اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395050571265648

مذاکرات ،آستاراخان ایستگاه اول است

گسترش روابط ایران با روسیه و اوراسیا

کد: 1395050571265648

http://goo.gl/aj9uRG

، تهران , (اخبار رسمی): هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست وزیر ارتباطات در چارچوب یک سفر رسمی و مذاکره با چهار وزیر روسیه و وزیر تجارت اتحادیه اقتصادی اورآسیا وارد شهر آستراخان در جنوب این کشور شد و سپس به مسکو سفر می کند.

گسترش روابط ایران باروسیه واوراسیا

به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نخستین برنامه این سفر، واعظی با الکساندر ژیلیکین استاندار استراخان و دیگر مقام های اقتصادی این استان در باره گسترش همکاری های بین استانی که نقش مهمی در افزایش ارزش روابط بازرگانی و مبادلاتی دو کشور دارد، مذاکره می کند.
در چارچوب برنامه کاری هیات ایرانی، نشست مشترک اقتصادی ایران و روسیه با سخنرانی وزیر ارتباطات و مهدی سنایی سفیر ایران در فدراسیون روسیه و همچنین استاندار آستاراخان با حضور فعالان اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.
مذاکرات هیات ایرانی با مقام های آستاراخان در حالی برگزار می شود که هیات 45 نفری این استان در جریان سفر چهار روزه خود به ایران که دیشب پایان یافت برای توسعه روابط و همکاری های اقتصادی نشست هایی را با مقام های استان مازندران برگزار و در تهران نیز در اجلاس توسعه همکاری های اقتصادی دو کشور شرکت کرد.
شهر بندری آستاراخان به دلیل قرار داشتن در دهانه ورودی رودخانه ولگا به دریای خزر، یک شاهراه آبی و زمینی بشمار می آید و در زمان حاضر این منطقه با فعالیت بیش از 200 شرکت ایرانی به کانون تمرکز اقدام های بازرگانی و اقتصادی ایرانیان در جنوب روسیه تبدیل شده است.
براساس آمارهای در دسترس که آخرین گزارش آن مربوط به سال 2012 است حدود 39 درصد مبادلات بازرگانی خارجی استان آستاراخان روسیه با جمهوری اسلامی ایران انجام گرفته است.
براساس برنامه اعلام شده، دکتر واعظی همچنین پس از پایان مذاکرات در آستراخان، فردا (چهارشنبه) با خانم ورونیکا نیکشینا وزیر تجارت اتحادیه اقتصادی اوراسیا در باره گسترش همکاری ها و بررسی روند مذاکره پیمان تجارت آزاد بین ایران و این اتحادیه دیدار و گفت وگو خواهد کرد.
اتحادیه اقتصادی اورآسیا با جمعیتی بیش از 180 میلیون نفر دربرگیرنده پنج کشور روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و ارمنستان است که بیش از 20 میلیون کیلومتر مربع مساحت دارند و با توجه به نزدیکی جغرافیایی، بازار بزرگی برای صادرات کالاهای ایرانی به شمار می روند و برقراری تجارت آزاد نیز می تواند فرصت های زیاد همه جانبه ای را برای بخش خصوصی ایران و کشورهای عضو این اتحادیه ایجاد کند.
بنا به اعلام بخش دیپلماسی رسانه ای سفارت ایران در روسیه، دیدار با نیکلای نیکیفروف وزیر ارتباطات و رسانه های جمعی، دنیس مانتوروف وزیر صنعت تجارت و مذاکرات با الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه همتای واعظی به عنوان رییس روسی کمیسیون دائمی همکاری های اقتصادی دو کشور، نیز از دیگر برنامه های مذاکرات وزیر ارتباطات برای توسعه هر چه بیشتر روابط دو جانبه بشمار می رود.
بازدید از چند مرکز صنعتی و فناوری از جمله حوزه های ارتباطات، گازی و انرژی، رایانه ای و اطلاعات و نشست با مدیران این واحدها نیز از دیگر برنامه های سفر چهار روزه هیات ایرانی در سفر به آستاراخان و مسکو اعلام شده است.
ایران و روسیه پاییز سال گذشته در نشست کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی نقشه راه توسعه روابط از جمله ساخت نیروگاه بخار، توسعه نیروگاه اتمی بوشهر و برقی کردن 495 کیلومتر خط آهن گرمسار - اینجه برون را نهایی کردند.
از آغاز روی کار آمدن دولت یازدهم، ایران و روسیه با اجرای راهبرد افزایش همکاری های دوجانبه و همگرایی منطقه ای، روابط اقتصادی خود را تحرک بخشیدند.
در چارچوب اقدام های دولت یازدهم، سال2014 ارزش اقتصادی روابط دو کشور به حدود یک میلیارد و 700 میلیون دلار رسید، سال 2015 نیز حدود 30 درصد رشد کرد و براساس آمارهای تازه اعلام شده در شش ماهه اول سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال 2015، حدود 69 درصد بیشتر شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]