، تهران , (اخبار رسمی): در آستانه سالروز غدیر و در دهه امامت و ولایت دبیرخانه دائمی جشنواره رسانه های علوی شروع به کار کرد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال این جشنواره که دومین دوره آن در عید غدیر سال 94 برگزار شده است با هدف ترویح فرهنگ علوی با استفاده از ابزارهای نوین رایانه ای و فضای مجازی طراحی شده و مورد استقبال تولیدکنندگان آثار دیجیتال قرار گرفته است.
دبیر جشنواره رسانه های علوی اعلام کرد: نظر به اهمیت موضوع و فرصت و شرایط پیش آمده به واسطه ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، اگر بخواهیم ندای اسلام ناب که همان اسلام امامت و ولایت است را به گوش جهانیان برسانیم و جوانان و حقیقت جویان بشریت امروز را با سرچشمه ذلال معرفت یعنی علی (علیه السلام) آشنا نموده و سیرابشان کنیم چاره ای نداریم جز اینکه هرچه در توان داریم بکار گیریم تا با نهایت بهره برداری از ظرفیت فناوری اطلاعات و ارتباطات معارف دینی و آموزه های وحیانی که همان اسلام ناب محمدی (ص) است را گسترش داده و به گوش جهانیان برسانیم.
ابوالقاسم حبیبی دبیر دائمی جشنواره رسانه های علوی اظهار داشت، اگر امروز از این ظرفیت فضای مجازی در گسترش معارف دینی و اسلام حقیقی نهایت استفاده را نداشته باشیم، دشمن اسلام و خدا و قرآن با طرح شبهات. اسلام غیر واقعی، اسلام وهابیت، و اسلام انحرافی را به خورد بشریت گم گشته و سردرگم امروز به ویژه جوانان خواهد داد.
وی ادامه داد، مقابله با این انحرافات ممکن نیست مگر با ترویج و نشر معارف پاک و ذلال که از سینه های پاکترین انسانها یعنی ائمه معصومین (علیهم السلام) سینه به سینه و دست به دست امروز به دست ما به ودیعه سپرده شده و مانیز مکلفیم که به نسل های بعد به امانت بسپاریم چنانکه پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و اله) در حجه الوداع در روز غدیر با معرفی علی (علیه السلام) به عنوان جانشین بعد از خود فرمودند: واقعه غدیر را شاهدان به غائبان و پدران به فرزندان ابلاغ کنند. یعنی به عبارت دیگر بر هر مسلمانی واجب است که موضوع غدیر و امامت و خلافت علی (علیه السلام) را بعد از پیامبر اکرم (ص) پاس بدارد و نسبت به گسترش آن کوشا باشد. و اگر کوتاهی کند مؤاخذه خواهد شد چراکه امر الهی را بر زمین نهاده است.
حبیبی ضمن اشاره به سابقه این جشنواره که از سال 89 با همکاری و حمایت چند نهاد و سازمان در بخش خصوصی پایه گذاری گردید گفت: به لطف الهی و عنایت مولا علی (علیه السلام) در سال 89 نخستین جشنواره رسانه های علوی با همگرایی چند سازمان دولتی و خصوصی مانند مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی- سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی- شهرداری تهران و مؤسسه آفرینش های غدیرکه از مؤسسات تابعه بنیاد بعثت می باشد شکل گرفت و امروز با گذشت 5 سال و پس از برگزاری دومین جشنواره دبیرخانه دائمی این جشنواره و راه اندازی شد.
وی درخصوص دائمی بودن جشنواره گفت: دائمی بودن این دبیرخانه و جشنواره ناظر به دوچیز است یک اینکه تولید کنندگان و فعالان رسانه های دیجیتال همواره در طول سال می توانند آثار و تولیدات خود را بر روی وب سایت جشنواره بارگذاری و به معرض دید همگان قرار دهند و دیگر اینکه بازدیدکنندگان می توانند با بازدید از این آثار 1- اقدام به داوری آثار نموده و بصورت دقیق آثار را مورد ارزیابی و ارزش گذاری نمایند به عبارت دیگر داوری مردمی صورت می گیرد. 2- نسبت به خرید یا دانلود رایگان یا بازدید آنلاین اقدام نمایند.
دبیر جشنواره دائمی رسانه های علوی ویژه تولیدات دیجیتال در خصوص نحوه شرکت در این جشنواره اظهار داشت:
این جشنواره پایگاه مردمی بوده و همه تولید کنندگان اعم از خصوصی و غیر خصوصی می توانند در دو سطح حرفه ای و غیر حرفه ای آثار خود را در یکی از بخش های مرتبط با جشنواره شرکت داده و در معرض داوری مردمی و داوری تخصصی قرار دهند. بخش های جشنواره به گونه ای طراحی شده است که کوچکترین و معمولی ترین آثار تا حرفه ای ترین آثار در سطح خود مورد بررسی و داوری قرار خواهند گرفت و تقسیم بندی حرفه ای و غیر حرفه ای در مرحله نخست توسط خود تولید کننده انجام خواهد شد.
حبیبی گفت: بر خلاف دیگر جشنواره های متداول، این جشنواره در دو مرحله مورد داوری قرار می گیرد. 1- داوری مردمی که کاملا توسط جداول تعریف شده امتیاز گذاری و نمره می گیرند به عنوان مثال گرافیک اثر از 1 تا 20 توسط بازدید کننده نمره می گیرد همچنین کاربری و نوع کاربری اثر و ... که جمع امتیازات می شود امتیاز اکتسابی آن اثر از بخش مردمی. و یک نوع داوری هم توسط داوران بنام و کارشناسان فنی صورت خواهد پذیرفت. که هر دو مرحله داوری بصورت مستقل بررسی و آثار برگزیده و تولید کنندگان آثار مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و از جوایز ارزشمند جشنواره بهره مند خواهند شد.
درخاتمه حبیبی گفت: در راستای سیاست های کلان و راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حمایت و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی این جشنواره با حمایت جدی مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اعم از مادی و معنوی شکل گرفته و زیرساخت نرم افزاری لازم برای راه اندازی این دبیرخانه دائمی توسط این مرکز تأمین گردیده است.
### پایان خبر رسمی