اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950915195575700

محیط بانان برگزیده جایزه یحیی معرفی شدند

کد: 13950915195575700

https://goo.gl/TLshsq

، تهران , (اخبار رسمی): سومین دوره جایزه یحیی با معرفی نفرات برگزیده، تجلیل از یک مدیر پیشکسوت و تقدیر از خانواده محیط بانان شهید به کار خود خاتمه داد.

محیط بانان برگزیده جایزه یحیی معرفی شدند

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،در مراسمی که با حضور مدیران و فعالان محیط زیست، هنرمندان و علاقمندان محیط زیست در مجتمع نیکوکاری رعد برگزار شد سه محیط بان برگزیده جایزه یحیی معرفی شدند.

در ابتدای این مراسم مرتضی اسلامی دهکردی مدیرعامل انجمن یوزپلنگ ایرانی گفت: خوشحالیم که این بخت را داریم تا سومین مراسم جایزه یحیی را به یاد محیط بان شهید یحیی شاهکومحلی برگزار می کنیم و آرزومندم این روال استمرار داشته باشد.

دهکردی گفت: این مراسم بهانه ای برای تجلیل از محیط بانانی است که در دشوارترین شرایط از محیط زیست ایران زمین حمایت می کنند.

در ادامه این برنامه محمد درویش عضو هیات داوران جشنواره نیز در سخنانی با بیان دشواری هایی که محیط زیست ایران با آن دست به گریبان است گفت: وقتی نماینده ای در مجلس می گوید «محیط ایست» بعضی ها ناامید می شوند اما من اعتقاد دارم مردم مهمترین عامل و تاثیرگذارترین انرژی پیش برنده کارها در محیط زیست هستند.

وی افزود: برگزاری این جایزه که یک جایزه غیردولتی است و حمایت مردم از آن نشان می دهد که می توان در همین بستر بسیاری از کارها را پیش برد و نباید ناامید شد.

درویش با بیان اینکه شغل محیط بانی به خاطر طراوت و جذابیت اش باید مورد استقبال قرار گیرد گفت: آزاردهنده است که شغل محیط بانی در کشورمان به یکی از دشوارترین و پرخطرترین مشاغل با کمترین مزایا تبدیل شده است.

برگزارکنندگان جایزه یحیی در بخشی دیگری از این مراسم به واسطه «حمایت در برگزاری و تداوم جایزه یحیی» و « آموزش محیط بانان » از تلاش های دکتر اصغر محمدی فاضل تجلیل کردند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست