اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950923200375499

در دیدار رئیس اتاق ایران و نماینده وزارت اقتصاد سوئیس مطرح شد

گام‌های مثبت برای اتصال به نظام بانکی بین‌المللی

کد: 13950923200375499

https://goo.gl/no7BBx

، تهران , (اخبار رسمی): در دیدار غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران با لیویا لو اگوستی رئیس بخش دوجانبه وزارت اقتصاد سوئیس و هیات همراه، توسعه مناسبات اقتصادی و رفع موانع بانکی میان دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.

گام‌های مثبت برای اتصال به نظام بانکی بین‌المللی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، غلامحسین شافعی در دیدار با لیویا لو اگوستی رئیس بخش دوجانبه وزارت اقتصاد سوئیس که در صدر هیاتی بلندپایه از مقام های بانکی و اقتصادی این کشور به تهران سفر کرده، برلزوم رفع سریعتر موانع بانکی و توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور تاکید کرد.

غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به پیشینه روابط اقتصادی و سیاسی بین ایران و سوئیس از تلاش سفیر این کشور برای توسعه مناسبات اقتصادی با تمامی استان های کشور قدردانی کرد و گفت: نگاه مردم دو کشور نسبت به کار اقتصادی و روابط فرهنگی با یکدیگر مثبت و همراه با احترام متقابل است. سفیر سوئیس با سفر به استان های مختلف، تلاش بسیاری برای افزایش روابط بین دو کشور کرده است.

شافعی گفت: با وجود برخی موانع ناشی از تحریم های قبلی، برجام که سوئیس هم نقش موثری در محقق شدن آن داشت، فضای مثبتی برای سفر هیات های مختلف اقتصادی از سرتاسر دنیا به ایران فراهم آورد.

رئیس اتاق ایران افزود: سفر رئیس جمهوری سوئیس به ایران نقطه عطفی در روابط دوجانبه اقتصادی بود که پس از آن شاهد رشد روزافزون آمار مناسبات اقتصادی بین دو کشور بودیم.

غلامحسین شافعی، با تاکید بر اینکه 99 درصد اقتصاد سوئیس را بنگاه های کوچک و متوسط تشکیل می دهند افزود: موقعیت خوب جغرافیایی، نیروی کار تحصیل کرده و انرژی های ارزان درایران، فرصت برای سرمایه گذاری و تولید مشترک را فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: دولت برای سرمایه گذاران، معافیت های مالیاتی، تسهیلات خاص در مناطق ویژه اقتصادی و حمایت های لازم را درنظر گرفته است. سرمایه گذاری در ایران توجیه اقتصادی بالایی در آینده را به همراه خواهد داشت.

رئیس پارلمان بخش خصوصی ایران با اشاره به فعالیت اتاق مشترک ایران و سوئیس افزود: این اتاق می تواند نیروی محرک روابط اقتصادی و برقراری ارتباط بین بنگاه های کوچک و متوسط دو کشور باشد.

حمایت دولت سوئیس از همکاری بانکی با ایران

در ادامه لیویا لو آگوستی رئیس بخش دوجانبه وزارت اقتصاد سوئیس با تاکید بر اینکه 10 سال است برای توسعه روابط با ایران تلاش می کند، گفت: در سفر رئیس جمهور سوئیس به تهران، نقشه راه آینده روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور ترسیم شد و شرایط ویژه همکاری های اقتصادی و مالی در این برنامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی هدف از سفر به تهران را محقق کردن اهداف نقشه راه ترسیم شده مذکور عنوان کرد و افزود: اولین دوره جلسات و ملاقات ها 6 ماه پیش برگزار شد و در حاشیه آن چند کارگاه آموزشی در خصوصی قوانین بانکی و شرایط جدید پیوستن ایران به زنجیره بانک های بین المللی، برای بانک های ایرانی برگزار شد.

لیویا لو آگوستی اظهارکرد: دولت سوئیس همواره بر یافتن راه حل مشکلات از طریق دیپلماتیک تاکید دارد و از برجام حمایت کرده است؛ اولین قسط پول های بلوکه شده ایران هم از طریق سوئیس آزاد شد.

وی اضافه کرد: حتی در دوران تحریم روابط اقتصادی بین دو کشور به طور کامل قطع نشد و کالاهای خاص مانند دارو و غذا به ایران صادر می شدند. امیدواریم که تجارت دوجانبه افزایش یابد و بنگاه های کوچک و متوسط همکاری ها را توسعه دهند.

 رئیس بخش دوجانبه وزارت اقتصاد سوئیس، دلیل اصلی وجود برخی مشکلات بانکی در رابطه با ایران را تحریم های قبلی آمریکا دانست و خاطرنشان کرد: با اینکه بانک های ایران در حال تطبیق قوانین و اجرایی کردن قوانین مبارزه با پولشویی، جلوگیری از تامین مالی تروریسم هستند ولی هنوز بانک ها از تحریم های مالی آمریکا بیم دارند و دولت سوئیس در تلاش است تا اطمینان های قانونی و حقوقی را برای همکاری بانکی با ایران فراهم کند.

وی از برگزاری کارگاه های تخصصی برای بانک های ایرانی در حاشیه سفر این هیات سوئیسی به تهران خبر داد و گفت: ما برای کار شرکت ها و بانک ها با ایران توصیه های لازم را می کنیم و بیمه های صادراتی برای پوشش کامل صادرات به ایران فعال شده است، اما شرکت ها برای کار با ایران مختار هستند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی ایران

در اواسط قرن سیردهم هجری شمسی، نماینده فعال هیات تجار تهران، جاج محمدحسن امین الضرب بود که توانست با حمایت جمعی از بازرگانان، نظر موافق ناصرالدین شاه را برای تشکیل مجلس وکلای تجار ایران جلب کند و شاه هم در 12 شوال سال 1301 هجری قمری (1262 شمسی) اساسنامه این مجلس را تایید کرد. مجلس وکلای تجار ایران که به اختصار آن را «مجلس تجارت» هم می گفتند،

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]