد، گفت: با اصلاح بینش نسبت به سربازان، عزت نفس آنان افزایش یافته و به عناصر مفید تبدیل و خود را مطیع ضوابط و مقررات می دانند.

معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح کشور در ادامه با اشاره به کاهش21 درصدی جرایم فرار از خدمت سربازی، خاطرنشان کرد: سربازان نیروی مفیدی برای تأمین امنیت کشور هستند.

سردار زاده کمند، مشکل معیشتی و اقتصادی، بی عدالتی در رفتار، فشارهای غیر منطقی در یگان ها، عدم آگاهی از ضوابط و مقررات و پایین بودن هزینه جرم برای سربازان فراری را از عوامل وقوع جرم در دوران خدمت سربازی برشمرد و افزود: ایجاد مراکز مشاوره، جلسه اخوت با فرماندهان و تغییر در ضوابط و مقررات برخی قوانین از عوامل کاهش جرایم فرار از خدمت سربازی است.

وی استمرار اقدامات شایسته، توسعه نظارت، ثبات و بهبود قوانین و مقررات، منزلت افزایی سربازان و آگاهی بخشی بیشتر به آنان نسبت به باورهای دینی، تبیین و تبلیغ نقش سربازان در تأمین امنیت، اجرای آموزش های مفید، افزایش سطح معیشت در سربازخانه ها، توانمندسازی فردی و اجتماعی، مدیریت نیازهای سربازان، عدم تبعیض بین سربازان و آشنایی فرماندهان با روش ها و تکنیک های علمی برای پیشگیری از جرایم را از دیگر راههای کاهش جرایم دوران سربازی دانست.

سردار زاده کمند در پایان به دیگر سخنان مقام معظم رهبری در خصوص کاهش جرایم در نیروهای مسلح که می فرمایند: «حتی یک جرم هم در نیروهای مسلح زیاد است» اشاره و افزود: امروز نیروهای مسلح با ایجاد امنیت پایدار مایه افتخار کشور هستند و باید برای ریشه کنی جرایم و تحقق منویات فرمانده کل قوا تلاش ها بیش از پیش افزایش یابد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ناجا

این کشور در بیش از دو هزار سال قبل و در دوران سلسله هخامنشیان اولین بنیانگذار سیستم حکومتى گسترده امپراطورى مى باشد. از آنجا که هر حکومتى نیازمند به نظم و امنیت مى‌باشد در نتیجه کشور ما انواع سیستمهاى ایجاد نظم و امنیت را در طى تاریخ مورد آزمایش قرار داده است. اما سیستم نوین ایجاد نظم و امنیت داخلى یعنى سازمان پلیس در ایران به حدود یکصد سال پیش مربوط مى‌‌باشد. شاه قاجار ناصرالدین شاه در سفرهاى سه گانه خود به اروپا و مشاهده پلیس نوین در آن کشورها و با استخدام یک مستشار بلژیکى به نام کنت دو بینو اولین سیستم پلیسى جدید را در ایران پایه گذارى نمود. این پلیس در طى یکصد سال گذشته و تا پیروزى انقلاب اسلامى در بهمن سال 1357 از فراز و نشیبهاى متفاوت برخوردار بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

حقوقی و قانون