اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395050470365499

دولت ملزم به بازسازی صنعت چرم است

امتیازات ترکیه به ایران برای واردات چرم

کد: 1395050470365499

http://goo.gl/3HQGKS

، تهران , (اخبار رسمی): رئیس انجمن صنایع چرم ایران گفت: دولت برای بازسازی تجهیزات صنعت چرم که قدیمی است؛ وظیفه دارد و این در شرایطی است که کشور همسایه برای فروش چرم خود به ایران امتیازات خوبی به ایرانی‌ها می‌دهد.

صنایع چرمسازی

به گزارش اخبار رسمی و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی ایران، حسن‌زاده دلیر رئیس انجمن صنایع چرم ایران با بیان اینکه وضعیت تولید چرم در کشور بسیار نابسامان است، اظهارکرد: در حال حاضر وضعیت هیچ کدام از صنایع تعریفی ندارد و این صنعت نیز روزگارش مانند سایر صنایع است.

وی با بیان اینکه می‌توان گفت این صنعت نفس‌های آخر خود را می‌کشد، ادامه داد: این روزها می‌بینیم که چرم آماده از ترکیه وارد کشور می‌شود و با توجه به اینکه ترکیه بازارهای خود از قبیل روسیه، سوریه و عراق را از دست داده است، به ایران امتیازات خوبی برای فروش چرم می‌دهد.

رئیس انجمن صنایع چرم ایران با اشاره به رقابت نابرابر صنایع چرم ایران با سایر کشورها، گفت: رقابت ما حتی با کشورهای همسایه خودمان هم برابر نیست و کارخانجات ما ماشین آلات به روز و فناوری‌های جدید را ندارند.

حسن‌زاده دلیر افزود: از سوی دیگر واردات مواد شیمیایی، مواد اولیه با وجود این تعرفه‌ها و مالیات بر ارزش افزوده مشکلات این صنعت را دو چندان کرده است.

وی مالیات بر ارزش افزوده را یکی از مواردی دانست که فشار زیادی بر صنایع تحمیل کرده و اظهارکرد: تولیدکننده که نمی‌تواند حساب‌بگیر دولت باشد. تولیدکننده حتی حساب‌های خودش را نمی‌تواند از بدهکاران بگیرد.

رئیس انجمن صنایع چرم ایران با اشاره به مستهلک و قدیمی بودن ماشین‌آلات تولید چرم در کشور، ادامه داد: کشور ترکیه که همسایه کشور ماست در سال 2001 برای به روز آوری ماشین آلات تولید چرم و تجهیز کارخانجات تا 50 درصد تسهیلات بلاعوض پرداخت کرد.

حسن‌زاده دلیر با بیان اینکه ماشین‌آلات صنعت چرم با توجه به قرار داشتن در معرض رطوبت و کار کردن با آب بسیار زود مستهلک می‌شوند، گفت: صنعت چرم ترکیه تا 2011 شرایط بسیار خوبی داشت اما از سال 2012 افت شدیدی در کیفیت تولیدات چرمی کرد و با بررسی‌هایی که انجام شد، مشخص شد که تجهیزات این کارخانجات مستهلک شده است.

وی اضافه کرد: به همین دلیل با برنامه‌ریزی مناسب در سال 2014 بار دیگر به این کارخانجات از سوی دولت ترکیه 50 درصد وام بلاعوض برای نوسازی تجهیزات پرداخت شد و 50 درصد دیگر نیز به صورت وام کم بهره بلندمدت در اختیار آن‌ها قرار گرفت.

رئیس انجمن صنایع چرم ایران با بیان اینکه تولیدکنندگان ایرانی چطور می‌توانند با نرخ سودهای 25 درصد تجهیزات خود را به روز کنند، تصریح کرد: دولت هم باید بداند که در این زمینه وظیفه‌ای دارد و تولیدکننده همین که مشکلات خود را با دارایی، اداره کار، تامین اجتماعی و ... حل کند، هنر کرده است.

حسن‌زاده دلیر مالیات بر ارزش افزوده را افزون‌کننده مشکلات صنعت دانست و گفت: با این حساب تولیدکننده باید کار خود را رها کند و به این مشکلات بچسبد.

وی با بیان اینکه هنوز وضعیت صنعت خراب است و باید در این شرایط واقع‌بین باشیم، اظهارکرد: اگر بخواهیم رویایی نگاه کنیم نه اقتصاد، نه تجارت و نه تولید کشور به هیچ جایی نمی‌رسد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی ایران

در اواسط قرن سیردهم هجری شمسی، نماینده فعال هیات تجار تهران، جاج محمدحسن امین الضرب بود که توانست با حمایت جمعی از بازرگانان، نظر موافق ناصرالدین شاه را برای تشکیل مجلس وکلای تجار ایران جلب کند و شاه هم در 12 شوال سال 1301 هجری قمری (1262 شمسی) اساسنامه این مجلس را تایید کرد. مجلس وکلای تجار ایران که به اختصار آن را «مجلس تجارت» هم می گفتند،

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

تجارت و بازار