سفیر بلغارستان خواستار ایجاد ارتباط اقتصادی با یاسوج شد

صنایع دستی ایران، اساس جذب گردشگر بین‌المللی

کد: 13950929202775499

https://goo.gl/FBuOOQ

، تهران , (اخبار رسمی): سفیر بلغارستان در ایران با سفر به استان کهگیلویه و بویر احمد با فعالان اقتصادی این استان در اتاق یاسوج دیدار کرد.

صنایع دستی ایران، اساس جذب گردشگر بین‌المللی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، هریستو پولنداکف، سفیر بلغارستان، در این نشست گفت: صنایع‌دستی ایران می‌تواند پایه و اساس جذب گردشگر از سراسر دنیا باشد و صوفیه نیز آماده مشارکت اقتصادی در این زمینه است.

پولنداکف در نشست با فعالان اقتصادی بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد و اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج گفت: روابط سیاسی و فرهنگی ایران و بلغارستان بسیار خوب است و باید در زمینه اقتصادی نیز این‌گونه شود.

وی گفت: بلغارستان در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنایع تبدیلی، مواد غذایی، تولید عطر گل رز و ماشین‌آلات قابلیت داشته و می‌تواند در این عرصه‌ها مناسبات تجاری با ایران و کهگیلویه و بویراحمد برقرار کند.

سفیر بلغارستان در ایران افزود: کهگیلویه و بویراحمد نه‌تنها زیباست بلکه ظرفیت‌های اقتصادی قوی دارد که باید مورداستفاده بهینه‌تری قرار گیرند.

پولنداکف با اشاره به این‌که بازار ایران بزرگ و گسترده است، بیان کرد: اقتصاد ایران و بلغارستان ثابت و رو به توسعه است.

وی گفت: دسترسی به انرژی و حمل‌ونقل آسان از نقاط مشترک اقتصاد ایران و بلغارستان است و هر دو کشور نیز با اتحاد هر چه بیشتر می‌توانند همکاری تجاری و بازرگانی بین خود را به‌طور روزافزون گسترش دهند.

پولنداکف افزود: تمامی همسایگان ایران‌، دوست تجاری بلغارستان بوده و در مورد همسایگان بلغارستان نیز این موضوع صدق می‌کند که این مزیت مهم می‌تواند روند فروش تولیدات و محصولات هر دو کشور را بهبود بخشد.

سفیر بلغارستان در ایران گفت: سال گذشته افزون بر 20 هزار گردشگر خارجی از جاذبه‌های گردشگری بلغارستان دیدن کردند که حدود نیمی از آن‌ها درصدد برقراری روابط تجاری و اقتصادی بوده و به مذاکره و گفتگو با مسئولان و مقام‌های مربوطه در این زمینه پرداختند.

پولنداکف افزود: ما در سفارت آماده برقراری ارتباط بین فعالان اقتصادی ایران و کهگیلویه و بویراحمد با تاجران و بازرگانان بلغارستان هستیم.

وی گفت: تشکیل و فعال کردن شورای مشترک اقتصادی بین کهگیلویه و بویراحمد و بلغارستان سکوی پرتاب مهمی در روابط تجاری دو طرف خواهد بود.

پولنداکف گفت: نمایندگان بخش خصوصی در بلغارستان ظرفیت چشمگیری دارند و حاضرم اطلاعات و تجربه کاری آن‌ها را به فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد انتقال دهم.

وی عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد تولیدکننده آرد بلوط است و تاجران بلغارستان نیز در صورت آگاهی از جنبه‌های مصرف آن آماده شراکت اقتصادی با استان در این زمینه خواهند بود. تولید عطر و اسانس از گل رز جزء توانمندی‌های مهم بلغارستان است و جشنواره گل رز نیز همه‌ساله در فصل برداشت در این کشور برگزار می‌شود. 

پولنداکف اظهار داشت: سفیران کشور ایران و بلغارستان دارای طرز تفکر اقتصادی مشابه هستند و برقراری روابط تجاری نیز مستلزم گفتگو، مذاکره، صبر و حوصله است.

توسعه روابط با دیگر کشورها دنبال می‌شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج در این نشست گفت: پس از توافق برجام، شرایط ایران در حوزه اقتصادی تغییر کرد و هم‌اکنون گسترش تعامل و همکاری تجاری با کشورهای مختلف دنیا به‌طورجدی در دستور کار کشور است.

جبار کیانی‌پور افزود: اکنون و برخلاف سال‌های قبل از برجام، هیات های تجاری از کشورهای مختلف دنیا به سرمایه‌گذاری در ایران تمایل و رغبت نشان می‌دهند.

وی افزود: ایران و بلغارستان دارای نقاط مشترک متعددی هستند و می‌توانند روابط اقتصادی و تجاری گسترده‌تری با یکدیگر داشته باشند.

کیانی پور بیان کرد: بر اساس سیاست اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی توسعه روابط تجاری و اقتصادی با دیگر کشورها با جدیت دنبال می‌شود و اتاق یاسوج نیز این سیاست مهم را در دستور کار خود قرار داده است.

وی عنوان کرد: بلغارستان می‌تواند محل ترانزیت مناسبی برای کالاها و تولیدات ایران و کهگیلویه و بویراحمد باشد.

کیانی پور با اشاره به این‌که سیاست ایران پرهیز از خام فروشی و رفتن به‌سوی فرآوری محصولات باهدف ارزش‌افزوده بیشتر است، ابراز داشت: تحریم‌های دشمنان این نکته مهم را به ملت و مسئولان اجرایی ایران آموخت که در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی فعالیت بیشتری کنند.

کیانی پور اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت مطلوبی در زمینه گیاهان دارویی دارد و می‌تواند برای تولید نان با آرد بلوط با بلغارستان همکاری کند.

وی افزود: ایران امن‌ترین کشور منطقه خاورمیانه بوده و بازاری گسترده‌ با حدود 300 میلیون نفر در کشورهای اطراف آن وجود دارد و انتظار می‌رود که روند صدور روادید برای تاجران و فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد در بلغارستان بیش‌ازپیش تسهیل شود.

وی خواستار برپایی نمایشگاه‌های مشترک اقتصادی بین کهگیلویه و بویراحمد و بلغارستان برای ارائه و معرفی محصولات و ظرفیت‌های اقتصادی به یکدیگر شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج و سفیر کشور بلغارستان در پایان سفر دو روزه حضور هیئت بلغارستانی در استان کهگیلویه و بویراحمد در کنفرانس خبری با حضور اصحاب رسانه ملی و استانی به تشریح نتایج این سفر پرداختند.

گفتنی است سفیر بلغارستان طی سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد با استاندار این استان دیدار و به بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی استان پرداختند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی ایران

در اواسط قرن سیردهم هجری شمسی، نماینده فعال هیات تجار تهران، جاج محمدحسن امین الضرب بود که توانست با حمایت جمعی از بازرگانان، نظر موافق ناصرالدین شاه را برای تشکیل مجلس وکلای تجار ایران جلب کند و شاه هم در 12 شوال سال 1301 هجری قمری (1262 شمسی) اساسنامه این مجلس را تایید کرد. مجلس وکلای تجار ایران که به اختصار آن را «مجلس تجارت» هم می گفتند،

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]