اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950609106285648

در دولت یازدهم صورت گرفت

رشد381درصدی ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل

کد: 13950609106285648

http://goo.gl/qn5WUD

، تهران , (اخبار رسمی): ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل از مسیر ایران که شهریور 1392 در آغاز دولت یازدهم 116 گیگابیت بر ثانیه بود با رشدی 381 درصدی به 558گیگابیت بر ثانیه در شهریور امسال رسید.

رشد381درصدی ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ارتباطات بین الملل ایران تا پیش از روی کارآمدن دولت تدبیر و امید به پایین ترین سطح خود رسید و همین امر عاملی برای کاهش ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل بود.

آن زمان فقط 116 گیگابیت برثانیه انتقال ارتباطات از مسیر ایران انجام می شد اما با آغاز دولت یازدهم و تلاش برای تنش زدایی از روابط بین المللی کشور معادله را تغییر داد و چهره تازه ای از ایران فراروی جهانیان نهاد.
پس از چرخش کلید گفت وگوهای هسته ای میان ایران و گروه 1+5، جهانیان برای برقراری ارتباطی تازه با ایران راغب شدند و با آغاز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در دی ماه 1394 و لغو تحریم های ظالمانه علیه کشور، درهای گفت وگو و مذاکره با کشورهای مختلف دنیا و شرکت های معتبر بین المللی فعال در همه عرصه های اقتصادی باز شد.
اجرای برجام، ایرانی امن را به همه جهان معرفی کرد که بار دیگر می توانند با این کشور مبادله داشته باشند و ارتباطات مخدوش شده خود را از سر بگیرند.
امنیت ایجاد شده در پناه برجام برای شرکت های فعال در عرصه ارتباطات به مراتب بهتر و وسوسه انگیزتر بود و این امید را در آنان به وجود آورد که برای انتقال داده های خود به جای مسیرهای ناامن دریایی به سوی کشور ما آمده و از این طریق اقدام کنند.
چندی پیش مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ایران فراهم شدن شرایط برای انتقال امن اطلاعات (دیتا) بین غرب و شرق جهان از مسیر ایران را مهمترین دستاورد اجرای برجام در بخش زیرساخت های ارتباطی کشور اعلام کرد و به ایرنا گفت این موضوع زمینه ورود ایران را به بازار جهانی خرید و فروش دیتای اینترنت فراهم خواهد کرد.
اکنون با گذشت بیش از سه سال از فعالیت های دولت تدبیر و امید و اقدام های آن برای رفع کاستی های پیشین، ظرفیت ترانزیت بین الملل از مسیر ایران افزایش یافته و به 558 گیگابیت بر ثانیه رسیده است.
همچنین با تلاش های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل از 81.68 گیگابیت برثانیه در آغاز دولت یازدهم، با رشدی 590 درصدی نسبت به سال 1392 به 564 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است.
رییس جمهوری اسلامی ایران نیز در دیداری که فروردین ماه امسال با کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات داشت، با بیان اینکه باید از فضای به وجود آمده در برجام برای جذب سرمایه های داخلی و خارجی و بهره گیری از فناوری های مهم دنیا استفاده کرد،گفته بود: باید با کار، تلاش، ذوق و فناوری، از توانمندی های داخلی و نیروهای جوان کشورمان به بهترین شکل استفاده کنیم و در این فضا یکی از بخش هایی که می تواند به حرکت پرشتاب جامعه کمک کند، آی. تی و آ ی.سی. تی است که می تواند در توسعه علم و دانش و فناوری های ما پیشران باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]