، تهران , (اخبار رسمی): معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: در جهت حمایت از تولیدات بومی، وزارت ارتباطات تولید پیام رسان داخلی غیر دولتی را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دوایی، معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش فرصت های سرمایه گذاری و کسب و کار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران با بیان اینکه وزارت ارتباطات در نظر دارد تا در قالب برنامه ششم توسعه 60 هزار میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی سرمایه گذاری کند، گفت: ایجاد کریدور علمی و فناوری یکی از برنامه های اصلی و از پروژه های اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات است که بالغ بر 14 هزار میلیاد ریال سرمایه گذاری می طلبد.
معاون فناوری وزارت ارتباطات ادامه داد: ایجاد پارک اینترنت اشیاء نیز در کرج با مساحت 20 هکتار، تغییر مأموریت منطقه ویژه پیام که به عنوان هاب پستی شناخته می شود و ایجاد شهر ICT نمونه از جمله برنامه های توسعه ای ما در قالب کریدور است.
وی خاطر نشان کرد: وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی برنامه های جدی در زمینه رونق پیام رسان ایرانی در دستور کار دارند و ضوابطی ایجاد خواهد شد که امکان برای ایجاد مسنجر ایرانی فراهم شود.
دوایی تأکید کرد: هدف از ایجاد این پیام رسان، پیام رسان غیر دولتی است و در این موضوع قوانینی تدوین خواهد شد تا علاوه بر حفظ حریم شخصی کاربران ایرانی و اطمینانبخشی بابت محرمانگی اطلاعات کاربران، این پیام رسان از مزیت رقابتی نسبت به نمونههای خارجی برخوردار باشد.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه با بیان اینکه در زمینه راه اندازی OTT و شبکه های اجتماعی داخلی نیز برنامه های مشابهی داریم، گفت: سرمایه گذاری که برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در سال های 92 تا 96 در نظر گرفته شده 320 هزار میلیارد ریال است.
وی همچنین با اشاره به سرمایه گذاری های دولت در حوزه فاوا بیان کرد: سرمایه گذاری دولت در بخش زیرساخت حوزه ر دو سال گذشته معادل 3 هزارو پانصد میلیارد تومان بوده که در همین مدت اپراتورها و بخش خصوصی نیز معادل 6 هزارو پانصد میلیارد تومان در بخش لایه دسترسی سرمایه گذاری کرده است.
دوایی در پایان سرمایه گذاری در بخش تولید و تحویل محتوای دیجیتالی کی از مهم ترین سرمایه گذاری ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خواند و گفت: تولید و عرضه محتوای مناسب در حوزه های مختلف، راه اندازی OTT و شبکه های اجتماعی بومی و همچنین سرمایه گذاری و راه اندازی شبکه های توزیع محتوا یا CDN های ایرانی از جمله سرمایه گذاری ها در این بخش است که بخش خصوصی می تواند در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به آن ها بپردازد
### پایان خبر رسمی