اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951008209335700

درخواست ثبت جهانی سرو4500ساله ابرکوه

کد: 13951008209335700

https://goo.gl/lx7dD2

، تهران , (اخبار رسمی): فرماندار و نماینده مردم ابرکوه در دیدار با معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور خواستار تلاش در جهت ثبت جهانی سرو کهنسال و 4500ساله این شهرستان شدند.

درخواست ثبت جهانی سرو4500ساله ابرکوه

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت از محیط زیست ،سیدنبی رسولی فرماندار ابرکوه، این خبر را اعلام کرد و گفت: در دیدار با دکتر معصومه ابتکار که با همراهی نماینده مردم شهرستان های ابرکوه، مهریز، بافق، بهاباد و خاتم در مجلس شورای اسلامی انجام شد علاوه بر درخواست ثبت جهانی این اثر ملی، مسایل و مشکلات و نیازهای زیست محیطی ابرکوه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گفته رسولی تاکید بر پیگیری ثبت جهانی درخت سرو کهنسال ابرکوه ، اجرای طرح جامع مدیریت سرو 4500ساله و تحقق چارت سازمانی آن و در نهایت تخصیص 20میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی طرح جامع سرو ابرکوه از جمله مباحث مطرح شده در این دیدار بود.
فرماندار اضافه کرد : از آنجا که سرو ابرکوه از سال 1389جزو مناطق چهارگانه محیط زیست کشور قرار گرفته است در این دیدار خواستار اجرای طرح جامع و ساماندهی راههای ورودی به درخت کهنسال جهت تسهیل گردشگران داخلی و خارجی شدیم.
رسولی گفت : در این نشست با توجه به وجود سایت تکثیر گورخر ایرانی در منطقه پنج انگشت ابرکوه که 12راس گورخر در این منطقه زیست می کنند، بر ایجاد مرکزتحقیقات و موزه حیات وحش ، مرکز قرنطینه ، ساخت استخر ذخیره آب برای مصرف گورخر و بتن ریزی و حصارکشی گورخرها تاکید گردید .
وی از تسطیح چهار هکتار اراضی برای تامین علوفه مورد نیاز گورخر و تامین هفت میلیاردریال بودجه برای ساماندهی سایت 160هکتاری گورخر شهرستان ابرکوه از دیگر خواسته مردم ابرکوه از رییس سازمان حفاظ محیط زیست نام برد. 
رسولی همچنین برای بازدید رسمی از شهر تاریخی ابرکوه از معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط کشوردعوت کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست