اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395041462615499

دیدارفعالان اقتصادی استان ججیانگ با اعضای اتاق ایران و چین

کد: 1395041462615499

http://j.mp/29cUFxM

، تهران , (اخبار رسمی): صبح چهارم خرداد ماه، نشست فعالان اقتصادی ایران و چین با هماهنگی اتاق مشترک ایران و چین، سازمان توسعه تجارت ایران، سازمان توسعه تجارت چین، کمیته استان ژجیانگ، اتاق بازرگانی این استان و اتاق بین‌المللی چین در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

دیدارفعالان اقتصادی استان ججیانگ با اعضای اتاق ایران و چین

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، اسدالله عسگراولادی رئیس اتاق مشترک، مجیدرضا حریری نایب رئیس اتاق مشترک، ولی‌الله افخمی رئیس سازمان توسعه تجارت، یوان رون جیانگ رئیس شورای توسعه تجارت بین المللی چین و آقای وان جن ژن رئیس اتاق بازرگانی چین بر لزوم توسعه همکاری‌های مشترک بین دو کشور ایران و چین تاکید کردند.

در ابتدا مجیدرضا حریری نایب رئیس اتاق مشترک ضمن اشاره به تداوم همکاری چین در شرایط تحریم اولویت همکاری کشور و هدف‌گذاری مشترک ایران و چین را بر حفظ مناسبات تجاری بین دو کشور خاطر نشان کرد وگفت: بعد از تحریم همواره با سفر هیات های تجار ی از کشورهای غربی، توسعه مناسبات با ایران مد نظر قرار گرفت ولی هیچ کدام از آنها نمی‌تواند جایگاه چین را در حجم مبادلات بین دو کشور بگیرد.

وی دلیل کاهش حجم مبادلات بین ایران و چین را کاهش قیمت نفت در سال 2015 عنوان کرد و افزود: در سفری که رئیس جمهور چین به ایران داشت در دیدار با مقام معظم رهبری بر تداوم و توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی تاکید شد.

وی به هدف‌گذاری برای ارتقای همکاری از طریق خطوط ریلی و دریایی و احیای جاده ابریشم اشاره کرد و گفت: یک جاده و یک کمربند فرصتی برای همکاری‌های اقتصادی بین چین و کشورهای در مسیر جاده ابریشم است. استفاده از منابع بانک توسعه زیرساخت همچین صندوق توسعه جاده ابریشم و صندوق توسعه کنفرانس شانگ‌های فرصتی برای ارتقاء همکاری در سال‌های پیش رو است.

در ادامه ولی‌الله افخمی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت تعامل بین دو کشور و افزایش همکاری‌ها از طریق جاده ابریشم را مهم عنوان کرد و گفت: نه فقط در زمینه‌های تجاری بلکه در حوزه‌‌های پتروشیمی، نفت، گاز، تامین انرژی، ایران می‌تواند یکی از شرکای مهم چین محسوب شود.

وی گفت: سال 2014 رکورد مناسبات بین دو کشور به 45 میلیارد دلار رسید و در سال 2015 این رقم 34 درصد کاهش داشت و با رفع شدن تحریم‌ها علیه ایران و رقابتی‌تر شدن حضور در بازار کشور بر این باوریم که با سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی می‌توانیم همکاری بین دو کشور را تداوم بخشیم.

افخمی به امضاء 7 سند همکاری بین سازمان توسعه تجارت ایران، اتاق مشترک ایران و چین با سازمان توسعه تجارت چین، اتاق بازرگانی چین، اتاق استان ججیانگ اشاره کرد و افزود: سه امر مهم در رفع موانع تجاری و افزایش سطح مبادلات بین دو کشور، ایجاد و توسعه کارگزاری بانکی به منظور کاهش هزینه‌های نقل و انتقال پول و افتتاح اعتبارات اسنادی، همچنین ارتقاء کیفیت و محصولات و خدمات چینی در کنار سرمایه‌گذاری مشترک برشمرد.

در ادامه وان جن ژن رئیس توسعه تجارت بین‌المللی چین رابطه ایران و چین را طی 2000 سال اخیر بستری برای تحقق اهداف بلند مدت تجار ی بین دو کشور در پسا تحریم عنوان کرد و گفت: توافق‌های جامعه برای تاسیس کمربند اختصاصی جاده ابریشم و ارتباط شرق و غرب انجام شده است. و اکنون باید در تحکیم روابط اقتصادی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی در کنار این مسیر انتقال تحقق یابد.

وی حجم مناسبات چین با جهان را 10 تریلیون دلار عنوان کرد و گفت: واردات و صادرات ما افزایش خواهد یافت و 500 میلیون گردشگر از کشور چین بازدید خواهند کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی ایران

در اواسط قرن سیردهم هجری شمسی، نماینده فعال هیات تجار تهران، جاج محمدحسن امین الضرب بود که توانست با حمایت جمعی از بازرگانان، نظر موافق ناصرالدین شاه را برای تشکیل مجلس وکلای تجار ایران جلب کند و شاه هم در 12 شوال سال 1301 هجری قمری (1262 شمسی) اساسنامه این مجلس را تایید کرد. مجلس وکلای تجار ایران که به اختصار آن را «مجلس تجارت» هم می گفتند،

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

کارآفرینی و استارتاپ