اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140105156337618027

ثبت شرکت در کانادا

کد: 140105156337618027

https://bit.ly/3A8KF8E

، تهران , (اخبار رسمی): در سال‌های اخیر شاهد مهاجرت افراد زیادی از ایران و نقاط مختلف جهان به کشور کانادا بودیم. به‌خاطر ظرفیت بالای اقتصادی و روابط تجاری گسترده کانادا با کشورهای همسایه، برخی افراد مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت را گزینه مناسبی می‌دانند.

ثبت شرکت در کانادا
ثبت شرکت کانادا

کشور کانادا مزایای خوبی را برای مهاجرین از روش‌های مختلف مهاجرت در نظر گرفته است. با مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت هم می‌توانید از مزایای ثبت شرکت در کانادا بهره‌مند شوید.

روش‌ های ثبت شرکت در کانادا

برای ثبت شرکت در کانادا روش‌های مختلفی وجود دارد. این روش‌ها را در ادامه بررسی کرده‌ایم تا شما بتوانید روش مناسب با معیارهای خود را برای شروع فعالیت در کشور کانادا انتخاب کنید.

روش سهامی corporation: به دلیل مزیت‌های خوبی که این شرکت‌ها در کانادا دارند، طرفداران زیادی دارد. این شرکت‌ها را می‌توان حداقل با ۲ عضو را‌ه‌اندازی کرد اما می‌تواند تعداد سهام‌داران زیادتری هم داشته باشد. این نوع شرکت‌ها می‌تواند در حوزه یک استان یا کشور فعالیت کند.

روش خصوصی sol proprietorships: این روش یکی از آسان‌ترین روش‌های ثبت شرکت در کانادا است و هزینه کم‌تری برای ثبت آن نیاز است. ولی بااین‌حال معایبی را به همراه دارد. باتوجه‌به این که در ثبت شرکت با این روش، کار به نام یک شخص ثبت می‌شود، مسئولیت‌های شرکت هم به عهده همان شخص بوده و در نتیجه، در صورت بروز خسارت، شخص به‌تنهایی موظف به جبران خسارت و پرداخت بدهی‌ها خواهد بود. 

روش مشارکتی partnership: در این روش ۲ یا تعداد بیش‌تری سهام‌دار می‌توانند مشارکت داشته باشند. مسئولیت به عهده تمامی سهام‌داران شرکت است، ازاین‌رو در دریافت سود شرکت و پرداخت بدهی و خسارات وارده، به اندازه سهمی که دارند شریک هستند. با اینکه این روش هزینه کم‌تری برای راه‌اندازی نیاز دارد اما درعین‌حال شیوه ثبت پیچیده‌تری نسبت به روش‌های قبل دارد. 

روش تعاونی coopretive : در این روش چند نفر می‌توانند مشارکت داشته باشند اما این اشخاص مسئولیت محدودی دارند. با وجود مسئولیت‌های محدود اعضا، شرکت متعلق به‌تمامی آن‌ها است.

مقایسه انواع شرکت‌های تجاری در کانادا

بعد از اینکه با انواع روش‌های ثبت شرکت در کشور کانادا آشنا شدید، این شرکت‌ها را در جدول زیر با یکدیگر مقایسه کردیم. با مقایسه شرکت‌ها می‌توانید تصمیم بهتری برای انتخاب روش ثبت شرکت خود بگیرید.

   مزایا و معایب ثبت شرکت در کانادا

کشور کانادا مزایای خوبی را برای مهاجرین از روش‌های مختلف مهاجرت در نظر گرفته است. با مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت هم می‌توانید از مزایای ثبت شرکت در کانادا بهره‌مند شوید. ناگفته نماند که راه‌اندازی کسب‌وکار در این کشور معایبی را هم به همراه دارد. 

مزایای آن عبارت است از:

  • می‌توانید سرمایه خود را به‌صورت قانونی به کانادا منتقل کنید.
  • نیاز به تحصیلات دانشگاهی یا مدرک زبان انگلیسی نیست.
  • برای شروع کارهای ثبت، نیازی به ویزای توریستی کانادا ندارید.
  •  همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال او می‌توانند از تحصیل رایگان بهره‌مند شوند.
  • کل خانواده می‌توانند از بیمه درمانی تکمیلی بهره‌مند شوند.
  • نرخ تولید ناخالص ملی در کانادا زیاد است.
  • میزان دریافت مالیات در کانادا نسبت به درآمد مردم تعیین می‌شود.
  • در این کشور به کارهای پرونده‌های افراد با سرعت بالایی رسیدگی می‌شود.
  • در کانادا شخص صاحب کسب‌وکار، مالکیت ۱۰۰ درصدی در بیزینس خود دارد.
  • پس از ورود به کانادا، می‌توانید بیزینس خود را تغییر داده و یا بیزینس جدیدی خریداری کنید.
  • امکان اقامت کانادا از طریق ثبت شرکت را خواهید داشت.
  • ریسک مصادره اموال  در کانادا بسیار پایین است.
  • کنترل فساد در کانادا بسیار بالا است.
  • شاخص کیفیت نظارتی بالایی دارد که موجب امنیت سرمایه‌گذاری در این  کشور می‌شود.

معایب آن نیز به صورت زیر است:

وجود قوانین دوگانه ایالتی و فدرال، یعنی برای اینکه بتوانید تجارت خود را داشته باشید باید از هر دو قانون فدرال و ایالتی پیروی کنید.

کشور کانادا در شهرهای مختلف، محدودیت واردات و صادرات در برخی صنایع را دارد.

کانادا در زمینه‌هایی مانند: خدمات مالی، تولید اورانیوم، حمل‌ونقل، صنایع فرهنگی و ارتباط از راه دور، محدودیت تجاری برای اتباع خارجی دارد.

شرایط ثبت شرکت در کانادا

باتوجه‌به مزیت‌های زیادی که راه‌اندازی کسب‌وکار و اقامت در کانادا دارد، سرمایه‌داران زیادی تمایل به سرمایه‌گذاری و دریافت اقامت کانادا از طریق ثبت شرکت در این کشور را دارند. اما داشتن سرمایه به تنهایی کافی نیست؛ 

  • حداقل سرمایه لازم تا یک سال آینده را در حساب بانکی خود داشته باشید.
  • حداقل ۲ شخص کانادایی را استخدام کنید.
  • طرح بیزینس شما باید سوددهی خوبی داشته باشد.
  • طرح بیزینس شما باید تأثیرات مثبتی را در اقتصاد آمریکا ایجاد کند.
  • کد LMIA را اخذ کنید. (این کد برای راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا است)
  • رزومه شما باید مرتبط با طرحتان باشد و اثبات کند که شما فرد مناسبی برای رهبری و مدیریت هستید.

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در کانادا

همه افرادی که تمایل دارند سرمایه‌گذاری کرده و شرکتی را ثبت کنند، دوست دارند که با حداقل سرمایه این کار را انجام دهند؛ فرقی نمی‌کند که در کشور خودشان سرمایه‌گذاری کنند یا در کشور دیگر، درهرصورت این موضوع برای همه از اهمیت بالایی برخوردار است.

هزینه ثبت شرکت در کانادا

علاوه بر هزینه‌های راه‌اندازی شرکت و خرید سهام و ازاین‌قبیل کارها، برای اینکه بتوانید شرکت خود را ثبت کنید باید هزینه‌هایی را جهت ثبت شرکت در کشور کانادا پرداخت کنید. همان‌طور که در بالا هم گفته شد، هزینه ثبت شرکت در کانادا در شهرهای مختلف متفاوت است، به‌همین‌دلیل نمی‌توان رقم مشخصی را برای این منظور بیان کرد.

هزینه ثبت شرکت در استان‌های مختلف کانادا به شرح زیر است:

بریتیش کلمبیا: هزینه ثبت شرکت ۳۵۰ دلار و هزینه جستجوی نام در سامانه NUSANS برای هر جستجو مبلغ ۳۰ دلار است.

انتاریو: هزینه برای ثبت شرکت ۳۶۰ دلار و برای جستجوی نام در سامانه، ۷۵ دلار است. علاوه بر این‌ها اگر ثبت شرکت به‌صورت آنلاین باشد ۳۰۰ دلار برای ثبت اسناد موردنیاز است و ممکن است هزینه‌هایی برای خدمات آنلاین هم پرداخت کنید. این بستگی به مرکز خدمات‌دهنده آنلاین شما دارد.

نوا اسکوشیا: مبلغ ۳۳۷ دلار برای ثبت شرکت، ۳۵\۱۱۸ دلار برای ثبت درخواست و ۳۰ دلار برای جستجوی نام در سامانه باید پرداخت شود.

مراحل ثبت شرکت در کانادا

  • مانند شروع هر کاری، برای ثبت شرکت در کشور کانادا هم باید مراحل آن را طی کنید. این مراحل عبارت‌اند از:
  • محل تأسیس شرکت و نام مناسب بر اساس قوانین کانادا را انتخاب کنید.
  • مجوزهای لازم جهت تأسیس شرکت را دریافت کنید.
  • حسابی را با نام شرکت جهت امور بانکی، در کانادا افتتاح کنید.
  • مدارک تمامی سهام‌داران را تهیه و تکمیل کنید.

قوانین ثبت شرکت در کانادا

ازآنجایی‌که افراد زیادی تمایل به سرمایه‌گذاری در کشور کانادا دارند و اکثر آن‌ها با هدف کسب اقامت کانادا از طریق ثبت شرکت در این کشور کارآفرینی می‌کنند، کشور کانادا قوانین خاصی را برای ثبت شرکت مقرر کرده است.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در کانادا

مدارکی که برای تأسیس و ثبت شرکت نیاز دارید شامل موارد زیر است:

اسناد و مدارک تحصیلی و مدیریتی فرد متقاضی

مدارک شناسایی تمامی اعضا و سند ازدواجشان در صورت متأهل بود هر یک از اعضا

کپی تأیید شده اسناد و مدارک

مدارکی جهت اثبات مالکیت فردی و حسن مقام

بهترین شهرهای کانادا برای ثبت شرکت 

تورنتو: این شهر که بزرگ‌ترین شهر کانادا است، محل خوبی برای راه‌اندازی شرکت به‌حساب می‌آید. تورنتو برای صنایع مالی، تجاری، صنعتی و فناوری جزء شهرهای برتر شمرده می‌شود. اما از بین موارد گفته شده، برای تجارت‌های فناوری، مکان بسیار جذاب و بی‌نظیری است. 

ادمنتون و کلگری،آلبرتا: شهر بعدی ادمنتون در آلبرتا است. اگر به فکر راه‌اندازی صنایع بخش انرژی هستید، اولین شهر مناسب ادمنتون است. نفت موجود در منطقه نقش بسزایی در اقتصاد آن داشته و موجب توسعه شهر و راه‌اندازی انواع کسب‌وکارهای کوچک شده است. 

ونکوور: این شهر گزینه مناسب بعدی برای ثبت شرکت است. ونکوور یک شهر بین‌المللی با ارتباطات و فرهنگ خوب و انسان‌های پرجنب‌وجوش است و مناظر زیبایی دارد. از تمام نقاط مختلف جهان برای زندگی در این شهر مهاجرت کرده‌اند و یکی از بهترین مناطق برای زندگی در دنیا است. این شهر مکان مناسبی برای ایجاد یک شرکت با طرح قوی و استخدام استعدادهای فنی با حقوق کم‌تر است.

دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ثبت شرکت

برخی افراد فکر می‌کنند که اگر شرکتی را در کانادا ثبت کنند، بلافاصله شامل شرایط اقامت کانادا از طریق ثبت شرکت می‌شوند. اگر شما هم این‌گونه فکر می‌کنید باید بگوییم که این‌طور نیست. با ثبت شرکت در این کشور اقامت دائم کسب نمی‌کنید بلکه ویزای توریستی جهت رسیدگی به کسب‌وکارتان دریافت می‌کنید. 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

موسسه محبوب مهاجر

سازمان مهاجرتی الهام کیا با سابقه درخشان در امور مهاجرتی به شما کمک می‌کند تا تا اقامت کانادا را سریع‌تر به دست آورید. برای دریافت اقامت کانادا راه‌های مختلفی وجود دارد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر و استفاده از مشاوره رایگان می‌توانید با ما در ارتباط باشید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]