اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951004206295700

روز جهانی تالابها در خوزستان برگزار می شود

کد: 13951004206295700

https://goo.gl/KO639a

، تهران , (اخبار رسمی): روز جهانی تالاب ها با شعار« تالاب‎ها برای کاهش خطر بلایای طبیعی» با حضور دست اندرکاران و مسئولان ملی و بین المللی حوزه تالاب ها 14 بهمن ماه در استان خوزستان برگزار می شود.

روز جهانی تالابها در خوزستان برگزار می شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،حسن سلیمانی روزبهانی،مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب های ایران با اعلام این خبر گفت: این مراسم هر سال مصادف با روز جهانی تالاب ها و برگرفته از تاریخ تصویب کنوانسیون تالاب ها در شهر رامسر در سال 1971، برگزار می شود که امسال نیز با توجه به اهمیت و ارتباط موضوع تالاب­ها با کاهش خطرات بلایای طبیعی به ویژه موضوع ریزگردها در شهر اهواز برگزار خواهد شد.
سلیمانی روزبهانی افزود: علاوه بر این مراسم، دیگر استان های دارای تالاب نیز به فراخور فعالیت خود و در راستای ارتقای سطح آگاهی و شناخت تالاب­ های کشور برنامه ­های متنوعی را در سطح استان برگزار خواهند کرد.
وی گفت: در این مراسم، برنامه انتخاب قهرمان تالاب در سه بخش فعالیت های تحقیقاتی- مطالعاتی، اجرایی و مشارکت مردمی توسط سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری طرح حفاظت از تالاب های ایران و مرکز منطقه ای رامسر به منظور شناسایی، جمع­ آوری و طبقه ­بندی تجربیات موفق مرتبط با حفاظت بهینه اکوسیستم های تالابی در سراسر کشور، برگزار می ­شود و از محیط بانان تالابی که اقدامات شاخصی در عرصه حفاظت از تالاب­ها انجام داده باشند، تقدیر خواهد شد.
سلیمانی روزبهانی افزود: تمام افراد حقیقی و حقوقی می­ توانند پس از پرکردن فرم اطلاعات درخواستی، آنها را به دفتر زیستگاه ها و امور مناطق یا به نشانی پست الکترونیک [email protected] ارسال کنند(.بر روی این لینک )
به گفته وی فرم های دریافتی توسط کمیته داوران بررسی و نتایج آن در روز جهانی تالاب ها اعلام و به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست