اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395052383225755

سازمان توسعه تجارت به گمرک اعلام کرد

شرایط قرنطینه‌ای واردات بذر نخل و پودر خردل

کد: 1395052383225755

http://goo.gl/zfzpA8

، تهران , (اخبار رسمی): سازمان توسعه تجارت در دو نامه جداگانه به گمرک کشور شرایط قرنطینه‌ای واردات بذر نخل بهشتی برای کاشت از کشور استرالیا و پودر دانه خردل برای مصرف خوراکی از کشور کانادا را اعلام کرد.

شرایط قرنطینه‌ای واردات بذر نخل و پودر خردل

به گزارش اخبار رسمی و به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، بذر نخل بهشتی در فهرست کالاهای با رسیک قرنطینه‌ای متوسط قرار دارد و واردات آن منوط به بررسی‌های کارشناسان قرنطینه در مرز ورودی گمرک ترخیص‌کننده است.

بر اساس نامه سازمان حفظ نباتات وزارت کشاورزی، شرایط قرنطینه‌ای واردات بذر گیاه نخل بهشتی شامل دریافت گواهی بهداشت گیاهی از وزارت کشاورزی کشور مبدا، ضدعفونی شدن بذور بدون پوشش با قارچکش مناسب در کشور مبدا و درج مشخصات آن در گواهی بهداشت، عاری بودن محموله از خاک، بقایای گیاهی، حشرات زنده و علائم بیماری‌ها و بسته‌بندی مناسب و دارای برچسب است.

بر همین اساس با توجه به عدم امکان ضدعفونی کردن و کنترل کامل عوامل خسارتزای قرنطینه‌ای در مبادی ورودی، درصورت آلودگی به این عوامل، محموله به کشور مبدا برگردانده و یا امحاء خواهد شد.

همچنین در صورتی که محموله از طریق کشور ثالثی غیر از کشور اصلی محل تولید کالا صادر شده باشد، باید دارای گواهی بهداشت گیاهی صدور مجدد (Re-Export) از ارگان ذیربط کشور ثالث بوده و کپی گواهی بهداشت گیاهی صادره از کشور مبدا را به همراه داشته باشد.

 سازمان توسعه تجارت همچنین در نامه دیگری به گمرک شرایط واردات پودر دانه خردل از کشور کانادا برای مصرف خوراکی را اعلام کرد.

بر این اساس واردات این محصول نیازی به همراه داشتن گواهی بهداشت گیاهی ندارد و فقط بازدید و بررسی بازرسان قرنطینه گیاهی و اعلام نظر آنها در مرز ورودی و گمرک ترخیص‌کننده کفایت می‌کند.

ایندو آیین‌نامه از سوی دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت به گمرک کشور ابلاغ شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان توسعه تجارت ایران

سازمان توسعه تجارت ایران، به دنبال توسعه و تقویت تجارت خارجی و دستیابی به سهم بیشتر بازار هدف به نحوی یکپارچه و اثر بخش است. این سازمان با برقراری تعاملات سازنده با طرفین تجاری و ذینفعان خود، منابع انسانی و با به بکارگیری فناوری نوین همواره سعی دارد با برنامه ریزی سیاستگذاری، بستر مناسبی جهت مدیریت کلان صادرات و تقویت زیربناها و ظرفیت های لازم برای تسهیل و توسعه تجارت خارجی کشور فراهم نماید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]