، تهران , (اخبار رسمی): مدیر مرکز نوآوری و فناوری فناپ معتقد است که مردم را باید در شکلگیری و هدایت حرکتهای جمعی جدی گرفت و از قدرت جمع در حوزه نوآوری بهره برد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی فناپ ،مصطفی نقیپورفر که با موضوع "شهروند هوشمند، اهمیت قدرت جمعی" در یکی از پنلهای همایش شهر هوشمند که یکم و دوم شهریورماه در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد سخنرانی میکرد به حرکتهای جمعی و قدرتی که در پس این فعالیتها پنهان است اشاره داشت.
وی با ذکر مثالهایی در این زمینه گفت: انقلاب ایران در سال 1357 یا پیروزی ایران در جنگ تحمیلی یا حتی راهپیمائی اربعین، همگی نمونههایی بارز از تحقق قدرت جمعی و قدرت مردم است؛ حرکتهایی جمعی که مردم آنها را مدیریت میکنند.
نقیپورفر با ذکر این مثالها تلویحا به رابطه میان کرادفاندینگ (سرمایهگذاری جمعی) و قدرت مردم اشاره کرد و گفت: کرادفاندینگ که یکی از حلقههای زنجیره ارزش نوآوری است را در قالب یک پروژه به عنوان "فاندوران" در مرکز نوآوری و فناوری فناپ پیادهسازی کردیم.
مدیر مرکز نوآوری و فناوری فناپ با بیان اینکه در تولد یکسالگی این پروژه تاکنون 25 کمپین در فاندوران راهاندازی شده که دستکم 10 کمپین با موفقیت به انجام رسیده است، گفت: "من یک کودک هستم" یکی از همین کمپینهای موفق بود که با حرکتی جمعی بهمنظور آگاهیرسانی به مردم برای اصلاح رفتار با کودکان کار و ترویج کتابخوانی و آموزش به آنها صورت گرفت. یا حتی کمپین "اولین قلمه" نیز مثالی از حرکت جمعی دیگری برای حفاظت از محیط زیست بود.
وی ادامه داد: موفقیت این کمپینها نشاندهنده این است که تا چه اندازه باید مردم را در شکلگیری و هدایت حرکتهای جمعی جدی گرفت و تمام اینها مثالی برای استفاده از قدرت جمع در حوزه نوآوری بود.
نقیپورفر تصریح کرد: اغلب فکر میکنیم که برای شکلگیری و تحقق یک پروژه باید دولت و سرمایهگذاران حضور داشته باشند، در حالیکه میتوان چنین فرصتی را به مردم داد.
به گفته وی، گاهی میتوان صورت مسایل شهری را پیش روی مردم گذاشت و اجازه داد که آنها در رفع و حل مسایل کمک کنند و حاکمیت نیز ناظر بر این جریان باشد.
### پایان خبر رسمی