اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951005206895700

دلجویی ابتکار از «سرباز فداکار مریوانی»

کد: 13951005206895700

https://goo.gl/KjyNsf

، تهران , (اخبار رسمی): محمد باختر سرباز مریوانی که در پادگان عجب شیر خدمت می کند، 27 آذر ماه حین مشاهده سگی گرفتار در سیم خاردار به کمک حیوان شتافت، اما بعد از نجات سگ، بر اثر انفجار مین پای راست خود را از دست داد و به علت شدت جراحات در بخش سی سی یو بیمارستان بستری شد.

دلجویی ابتکار از «سرباز فداکار مریوانی»

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، حمید قاسمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی و جمعی از مدیران این اداره کل عصر شنبه چهارم دی ماه با حضور در بیمارستان محل بستری این سرباز فداکار از وی عیادت کردند و همزمان رئیس سازمان محیط زیست نیز در تماس تلفنی و گفتگو با سید محمد باختر از وی دلجویی کرد و دستور پیگیری وضعیت درمانی وی را صادر کرد.
معاون رییس جمهور در تماس تلفنی با این سرباز فداکار ضمن آرزوی بهبود زود هنگام و سلامتی برایش گفت: از زمانی که شنیدم شما این فداکاری را انجام دادید و به شما آسیب وارد شد، بسیار بسیار متاثر شدم.
ابتکار با بیان اینکه از آن لحظه پیگیر موضوع بودم، اظهار کرد: شما فداکاری بزرگی کردید و به طور قطع پیش خدا ماجورید و نام شما همه جا سر زبان هاست، همه از کار بزرگ شما یاد می کنند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شما برای نجات یک حیوان بی زبان و آسیب دیده رفتید و این طوری آسیب دیدید، انشااله حال تان زودتر خوب شود و ما هم مراحل درمانی شما را پیگیر هستیم.
تشریح جزییات حادثه از زبان سرباز فداکار
سرباز فداکار مریوانی نیز در تشریح این واقعه گفت: در پادگان نگهبان بودم و آخرهای پست ام بود که دیدم سگی به سیم خاردار گیر کرده است، من هم برای نجات آن حیوان رفتم.
سید محمد باختر افزود: هر چقدر تلاش کردم دیدم نمی توانم، تا اینکه یک پایم را آن طرف سیم خاردار گذاشتم، که در آن حین سگ از سیم خاردار آزاد شد و فرار کرد و مین هم بلافاصله منفجر شد.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه از این عمل خود پشیمان نیستم، اظهار کرد: احساس خیلی خوبی دارم که توانستم این حیوان زبان بسته را نجات دهم و اگر باز هم چنین موقعیتی پیش بیاید حتما آن را تکرار می کنم.
پدر سرباز فداکار نیز از ملاقات حدود 150 نفری حامیان محیط زیست تبریز از فرزندش در روز گذشته خبر داد و گفت: از لطف و عنایت مردم تبریز واقعا شوکه شدیم و از اینکه فرزندم را تنها نگذاشته و جویای حال وی هستند، تشکر می کنم.
سید لطیف باختر ضمن تشکر از حسن توجه مسئولان پادگان در انتقال به موقع فرزندش به بیمارستان و پیگیری بعدی خواستار توجه مسئولان بعد از ترخیص وی از بیمارستان و برقرای مستمری برای فرزندش را از مسئولان خواستار شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست