در دیدار رئیس و نایب رئیس اتاق ایران با روسای اتاق‌های مشترک تأکید شد

اتاق‌های مشترک بازوی بین‌الملل پارلمان بخش خصوصی

کد: 13950929202625499

https://goo.gl/3Z2KSd

، تهران , (اخبار رسمی): غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران و پدرام سلطانی نایب رئیس اتاق با روسای اتاق‌ها و شوراهای مشترک بازرگانی دیدار و گفت‌وگو کردند.

اتاق‌های مشترک بازوی بین‌الملل پارلمان بخش خصوصی

به گزارش اخبار رسمی به نقل روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دیدار با روسای اتاق‌ها و شوراهای مشترک بازرگانی با تأکید بر اینکه اتاق‌های مشترک از اتاق ایران جدا نیستند گفت: هرچقدر عملکرد اتاق‌های مشترک، کیفیت بالاتری داشته باشد، منزلت اتاق ایران بالاتر خواهد رفت زیرا همگی عضو یک خانواده هستیم.

شافعی شرایط جدید و تعامل با کشورهای دنیا را بستری برای استفاده از فرصت‌های ارزشمند تجاری و اقتصادی خاطرنشان کرد و افزود: بر این باروم که باید در اعزام و پذیرش هیات‌های اقتصادی و همچنین دیدار مقامات کشورها، نمایندگان اتاق‌های مشترک حضورداشته باشند زیرا اطلاعات این افراد در خصوص فضای اقتصادی و مناسبات تجاری بسیار دقیق و کامل‌تر است.

وی افزود: باید سازوکاری برای اعزام هیات به خارج از کشور تدوین شود، در حال حاضر اتاق‌های استان‌ها، استانداری‌ها، شهرداری و سازمان توسعه تجارت بدون اطلاع از همدیگر و اطلاع به اتاق ایران هیات‌های اقتصادی اعزام می‌کنند. این در حالی است که در مورد موضوعات مورد مذاکره و تفاهم‌نامه‌های امضاشده در این سفرها اطلاع‌رسانی نمی‌شود.

رئیس اتاق ایران با تأکید بر اینکه اعزام هیات‌های اقتصادی از طریق اتاق ایران و با هماهنگی امور بین‌الملل انجام گیرد، افزود: باید اتاق ایران به‌عنوان نقطه تلاقی و هم‌اندیشی استان‌ها و سازمان‌هایی که هیات‌های اقتصادی اعزام می‌کنند، در نظر گرفته شود.

وی تصریح کرد: برخی از اتاق‌ها و شوراهای مشترک برای مدت طولانی است که مجمع عمومی برگزار نکرده‌اند و حتی دفاتر آن‌ها هیچ فعالیتی ندارد. همچنین برخی از شوراها که با تعداد کم و دوستانه شکل‌گرفته و تحرک مثبتی ندارند عملکردشان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

شافعی شفافیت و انضباط مالی را از الزامات اتاق‌های مشترک خاطرنشان کرد و گفت:با نظارت راهبردی نایب‌رئیس اتاق ایران در امور بین‌الملل، هر سه ماه یک‌بار جلساتی با روسای اتاق‌های مشترک برگزار شود تا هم‌اندیشی و هم‌افزایی در ارتقاء همکاری‌های اتاق ایران و اتاق‌های مشترک شکل گیرد.

اتاق‌های مشترک بازوی اجرایی امور بین‌الملل و پیشخوان ارائه خدمات به کشورهای مقابل هستند

پدرام سلطانی نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران که به‌تازگی برای عضویت در شورای عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی جهانی که یک سازمان بین‌المللی است انتخاب‌شده است، اتاق‌های مشترک را بازوهای اجرایی و همکار امور بین‌الملل اتاق ایران توصیف کرد و گفت: چاره‌ای جز تقسیم‌کار و انتقال کارهای اجرایی به اتاق‌های مشترک نداریم و طی یک سال اخیر نمونه‌های بسیار موفقی نیز از این همکاری‌ها را شاهد بوده‌ایم.

سلطانی به تدوین آیین‌نامه و اساسنامه اتاق‌های مشترک پس از یک سال کار کارشناسی اشاره کرد و گفت: در تعاملی که با اتاق‌های مشترک داشتیم آیین‌نامه و اساسنامه جدید شکل‌گیری اتاق‌های مشترک تدوین شد که باید اجرا و توسط هیات مدیره اتاق‌های مشترک ضعف‌های آن بررسی و به اتاق اطلاع داده شود.

وی با تأکید بر اینکه نباید از چارچوب اساسنامه و قانون عدول کرد افزود: تنها با زبان مشترک که اعتبار قانونی دارد با یکدیگر می‌توانیم تعامل داشته باشیم و به‌موجب این اساسنامه ما موظف هستیم که ظرف6 ماه اتاق‌های مشترک را تشکیل دهیم.

نایب‌رئیس اتاق ایران با تشریح برنامه‌های سال 95 هیات رئیسه اتاق ایران برای امور بین‌الملل، گفت: تهیه نقشه راه برای ایجاد اتاق‌ها و شوراهای مشترک در جهت تقویت شوراهای ضعیف‌تر در کنار برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویج عضویت در اتاق‌های مشترک از برنامه‌های در نظر گرفته‌شده برای همکاری با اتاق‌ها و شوراهای مشترک است.

پدرام سلطانی از روسای اتاق‌های مشترک خواست که شرح فعالیت‌ها و خدماتی که به اعضا می‌دهند را به امور بین‌الملل ارسال کنند تا با ایجاد الگویی مشترک، کار و خدمات اتاق‌ها، یکسان‌سازی شود.

وی افزود: مدل ارزیابی عملکرد اتاق‌های مشترک در امور بین‌الملل طراحی‌شده که به‌زودی نسخه اولیه با روسای اتاق‌های مشترک به بحث و اظهارنظر گذاشته می‌شود. که نتیجه حاصل، مبنایی برای تعامل اتاق ایران و اتاق‌های مشترک خواهد بود.

سلطانی بر لزوم تهیه گزارش‌های کارشناسی از تحولات کشورهای مقابل توسط اتاق‌های مشترک تأکید کرد و افزود: اتاق‌های مشترک چون در تعامل روزانه با تحولات اقتصادی کشورهای مقابل هستند باید هفتگی یا ماهیانه اطلاعات تجاری، فضای کسب‌وکار، فرصت‌های همکاری و سرمایه‌گذاری دو کشور را موردبررسی قرار دهند تا اتاق ایران با اتکا به این تحقیقاتت در ارائه خدمات به بخش اقتصادی کشور موفق باشد.

وی ارتباط روسای اتاق‌های مشترک با سطوح بالای اقتصادی و سیاسی برخی از کشورها را فرصتی برای ارتقا همکاری اقتصادی خاطرنشان کرد و افزود: اتاق ایران و اعضاء اتاق‌های مشترک می‌توانند از این ارتباطات بهره‌مند شده و سطح مناسبات اقتصادی بین ایران و کشورهای دیگر را افزایش دهند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی ایران

در اواسط قرن سیردهم هجری شمسی، نماینده فعال هیات تجار تهران، جاج محمدحسن امین الضرب بود که توانست با حمایت جمعی از بازرگانان، نظر موافق ناصرالدین شاه را برای تشکیل مجلس وکلای تجار ایران جلب کند و شاه هم در 12 شوال سال 1301 هجری قمری (1262 شمسی) اساسنامه این مجلس را تایید کرد. مجلس وکلای تجار ایران که به اختصار آن را «مجلس تجارت» هم می گفتند،

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]