اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950615113725793

صدور 14مجوز برای دفتر خدمات گردشگری-سلامت

کد: 13950615113725793

http://goo.gl/lhlP9Y

، تهران , (اخبار رسمی): مجوز 14 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری فعال در حوزه سلامت صادر شد.

صدور 14مجوز برای دفتر خدمات گردشگری-سلامت

 به گزارش اخبار رسمی به نقل  از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری ،در یازدهمین جلسه شورای راهبری گردشگری سلامت با حضور دستگاههای عضو شامل: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه، سازمان نظام پزشکی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اتاق بازرگانی اعلام شدکه تا کنون مجوز 14 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری فعال در حوزه سلامت توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر شده است.

مرتضی رحمانی موحد ضمن اظهار امیدواری نسبت به روند رو به رشد گردشگری سلامت و هم افزایی دستگاههای متولی در سال جاری از صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی فعال در این حوزه در راستای اجرایی شدن مصوبات شورا خبر داد و آموزش فعالان گردشگری سلامت و نیز تدوین آئین نامه های مرتبط با این حوزه را در اولویت برنامه های شورای راهبری دانست.

وی افزود: شورای راهبری گردشگری سلامت مسئولیت آموزش فعالان در این حوزه را بر عهده وزارت بهداشت گذاشت که مطابق تعامل بوجود آمده، انجمن توسعه خدمات گردشگری سلامت نیز در این ارتباط همکاری لازم بعمل می آورد؛ لذا تمامی مراکز فعال و دارای مجوز اعم از بیمارستانها، دفاتر خدمات مسافرتی، پزشکان و مدیران مرتبط جهت هرگونه فعالیت در حوزه مذکور می بایست دوره های آموزشی تخصصی گردشگری سلامت را سپری نمایند.
در ادامه آقا جانی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تشکر از اقدامات اعضاء شورا وهمگرایی و هم افزایی بوجود آمده فی مابین دستگاهها (در امر توسعه گردشگری سلامت) این همگرایی را نشان ازجدیت و اهتمام اعضاء دانست و همچنین  بر ایجاد کمیته ای متشکل از نمایندگان دستگاههای عضو شورا  جهت نظارت بر انتخابات هیات مدیره انجمن تاکید نمود. در جلسه شورا مقرر شد هیات مدیره موجود نسبت به ثبت نام از تمام فعالان مراکز درمانی و دفاتر دارای مجوز گردشگری سلامت تا پایان دی ماه سال جاری  اقدام و قبل از پایان سال 95 مجدداً مجمع عمومی تشکیل و اعضا هیات مدیره انتخاب گردد.
در جلسه شورا همچنین تعیین مکانسیم های نظارتی مبنی بر ارزیابی عملکرد شرکت های حوزه گردشگری سلامت  و مراکز بیمارستانی دارای مجوز جهت بررسی ابعاد کمی و کیفی ارائه خدمات استاندارد به گردشگران از اولویت ها و اهم برنامه های در دست اقدام شورای راهبری گردشگری سلامت قرار گرفت. 
در این جلسه حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه نیز ضمن تاکید بر اهمیت تقویت روابط دوسویه گردشگری سلامت میان کشورها، امکان صدور روادید گردشگری سلامت و لغو روادید با کشورهایی که اعلام آمادگی کرده اند را در این امر موثر دانست. 
وی ضمن تشکر از فعالیت انجمن خدمات توسعه گردشگری سلامت هر یک از بخش های فعال مرتبط همانند مراکز درمانی، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری را در پیشبرد اهداف کلان این حوزه موثر دانست و بر به کارگیری حداکثری ظرفیت های موجود تاکید کرد.
قشاوی در پایان بر لزوم سازو کار لازم برای جذب فعالان مرتبط این حوزه اشاره نمود و تحقق اهداف کلان بخش گردشگری سلامت را به یاری کلیه نهادهای فرابخشی و بخش خصوصی مربوطه ممکن دانست.                                                                                                                                                            
میر دهقان مدیر کل دفتر اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت نیز گزارشی مبسوط از روند فعالیتها و اقدامات صورت گرفته در وزارت بهداشت ارائه کرد و گفت: 299 بیمارستان جهت صدور مجوز (IPD) در خواست کردند که پس از بررسی های صورت گرفته و با احتساب به اعتبار سنجی انجام شده  به 98بیمارستان مجوز ایجاد دفتر پذیرش بیماران بین الملل داده شده است.
 وی همچنین به تدوین برنامه آموزشی با هماهنگی دانشکده مدیریت دانشگاه علوم پزشکی ایران اشاره کرد و آمادگی وزارت بهداشت و دانشگاه ایران را جهت برگزاری اولین کارگاه آموزشی گردشگری سلامت ویژه فعالان این حوزه اعلام کرد. 
در پایان محمد جهانگیری معاون نظارت سازمان نظام پزشکی کشور و نیز رئیس انجمن توسعه گردشگری سلامت گزارشی از اهم  فعالیتهای  انجمن اعم از شرکت در نمایشگاههای داخلی و بین المللی ، حضور مستمر و چشم گیر در سفرهای خارجی همراه با ریاست جمهوری و وزیر امور خارجه ،(اتریش ، آمریکای لاتین و آفریقای جنوبی ، ....) ، حضور در نمایشگاه عمان با هماهنگی و همکاری بیمارستان ها و آژانس های خدمات مسافرتی را اعلام نموده و خود را آماده به  جهت هرگونه کمک به پیشرفت شورای راهبری گردشگری سلامت دانست.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]