، تهران , (اخبار رسمی): نشست وقف علمی سازمان بین المللی دانشگاهیان در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی سازمان بین المللی دانشگاهیان، طرح وقف علمی با حضور داوطلبان در محل باشگاه دانشگاه دانشجویان دانشگاه تهران و با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.
با رشد و توسعه علوم، دانشجویان و فعالان دانشگاهی نیاز به آموزشهای متعددی دارند و بسیاری از آموزشهای کاربردی باید در جلسات کوتاه مدت و به صورت کارگاهی به آنها ارائه شود
این نشست با حضور جمعی از داوطلبان وقف علمی و مدیر سازمان بین المللی دانشگاهیان در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ برگزار شد.
در ابتدای جلسه، محمدرضا شمشیرگر مدیر سازمان بین المللی دانشگاهیان در ایران با معرفی جایگاه و موقعیت این سازمان به شرکتکنندگان در وقف علمی گفت: با رشد و توسعه علوم، دانشجویان و فعالان دانشگاهی نیاز به آموزشهای متعددی دارند و بسیاری از آموزشهای کاربردی باید در جلسات کوتاه مدت و به صورت کارگاهی به آنها ارائه شود.
وی هدف از برنامههای سازمان بین المللی دانشگاهیان را تسهیل زندگی دانشگاهیان مطرح کرد و ادامه داد: یکی از کارهایی که در سازمان بین المللی دانشگاهیان انجام میشود تسهیلگری است و لازم است برای انجام بسیاری از فعالیتها برای ارتقاء دانش دانشجویان، هماهنگیهای لازم انجام شود و مسیر اداری طی شود و این اقدام توسط سازمان دانشگاهیان انجام میشود.
مدیر سازمان بین المللی دانشگاهیان تصریح کرد: آنچه در مورد وقف علمی مورد نیاز است از قبیل فضای آموزشی و هماهنگیهای لازم برای حضور دانشجویان را انجام میدهیم و داوطلبان در هر بخش از دورههای آموزشی که توانایی انتقال دانش و تجربیات علمی و کاربردی خود را دارند میتوانند اعلام آمادگی کرده و در اجرای دورهها مشارکت کنند.
شمشیرگر از همکاری انجمنهای متعدد علمی و دانشگاهی در سراسر کشور با سازمان بین المللی دانشگاهیان خبر داد و گفت: همکاریهای بین نهادی برای تامین نیازهای علمی و آموزشی دانشجویان و اعضاء هیئت علمی انجام میدهیم و تلاش داریم رضایت اعضای فعلی را در این مجموعه تامین کنیم.
جشنواره ملی یادگیری
در ادامه جلسه، خانم طباطبایی مدیر روابط عمومی سازمان بین المللی دانشگاهیان در ایران ضمن تشریح وقف علمی و الزامات اجرای این طرح بیان کرد: همزمان با اجرای این طرح جشنواره ملی یادگیری را در دست اجرا داریم تا انواع مهارتهای علمی و پژوهشی و ارتباط فردی و جمعی را به صورت برگزاری کلاس حضوری و غیر حضوری یا با بستههای آموزشی آنلاین در اختیار جامعه دانشگاهی قرار دهیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر مباحث آموزشی جشنواره ملی یادگیری نهایی نشده و در حال حاضر هشت کارگاه آموزشی حضوری و ۹ دوره آموزش آنلاین و مجازی برنامه ریزی شده است.
طباطبایی از داوطلبان شرکت در وقف علمی خواست تا نقطه نظر خود را در مورد دورههای آموزشی جشنواره ملی یادگیری مطرح کنند.
در ادامه جلسه شرکتکنندگان ایدهها و ظرفیتهای همکاری خود را مطرح و پیشنهادهایی برای جانمایی دورههای آموزشی در جشنواره ملی یادگیری مطرح کردند. بر این اساس، اکرم سادات حسینی (تدریس سواد رسانهای و اطلاع رسانی برنامههای سازمان)، محمدعلی محمودی (آموزش نرم افزارهای تخصصی رشته عمران)، طاها خراشادی (آموزش نرم افزارهای Office و برنامه نویسی با متلب)، فاطمه حسن نیا (تدریس نرم افزارهای Autocad و ۳DMax)، مهران عزیزی (تدریس زبان انگلیسی و نرم افزار Autocad)، فردین منصوری (تدریس ارزیابی تاثیر پروژه و پژوهشهای کیفی)، طاهره اقبال (تدریس زبان انگلیسی و چینی) مریم کشفی (آموزش تسهیلگری و فن بیان) علیرضا فتحی (آموزش مسائل حقوقی و فنون مذاکره) و عباس سیف اللهی (روابط عمومی و جلب مشارکت) در زمینههای ذکر شده وقف علمی خواهند داشت.
شایان ذکر است از سال ۱۳۸۳ سازمان بین المللی دانشگاهیان (ISIC) فعالیت خود را در ایران آغاز کرده و به طور میانگین ۹۰ درصد اعضاء خود را از بین دانشجویان جذب و ۱۰ درصد دیگر را از بین اعضاء هیئت علمی دانشگاهها به عضویت گرفته است.
مرکز سازمان بین المللی دانشگاهیان با عضویت ۱۳۰ کشور تحت حمایت یونسکو در آمستردام کشور هلند واقع است.
### پایان خبر رسمی