اطلاعات تماس
  • 091295*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140008105503216506

برخی از شرکت های موفق در زمینه استارتاپ

کد: 140008105503216506

https://bit.ly/3nSRJib

، (اخبار رسمی): امروزه به خصوص در نسل های جوان زیاد می شنویم که از کار های دیجیتال و عصر جدید ارتباطات و نحوه ی درآمد آن صحبت می کنند. بسیاری به طور ویژه بر روی شرکت های موفق ایرانی و خارجی مانند: دیجی کالا، اسنپ و الوپیک تحقیق می کنند و دنبال راز موفقیت آن ها هستند.

آمازون

بی شک آمازون از استارتاپ های موفق تاریخ به شمار می رود و جف بروس، بنیان گذار شرکت آمازون ابتدا در سال ۱۹۹۴ ایده ی تأسیس یک فروشگاه کتاب آنلاین را ارائه کرد و بعد از شکل گیری شرکت ایده ی فروش محصولات نو و دست دوم به صورت آنلاین را نیز داد که هم اکنون پس از گذشت بیست و اندی سال به درآمد سالانه شصت و یک بیلیون دلار رسیده است. در حال حاضر ارزش این شرکت بیش از صد و هشتاد بیلیون دلار برآورد شده است.

وکسی«Voxy»

هدف این اپلیکیشن موبایل آموزش زبان انگلیسی به صورت کار های روزانه به افراد انگلیسی زبان است و طراحی درس ها بر اساس زندگی واقعی باعث بالا تر رفتن بازدید این اپلیکیشن شده است. گرچه بسیاری از صاحب نظران عرصه توقع ارائه این اپلیکیشن به زبان های دیگر را داشتند اما شرکت وکسی ترجیح داد تمام تمرکزش را روی زبان اسپانیای بگذارد و این ریسک برای شرکت جواب داد و از استارتاپ های موفق دنیا شد. در حال حاضر وکسی بیش از سه ملیون کاربر دارد و تخمینی که از بودجه ی این شرکت زده اند چیزی حدود پانزده ملیون دلار است.

اوبر

این شرکت از بزرگ ترین استارتاپ های موفق دنیا می باشد که با ایده ی تاکسی آنلاین در سال ۲۰۰۹ به دنیا عرضه شد. این شرکت اپلیکیشنی برای موبایل طراحی کرد که در آن با زدن یک دکمه و درخواست تاکسی بدون زحمت بیش تر راننده خود را به شما می رساند! در ابتدا این اپلیکیشن تنها برای شهر سان فرانسیسکو موجود بود اما به مرور و با پیشرفت این شرکت اکنون در ۲۷۰ شهر جهان در دسترس است.
پس از شرکت، شرکت های دیگری در همین زمینه شروع به فعالیت کردند و با تقلید از شیوه ی این شرکت پا در این مسیر گذاشتند که در ایران هم شاهد آن هستیم. ارزش این شرکت به چیزی بالغ بر ۶۸ ملیارد دلار برآورد شده است.

استارتاپ های ایرانی

دیجی کالا

از مهم ترین استارتاپ های ایرانی این فروشگاه آنلاین در ابتدا با ایده ی ارائه لوازم الکترونیکی شکل گرفت و به مرور و با بیش تر شدن بازدید و رضایت مردم شروع به پوشاک و محصولات غذایی و دیگر نیاز های مردم هم کرد. پیش از آغاز فعالیت این شرکت در زمینه ی ارائه ی محصول تنها صفحه ای برای نظرسنجی لوازم الکترونیکی بود و به مرور خود را به یک فروشگاه همه فن حریف تبدیل کرده است. دیجی کالا که گل سر سبد استارتاپ های ایرانی موفق است، در حال حاضر از پربازدیدترین اپلیکیشن های آنلاین ایرانی نیز می باشد.

تخفیفان

اما یکی از خلاقانه ترین ایده هایی که در ایران شکل گرفته تخفیفان است. این شرکت خدمتی خاص و جالب برای ارائه به مشتریان در نظر گرفت. با تخفیف گذاری بر روی مکان های تفریحی، رستوران ها و تور های مسافرتی هم بستری پرکاربرد ساخت و صفحه ای پربازدید برای تبلیغات به وجود آورد.
این شرکت در سال ۱۳۹۰ تشکیل شد و شعار خود را «ارزان تر لذت ببرید» گذاشت و اکنون از استارتاپ های ایرانی موفق است. به مرور زمان و با شناخته شدن این سایت شرکت ها و رستوران هایی که قصد تبلیغ کار خود را داشتند شروع به تخفیف با رقم های مختلف در این سایت کردند که بعضی از این تبلیغ ها تا نود درصد کاهش قیمت برای مشتری دارد!

آپارات

از دیگر استارتاپ های ایرانی آپارات است، این شرکت با الگو برداری از یوتویوب و دیگر سرویس های اشتراک گذاری فیلم و کلیپ به وجود آمد و در ایران به عنوان اولین نماینده ی عرصه ی خود شروع به کار کرده است. تاریخ تأسیس این شرکت به سال ۱۳۸۹ بر می گردد و روش درآمد زایی آن از تبلیغات دیگر شرکت ها و همچنین برخی محصولات مختص به خود آپارات است.

راه کار ساده ی تشکیل استارتاپ های موفق

همان طور که در مقاله پیدایش به آن اشاره شد در پدید آمدن هیچ فعالیتی نباید از ابتدا توقع سود دهی داشت و ساخت کسب و کاری نو نیاز بسیار به صبر دارد، بزرگ ترین سرمایه گذاری های دنیا هم سالیان سال با شکست دست و پنجه نرم کردند و بعد از مدت زیادی به موفقیت رسیده اند. استیوجابز و بیل گیتس بارها ورشکسته شده اند و افرادی نظیر بنیان گذار kfc نزدیک به پانصد بار ایده ی خود را ارائه داده و شکست خورده است. اما هیچ کدام تسلیم نشدند و دست از تلاش برنداشتند، و چه بسا افراد زیادی که ایده های بکرشان در گرو ضعفشان شکست خورده و امروز اسم آن ها را نمی شنویم.
بخش مهمی که امروزه به افزایش توجه به ایده هایمان کمک می کند همین استارتاپ ویکندهاییست که سالانه برگذار می شود و می تواند به شکل گیری فضایی برای حقیقی شدن طرح های داخل ذهنمان کمک کند. به طور حتم باید تمام جوانب ایده را در نظر گرفت و سپس آن را ارائه داد تا درصد پذیرفته شدن بیش تری داشته باشد ولی در هر صورت بستر مورد نیاز ایده پردازی بسیار بیش تر از قبل در استارتاپ ویکند فراهم شده و آماده ی پذیرایی از این افراد است.

منبع:

https://peidaiesh.com/startup/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d8%a2%d9%be-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa/

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • 091295*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

کسب و کار و خرده فروشی